Egyre rövidebb fejlesztési idők, valamint a járműépítésben felhasznált különböző modellek és alkatrészek, illetve a világszerte tevékenykedő vállalatok szakértő partnert követelnek, mely teljesíteni tudja ezeket a követelményeket.

Teljeskörű üzembehelyezési támogatás

Hozza üzemképes állapotba koordináta mérőgépét

Világszerte elismert szakértelem

Magasan képzett személyzettel rendelkező globális vállalatunk és a szabványosított folyamatok - legyen szó mérési pont tervezésről, a ZEISS-től, vagy más, nem-ZEISS szállítótól származó berendezés bérprogramozásáról, helyszíni alkalmazás támogatásról, vagy egyébről - révén lehetővé tesszük termékindításainak széles körű s pontos, határidőre történő kialakítását.

Üzembehelyezés határok nélkül

Saját fejlesztésű modern, internetalapú eszközök segítségével támogatjuk Önt a minőségi folyamat teljes folyamatláncot átfogó kialakításában (a dizájntól a tervezésen és programozáson át egészen a gyártás során végzett korrekciós mérésekig). Függetlenül attól, hogy taktil, vagy optikai mérésekről van-e szó, olyan mérőprogramokat készítünk, melyek moduláris tervezése lehetővé teszi azok megbízható működését és a változáskezelési követelményeket is teljesíti.

Gyors folyamatok

A gyors válaszidőtől, pl. egy alkalmazott kiküldésétől a tervezésen és programozáson keresztül egy teljesen új modell programjainak helyszíni installálásáig teljes körű megbízhatóságot kínálunk termékei fejlesztéséhez és hatékonyabbá tesszük folyamatait.

Koordináta mérőgépek üzembehelyezési támogatása

Lehetőségeink:

  • Mérési pont tervezési támogatás
  • Offline programozás sokféle mérőgéphez (ZEISS-től, vagy más, nem-ZEISS szállítótól)
  • Mérőprogramok installálása egészen a helyszíni átvételig
  • Ellenőrző programok az Ön befogó berendezéséhez
  • Elemzési jelentések összeállítása
  • Globális alkalmazás támogatás
  • Mérési folyamatértékelések minőségi és méréstechnikai területeken