Én vagyok a megoldás ZEISS Academy Metrology

Az Ön egyéni méréstechnikai képzése

Méréstechnikai szakemberként vagy minőségügyi laboratórium vezetőjeként Ön felel a pontos mérési eredményekért és a hatékony mérési folyamatokért. Ehhez a gyakorlatban minden nap alkalmaznia kell a méréstechnikai ismereteit és műszaki szaktudását. Ez még fontosabbá teszi a folyamatos képzést a méréstechnika releváns területein, hogy a tudása naprakész maradjon.

A ZEISS Academy Metrology minden mérési kihívásban segíti Önt, és lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlessze méréstechnikai ismereteit és készségeit. A méréstechnikai képzés területén szerzett több mint 35 éves tapasztalatának köszönhetően a ZEISS hozzáértő partner az Ön számára. Váljon vállalatának nélkülözhetetlen eszközévé: legyen Ön a megoldás.

ZEISS Academy Metrology:

  • Különböző méréstechnikai képzések és tanfolyamok széles választéka
  • Online és helyszíni képzés
  • 210 okleveles oktató 24 ország 60 képzési helyszínén
  • Egyénileg választható tanfolyamok az Ön személyes céljainak és készségeinek megfelelően

Képzési kínálatunk:

találja meg a saját méréstechnikai képzéséhez megfelelő lehetőségeket

Függetlenül attól, hogy kezdő méréstechnikus-e, ZEISS méréstechnikusi képzés résztvevője-e vagy dimenzionális mérésre szakosodott szakember-e: a ZEISS Academy Metrology számos képzést és tartalmat kínál, melyek az Ön igényeinek és tudásszintjének megfelelően testre szabottak. Oktatóink szemináriumok és tanfolyamok keretében lépésről lépésre támogatják Önt.

Méréstechnikai alapismeretek, szoftver- és technológiai képzések

Válassza ki a kívánt témát

Új tudás mindig és mindenhol

Digitális képzési kínálatunk

Bővítse tudását – bárhol és bármikor! A ZEISS Academy Metrology a tanfolyamok mellett különféle online méréstechnikai továbbképzést is kínál, melyek előnyét bárhol kihasználhatja.

Az Ön igényeihez igazított képzési formák

Képzési helyszíneink egyikén vagy személyesen az Ön telephelyén

A ZEISS Academy Metrology több mint 210 okleveles oktatója 25 ország 63 képzési helyszínén áll az Ön rendelkezésére. Regisztráljon a méréstechnikai képzésre közvetlenül a közelében található egyik ZEISS Quality Excellence Center-ben, vagy szervezzen helyszíni képzéseket a saját vállalatánál.

A ZEISS portál: az Ön útja a szakértelemhez

A ZEISS portálon a méréstechnikai tantermi tanfolyamaink, élő online szemináriumaink, e-learning és videós oktatóanyagaink teljes választékát megtalálja a következő méréstechnikai képzéséhez. Tájékozódjon a következő időpontokról és a szabad helyekről, majd regisztráljon azonnal a következő képzésre. Képzési katalógusunkban az összes dátumot és információt egy pillantásra megtalálhatja.

Az Ön vállalata, szaktudása és karrierje érdekében: a ZEISS Academy Metrology méréstechnikai képzése által kínált előnyök

Váljon vállalata egyik szakértőjévé, és ne csak a napi mérésekhez szükséges ismereteit bővítse, hanem maradjon naprakész a legújabb trendekkel és szabványokkal kapcsolatban is. Képzési kínálatunknak köszönhetően Ön dönti el, hogy méréstechnikai szakemberként mely tanfolyamok a legmegfelelőbbek az Ön szakterületén.

Legyen okosabb

ALAPOS TUDÁS

Méréstechnikai képzésünk lépésről lépésre haladó, a mindennapi mérések során alkalmazható gyakorlati megoldásokat kínál a méréstechnikai szakembereknek. Ismereteit a méréstechnika legújabb trendjeivel és technológiáival is bővíti. Válassza ki a megfelelő képzést az alapismeretekkel, szoftverekkel, tartozékokkal vagy szenzorokkal kapcsolatos különböző méréstechnikai tanfolyamok közül.

Legyen tájékozott

AZ ÖN SZEMÉLYES TANULÁSI ÚTVONALA

Pályakezdő, tapasztalt koordináta-méréstechnikus vagy ZEISS méréstechnikusi képzés résztvevője: válassza a tudásszintjének, szakterületének és szakmai előremenetelének megfelelő tanulási utat. A méréstechnikai képzés befejezésekor Ön világszerte elismert tanúsítványt kap, amely igazolja, hogy műszaki szakemberként rendelkezik a megfelelő hozzáértéssel.

Legyen szakértő

FOLYAMATOS TANULÁS

Méréstechnikai szakemberként minden egyes képzéssel a saját szakterületének szakértőjévé válhat. Oktatóink saját maguk is naponta használnak mérőberendezéseket, és minden kérdésére válaszolnak a tantermi vagy az élő online képzéseken. Tudásának kiegészítése és bővítése érdekében könyveinkben, e-könyveinkben vagy alkalmazásainkban is választ találhat a mindennapi életben felmerülő méréstechnikai kérdésekre. E-learning képzéseinknek köszönhetően különböző méréstechnikai tanfolyamok keretében önállóan is bővítheti ismereteit és tudását.

Több szakértelem a nagyobb termelékenységért: hogyan profitálhat vállalata az alkalmazottai méréstechnikai képzéséből?

Precizitás, termelékenység, versenyképesség: az Ön vállalata csak annyira jó, mint az alkalmazottai. A folyamatos méréstechnikai képzések révén csapata mindig naprakész a legújabb méréstechnológia tekintetében. A szoftverek, eszközök és tartozékok szakértői ismerete pontos méréseket, hibamentes mérési adatokat és hatékony minőségirányító laboratóriumot biztosít.

Növelje a termelékenységet

Növekvő termelékenység a hozzáértő szakembereknek köszönhetően: az Ön alkalmazottainak megfelelő méréstechnikai szakértelme stabilabb folyamatokat és hatékonyabb minőségirányító laboratóriumot eredményez. Gyakorlatorientált méréstechnikai szemináriumainkkal és képzéseinkkel biztosíthatja, hogy szakemberei pontos és szabványoknak megfelelő mérési adatokat szolgáltassanak, továbbá elkerülhetők legyenek a felhasználói hibák.

Tegyen szert versenyelőnyre

Tanúsított szakértőink minden egyes képzés részeként személyre szabott tanfolyamokat biztosítanak az ambiciózus méréstechnikai igényekkel rendelkező vezető vállalatok számára. Használja alkalmazottai folyamatos képzését a minőségirányítás naprakészen tartására. Az Ön rendszerei, berendezései és szoftverei folyamatosan változnak, és együtt kell fejlődniük a vállalatával. Biztosítsa folyamatos képzéssel a versenyképességét a méréstechnikai iparban!

Hozzon létre globális szabványokat

Vállalatának több telephelye van világszerte? A ZEISS Academy Metrology 25 országban található 63 képzési helyszínének és az összesen 210 okleveles oktatójának köszönhetően Ön biztosíthatja, hogy világszerte minden méréstechnikai szakember azonos tudást kapjon. Ha nincs elég közel az Ön számára egyik helyszínük sem, oktatóink az Ön vállalatánál is megtarthatják a saját igényeinek megfelelően testre szabott méréstechnikai szemináriumokat és tanfolyamokat. Ez lehetőséget ad alkalmazottai számára, hogy közvetlenül az Ön munkadarabjaival és berendezéseivel gyakoroljanak.

Measuringhero vlogok