Csatlakozzon a szolgáltatásnyújtás jövőjéhez.

ZEISS Smart Services

Az Ipar 4.0 korában a kapcsolatok kulcsfontosságúak. Használja ki a ZEISS mérési megoldásainak teljes spektrumát – maximálja lehetőségeit – a ZEISS Smart Services, vagyis digitálisan továbbfejlesztett szervizlehetőségeink segítségével. Profitáljon az eszközök szabadabb eléréséből, a mérési folyamatok biztonságából és a nagyobb termelékenységből.

A legfontosabb adatok valós idejű felügyelete és elemzése

ZEISS Smart Services Dashboard

SmartGuard vezérlőpult

Kísérje figyelemmel a ZEISS koordináta mérőgépeinek kihasználtságát valós időben – bármerre is jár. A ZEISS Smart Services Dashboard-on keresztül egy helyen kaphat áttekintést a fő teljesítménymutatókról. Ennek révén optimálisan megtervezheti mérési folyamatait, illetve gyorsan és célzottan reagálhat a kritikus helyzetekre. A mérőeszköz átlátható információkkal való felügyelete megbízható alapot nyújt folyamatainak biztonsága és mérési eredményeinek megbízhatósága számára

ZEISS Smart Services Dashboard

FREE és PLUS verzió

A ZEISS Smart Services Dashboard FREE, azaz ingyenes változata mellett elérhető a ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változata is. A PLUS verzióban a mérőeszköz adatok nem csak valós időben monitorozhatók, de ugyanakkor elemezhetők is a korlátlan adatmegjelenítésének és kiegészítő funkcióknak köszönhetően.

A ZEISS Smart Services Dashboard FREE és PLUS funkcióinak teljes körű áttekintéséhez és összehasonlításához csak kattintson a gombra.

A ZEISS Smart Services Dashboard legfontosabb funkciói

 

Mérőgépek elemzése

Amennyiben cégénél több ZEISS mérőberendezés is működik, a mérőgépek elemzésének funkciója átlátható módon biztosítja az ütközési és kihasználtsági információkat a nyomon követéshez és az összehasonlításhoz. Ilyen módon, a felhasználók lényeges információkat kapnak külön-külön az egyes gépek kihasználtságáról és mérési képességeiről, melyek alapján elvégezhetők a megfelelő beállítások és megtehetők a megfelelő intézkedések. Ilyenek lehetnek az egyes mérési folyamatok áthelyezései, a karbantartások átütemezése vagy a lehetséges hibaforrások időben történő felismerése és megszüntetése..

 Műszakok elemzése

Elemezze adatait az egyes műszakok időbeosztása szerint. Szűrők alkalmazásával láthatóvá tehetők az adatminták és a kritikus körülmények. Mentsen el saját műszak időtartamokat és elemezze ezek alapján a kapott adatokat az új ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változatával, mellyel átláthatóvá válik a berendezés kihasználtsága, az ütközések, illetve a rendelkezésre állás és a termelékenység. A rendszer többek között megkönnyíti a műszakra jellemző problémaforrások azonosítását, egyben gyors megszüntetésüket.

Időkorlát nélkül

A ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változatával az adatok megtekinthetők és visszakereshetők egészen a berendezés telepítéséig vagy a vezérlőpult aktiválásáig visszamenően – és végig, a mérőberendezés teljes élettartama alatt. A korlátlan adatrögzítési és tárolási lehetőségnek hála sokféle professzionális és egyénre szabott elemzés készíthető. Emellett megvalósulhat az állandó folyamatfelügyelet, amely hatalmas előnyt jelent az auditok során és ezzel párhuzamosan a minőségirányítást is támogatja.
 

 


Adatok exportálása

További elemzéseket készítene és szüksége lenne a ZEISS Smart Services Dashboard PLUS adataira? Az új exportálási funkcióval egyszerűen letölthetők a mérőgépek összegyűjtött adatai csv formátumban, ezáltal egyszerűen szűrhetők a felhasználó számára értékes és fontos adatok. Egyedi elemzések és kiértékelések készíthetők a kihasználtságra, használatra, ütközésekre, mérési tervekre vagy hőmérsékletekre vonatkozóan az érintett adatbázisban.

Mérési tervek monitorozása és elemzése

A funkciók biztosítják a ZEISS berendezéseken külön-külön vagy együttesen futtatott összes mérési terv átláthatóságát, beleértve a futtatások számát, futási időket, sikeres és sikertelen, tűréshatárokon belüli és kívüli alkalmakat, illetve az ütközések számát. Ez nagyban megkönnyíti az ütközéssel végződő és/vagy tűréshatárokon kívüli mérések kiváltó okainak elemzését, amelyek azután folyamatfejlesztést tesznek szükségessé. Emellett növelheti rugalmasságát az egyes gépeken vizsgált alkatrészek tekintetében.

A témához kapcsolódó webinár felvétel megtekintéséhez kattintson a gombra:

A ZEISS Smart Services Dashboard legújabb funkciói

A mérőgépek rendszerezése (többfajta gépkategória létrehozása)

A ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változatának legújabb funkciójával a mérőberendezések rendszere strukturáltabban tekinthető át. A rendszerbe kapcsolt berendezések kezelésének és csoportosításának lehetőségével a ZEISS mérőrendszerek egyedi és globális módon is kategorizálhatók – az Ön saját igényeihez igazítva.
Az egyes mérőberendezések különféle rendezési lehetőségeivel – például a berendezések helyéül szolgáló mérőhelyiségenként, vagy berendezés-típusonként – azonnal láthatja a legfontosabb adatokat, és még célzottabb elemzéseket készíthet.

Több gép összevont, ÉLŐ megjelenítése

Az új funkcióval valós időben tekinthetők meg a legfontosabb berendezésadatok. A kompakt csempenézetben az olyan információk, mint a cikkszám, a mért alkatrész megnevezése, a mérés várható időtartama, illetve hogy az eredmény tűréshatárokon kívül vagy belül van-e, egyértelműen megjeleníthetők. Emellett jól megkülönböztethető, hogy egy teljes mérési terv vagy egy rész-mérési terv mérése zajlik-e. A valós idejű nézetnek köszönhetően, mindig az Öné a folyamat feletti irányítás.

ZEISS Smart Services Remote Health Check

Használja ki a tervezett ellenőrzések előnyeit.

Jegyzőkönyvbe foglalt proaktív elemzéseket és diagnózisokat, valamint ezekből levont prediktív javaslatokat kaphat koordináta-mérőgépeinek mechanikai és elektronikai alkatrészeire vonatkozóan távolról, a ZEISS szakembereitől.

Szánjon rá egyetlen órát, tegye koordináta mérőgépét még megbízhatóbbá és növelje a rendelkezésre állási időt.

A ZEISS Smart Services Remote Health Check felhasználási lehetőségei:

  • Két karbantartás között: garantált megbízhatóság és üzemidő..
  • Közvetlenül karbantartás előtt: legyen a karbantartás még eredményesebb és hatékonyabb. Koordinátamérő-gépe még hamarabb lehet ismét üzemkész.
  • Bármikor ezen kívül: a működőképesség átláthatóbbá válik, a megbízhatóság és a rendelkezésre állás garantált.

A ZEISS Smart Services Remote Health Check zökkenőmentes futásához legalább egy ZEISS Smart Services Remote Health Check Kit-tel kell rendelkeznie az adott cégnek. A KIt megvásárolható itt: ZEISS Metrology Shop.

Maximális átláthatóság

Ugyanolyan komolyan vesszük az adatok biztonságát, mint Ön. Az alábbi listában láthatja a rendszerünkben tárolt és azon keresztül megosztott adatok teljes listáját.

Felhasználói számítógép

Számítógép megnevezése

Hardver információk

Operációs rendszer adatai

Mérőszoftver

Fő verzió

Javítócsomag verziója

Javítócsomag száma

Licensz információk

Telepített szervizcsomag

MEGJEGYZÉS: Ennek során nem történik meg a személyes vagy ügyfélspecifikus adatok (pl. felhasználói adatok, mérési eredmények vagy programok) továbbítása. A lista bármely módosításához az Ön előzetes beleegyezésére van szükség.

Mérőgép vezérlő

Gyártási szám

Firmware verzió

Vezérlőpult típusa

Mérőgép típusa

Futtatási üzemmód

Hőmérséklet

Ütközési adatok

Hosszú távú adatok: a tapintók összes teljesítményadata, üzemórái, gyorsulásai, megtett kilométerei.

Operációs rendszer

Hibaüzenetek

CM Observer információk

ZEISS Smart Services

Növelje termelékenységét

Használja ki a ZEISS Smart Services szolgáltatások folyamatosan fejlődő világát – és profitáljon a személyre szabott digitális megoldásokból.

Gyors és egyszerű telepítés

Folyamatos fejlődés

Globálisan skálázható

Személyre szabott használat

Csatlakozzon most!

Lépjen velünk kapcsolatba itt

  • Jelentkezzen be és profitáljon a az egyik legújabb digitális szolgáltatásunk előnyeiből!