A megoldás én vagyok.

ZEISS ACADEMY Méréstechnika

Méréstechnikusként vagy a minőségbiztosítási labor vezetőjeként az Ön felelőssége, hogy anélkül biztosítsa a legnagyobb fokú precizitást, hogy az negatívan befolyásolná a termelékenységet. Időnként váratlan események fordulnak elő, ilyenkor minden méréstechnikai gyakorlatát és szaktudását be kell vetnie. Gyorsan és megbízhatóan.

A ZEISS ACADEMY Méréstechnikai kurzusai segítenek, hogy bármilyen mérési nehézséget le tudjon győzni. Használja ki, hogy több mint 35 éve építjük szakértelmünket a minőségbiztosítási képzés terén, és sajátítsa el a legfrissebb ismereteket. Legyen cégében nélkülözhetetlen érték: Legyen Ön a megoldás!

 

Képzéseink

A ZEISS Academy széles körben kínál szakképzési eszközöket és szolgáltatásokat, amelyek igényeinek megfelelően bővítik gyakorlati és szakmai tudását. Ismerje meg kísérleteken alapuló tanmeneteinket és mélyítse tudását a szabad formájú felületek mérése, a 3D digitalizáció, a geometria- vagy röntgenvizsgálatok terén.

ZEISS eLearnings

A szakértelem következő szintje a ZEISS digitális oktatási programjával.

Tantermi képzések

Oktatási programunk az elmélet és az aktívan végzett gyakorlatok kombinációjából áll.

Részletes szakirodalom

Méréstechnikai ismeretek egy karnyújtásnyira

Ön a legokosabb méréstechnikai eszköz Mondunk 3 érvet, hogy miért válik előnyére, ha ZEISS ACADEMY Méréstechnikai képzést végez és vállalatánál egyedülállóan képzett minőségbiztosítási szakértővé válik.

Legyen okosabb.

Nyújtsa Ön a megoldást.

Fejlessze magát!

ALAPOS TUDÁS

Nyerjen alapos betekintést a minőségbiztosítás részleteibe és legyen jártas a legfrissebb trendekben és normákban. Fedezze fel a lépésről lépésre felépített megoldásokat, amelyek segítenek áthidalni a mindennapi mérési nehézségeket. Válasszon kedvére a méréstechnika alapjait, szoftvereket és technológiákat bemutató számos téma közül, és készüljön fel a méréstechnika jövőjére.

KÍSÉRLETEKEN ALAPULÓ TANMENET

Válasszon személyre szabott tanmeneteink közül, amiket jelenlegi tudásszintje és szakosodása alapján ajánlunk Önnek kurzusainkban. A képzések befejeztével világszerte elismert oklevelet kap szaktudásáról.

FOLYAMATOS TANULÁS

Oktatóink maguk is mindennapos felhasználók és méréstechnikai szakemberek, akik felkészülten válaszolnak bármilyen kérdésére a tantermi vagy online képzések alatt. A tanterem elhagyása nem jelenti a tanulás végét. E-könyveinkben, alkalmazásainkban és e-learning kurzusainkban utánanézhet a különböző mérési témáknak, így biztosíthatja tudása folyamatos bővítését.

3 érv, amivel meggyőzheti felettesét, hogy támogassa képzését Fejlessze legfontosabb eszközét

Növelje a termelékenységet

Tegyen szert versenyelőnyre

Hozzon létre globális szabványokat

Az alapos folyamatoptimalizálási szaktudás és a közös tudás következtében folyamataik stabilabbá, minőségbiztosítási laborjuk pedig gyorsabbá válik. Biztosítsa, hogy csapata a legfrissebb szabványoknak megfelelő, felhasználói hibáktól mentes, precíz mérési eredményeket kapjon.

Szakembereink az ambiciózus méréstechnikai igényekkel rendelkező, vezető szerepet betöltő vállalatok számára személyre szabott kurzusokat biztosítanak, amelyek során megosztják az iparág legfejlettebb technológiai tudását. Rendszerei, berendezései és szoftverei folyamatosan változnak, a vállalatával együtt kell fejlődniük.
A ZEISS ACADEMY Méréstechnikai kurzusok keretein belül végzett folyamatos képzés révén minőségbiztosítási laborja mindig naprakész és versenyképes marad.

A ZEISS Academy 25 országban 40 képzési helyszínnel rendelkezik, 165 képzett oktatója készen áll arra, hogy segítse Önt. Biztosítson közös, szabványosított tudást vállalata minden telephelyének. Ha ez nincs elég közel: Használja ki a helyszíni támogatást közvetlenül a telephelyén.

„Sosem tétlenkedhetünk. Az iparágunkkal szemben támasztott követelmények rendkívül gyorsan változnak.”

Uwe Ersing – a ZF Friedrichshafen minőségbiztsítási vezetője

Találja meg a szakértelemhez vezető utat

Látogasson meg minket ZEISS méréstechnikai központjaink valamelyikében.

Nézze át képzési portfoliónkat a ZEISS Webshopban, és regisztráljon a választott képzésre.