Optikai méréstechnika és multiszenzoros megoldások a minőségbiztosításhoz

Carl Zeiss Optical Components GmbH, Wangen

A Carl Zeiss Optical Components GmbH optikai-taktil mérőgépek, valamint a folyamat- és minőségellenőrzési célokra használt ipari alkalmazásokhoz való optikai lézerszkenner megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Az optimális eredményesség elérése érdekében hangsúlyt fektetünk a hatékony rendszerintegrációra, a nemzetközi szabványok betartása mellett.

Cégünk 2012 óta a Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH leányvállalata. Ez azt jelenti, hogy immár mindkét vállalat a közös növekedésre irányuló stratégia következetes megvalósítására törekszik. Ez mindenekelőtt magában foglalja az optikai méréstechnika és multiszenzoros alkalmazások iránti fokozott elkötelezettséget. A Carl Zeiss Optical Components GmbH optikai méréstechnika gyártás-, integráció- és alkalmazásbeli know-howja ideálisan egészíti ki a Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH termékkínálatát.

A Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH globális értékesítési- és szervizhálózatának igénybevételével termékeinkhez a szaktanácsadás és szerviz világszerte garantált.

Cím:
Carl Zeiss Optical Components GmbH
Daimlerstrasse 19
73117 Wangen
Németország