ZEISS szaktudás 1919 óta

Ismerje meg a minőség kultúráját

Kukkantson be a színfalak mögé! Fedezze fel a ZEISS méréstechnika történetét, és tudja meg, mi változott az elmúlt évtizedekben. Bár a technológia idővel fejlődött, a ZEISS mindvégig megőrizte a szaktudását és egyedi, a minőségen alapuló kultúráját.

Connect to Productivity

100 years is just the start

A 2019-es év rendkívül különleges a számunkra méréstechnikai szempontból, mivel a ZEISS által 100 évvel korábban, 1919-ben a Lipcsei Tavaszi Vásáron mutatta be az ikonikus ZEISS mikrométert.

Amíg az első mérőeszközök mikroszkópián alapultak, az évek során a ZEISS Industrielle Messtechnik GmbH a tapintós és multiszenzoros méréstechnika terén számos technológiát fejlesztett ki, kiemelkedve ezen a szakterületen. Ma, 100 évnyi ZEISS-mérés után is elégedettek vagyunk az elért eredményeinkkel, támogatjuk az ügyfeleinket, amikor a legmagasabb szintű precizitásra van szükség, és több mint 100 éve mi diktáljuk az ipari szabványokat, hozzájárulva ahhoz, hogy az ügyfeleink jobb jövőt hozzanak létre. Izgalmas utazás van mögöttünk, és izgatottan várjuk a jövőt.

 

100 év ZEISS Ipari Méréstechnika

Tartson velünk az időutazás során

ZEISS Industrial Quality Solutions ma

Az iparág vezető szereplőjeként tisztában vagyunk azzal, hogy milyen felelősségünk van ezen terület alakításában az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. Ezért ha az iparág fellendülését leginkább elősegítő szükségletekről – mint például az akadálytalan kapcsolódásról, gyártósori alkalmazásvezérelt minőségbiztosítási megoldásokról, valamint a minőségbiztosítási megoldások egy kézből való teljes kiszolgálásáról van szó, vezető szerepet töltünk be ezek kielégítésében.

A jövő most kezdődik!

Célunk, hogy az ügyfeleinkkel közösen tegyük a következő 100 évet ugyanolyan izgalmassá és sikeressé, mint az előző századot. A termékek és szolgáltatások széles körével, valamint az innovációba és a határok kitolásába vetett hittel a ZEISS Industrial Quality Solutions továbbra is a siker útját járja.

Erweiterung des Vorstands der ZEISS Gruppe

A ZEISS ipari méréstechnika 100 évre visszatekintő története mérföldkő a sikeres és hosszú távú partnerség útján, amelyet az ügyfeleinkkel közösen járunk végig. A minőségbiztosítási kihívásokra adott jó megoldások megtalálása és a gyártási teljesítmény garantálása motivál bennünket. Ebben az évben szeretnénk megköszönni a bizalmukat, és bizakodva tekintünk előre a következő 100, partnerségben eltöltött évre.

Dr. Jochen Peter, president and CEO of Carl Zeiss Industrielle Messtechnik GmbH
Üdv, #measuringhero

Napjaink digitális világában segíteni szeretnénk abban, hogy pályán maradjon.Az alábbiakban érdekes információkat talál a minőségbiztosítással és a méréstechnikával kapcsolatban. Kellemes böngészést kívánunk!

Kérdése van?

Szívesen válaszolunk. Pusztán ki kell töltenie az alábbi űrlapot.