Minőségirányítás

Integrált irányítási rendszerünk

Egy vállalat legértékesebb vagyona alkalmazottainak elkötelezett csapata, akik munkájuk során felelősséggel viseltetnek a minőség, környezet-, egészségvédelem és munkabiztonság iránt.

A divíziókon belüli illetve közötti minőség- és környezetvédelemi irányítás gondoskodik arról, hogy minden tevékenység teljes körűen megtervezett, irányított és ellenőrzött legyen. Elengedhetetlenül fontos, hogy termékeink és szolgáltatásaink megfeleljenek vevőink elvárásainak. A hatékony és megbízható integrált irányítási rendszer elősegíti a folyamatok optimalizációját. A hiányosságok korai felismerése és azok azonnali kiküszöbölése csökkenti a szükséges korrekciós intézkedések költségét, s garantálja termékeink és szolgáltatásaink minőségét, fenntarthatóságát és megbízhatóságát.

Ez a kézikönyv üzletcsoportunk valamennyi vezetője és dolgozója számára kötelező érvényű. Jelen nyilatkozatával a Carl Zeiss IMT GmbH vezetősége elkötelezi magát a konkrétan meghatározott szabályok tevékenységének során való betartására.

Tanúsítványaink

Olyan minőségirányítási rendszert alakítottunk ki, mely világszerte eleget tesz a törvényi előírások követelményeinek és a nemzetközi minőségügyi szabványoknak. Itt töltheti le a vonatkozó tanúsítványokat és az tanúsító hatósági igazolásokat.

Szoftver tanúsítványaink

Itt a Carl Zeiss-nél szoftvereink főbb revízióit rendszeresen hitelesíttetjük. Ezáltal biztosítjuk geometriai elemeink hitelesített kalkulációs minőségét.

A PTB évek óta kínál független hitelesítési csomagot. A 3D-s szoftverben a kompenzációs elemekre vonatkozólag pontok kerülnek kalkulálásra. Ezen Gauss-eliminációs kompenzáló elemek minőségét határozza meg a PTB és a szoftver szegmens-besorolásra kerül mégpedig "pontossági osztályokba." Vizsgált szoftvereink valamennyi teszteredménye a minimális hibaosztályba sorolódik.

Szoftver tanúsítványaink rendszeresen aktualizálásra kerülnek és megtekinthetők a ZEISS Metrology Portal.