Csatlakozzon a szolgáltatásnyújtás jövőjéhez.

ZEISS Smart Services

Az Ipar 4.0 korában a kapcsolatok kulcsfontosságúak. Használja ki a ZEISS mérési megoldásainak teljes spektrumát – maximálja lehetőségeit – a ZEISS Smart Services, vagyis digitálisan továbbfejlesztett szervizlehetőségeink segítségével. Profitáljon az eszközök szabadabb eléréséből, a mérési folyamatok biztonságából és a nagyobb termelékenységből.

A legfontosabb adatok valós idejű felügyelete és elemzése

ZEISS Smart Services Dashboard

SmartGuard vezérlőpult

Kísérje figyelemmel a ZEISS koordináta mérőgépeinek kihasználtságát valós időben – bármerre is jár. A ZEISS Smart Services Dashboard-on keresztül egy helyen kaphat áttekintést a fő teljesítménymutatókról. Ennek révén optimálisan megtervezheti mérési folyamatait, illetve gyorsan és célzottan reagálhat a kritikus helyzetekre. A mérőeszköz átlátható információkkal való felügyelete megbízható alapot nyújt folyamatainak biztonsága és mérési eredményeinek megbízhatósága számára

ZEISS Smart Services Dashboard

FREE és PLUS verzió

A ZEISS Smart Services Dashboard FREE, azaz ingyenes változata mellett elérhető a ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változata is. A PLUS verzióban a mérőeszköz adatok nem csak valós időben monitorozhatók, de ugyanakkor elemezhetők is a korlátlan adatmegjelenítésének és kiegészítő funkcióknak köszönhetően.

A ZEISS Smart Services Dashboard FREE és PLUS funkcióinak teljes körű áttekintéséhez és összehasonlításához csak kattintson a gombra.

A ZEISS Smart Services Dashboard legfontosabb funkciói

 

Mérőgépek elemzése

Amennyiben cégénél több ZEISS mérőberendezés is működik, a mérőgépek elemzésének funkciója átlátható módon biztosítja az ütközési és kihasználtsági információkat a nyomon követéshez és az összehasonlításhoz. Ilyen módon, a felhasználók lényeges információkat kapnak külön-külön az egyes gépek kihasználtságáról és mérési képességeiről, melyek alapján elvégezhetők a megfelelő beállítások és megtehetők a megfelelő intézkedések. Ilyenek lehetnek az egyes mérési folyamatok áthelyezései, a karbantartások átütemezése vagy a lehetséges hibaforrások időben történő felismerése és megszüntetése..

 Műszakok elemzése

Elemezze adatait az egyes műszakok időbeosztása szerint. Szűrők alkalmazásával láthatóvá tehetők az adatminták és a kritikus körülmények. Mentsen el saját műszak időtartamokat és elemezze ezek alapján a kapott adatokat az új ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változatával, mellyel átláthatóvá válik a berendezés kihasználtsága, az ütközések, illetve a rendelkezésre állás és a termelékenység. A rendszer többek között megkönnyíti a műszakra jellemző problémaforrások azonosítását, egyben gyors megszüntetésüket.

Időkorlát nélkül

A ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változatával az adatok megtekinthetők és visszakereshetők egészen a berendezés telepítéséig vagy a vezérlőpult aktiválásáig visszamenően – és végig, a mérőberendezés teljes élettartama alatt. A korlátlan adatrögzítési és tárolási lehetőségnek hála sokféle professzionális és egyénre szabott elemzés készíthető. Emellett megvalósulhat az állandó folyamatfelügyelet, amely hatalmas előnyt jelent az auditok során és ezzel párhuzamosan a minőségirányítást is támogatja.
 

 


Adatok exportálása

További elemzéseket készítene és szüksége lenne a ZEISS Smart Services Dashboard PLUS adataira? Az új exportálási funkcióval egyszerűen letölthetők a mérőgépek összegyűjtött adatai csv formátumban, ezáltal egyszerűen szűrhetők a felhasználó számára értékes és fontos adatok. Egyedi elemzések és kiértékelések készíthetők a kihasználtságra, használatra, ütközésekre, mérési tervekre vagy hőmérsékletekre vonatkozóan az érintett adatbázisban.

Mérési tervek monitorozása és elemzése

A funkciók biztosítják a ZEISS berendezéseken külön-külön vagy együttesen futtatott összes mérési terv átláthatóságát, beleértve a futtatások számát, futási időket, sikeres és sikertelen, tűréshatárokon belüli és kívüli alkalmakat, illetve az ütközések számát. Ez nagyban megkönnyíti az ütközéssel végződő és/vagy tűréshatárokon kívüli mérések kiváltó okainak elemzését, amelyek azután folyamatfejlesztést tesznek szükségessé. Emellett növelheti rugalmasságát az egyes gépeken vizsgált alkatrészek tekintetében.

A témához kapcsolódó webinár felvétel megtekintéséhez kattintson a gombra:

A ZEISS Smart Services Dashboard legújabb funkciói

Roles and Rights

The "Roles and Rights" function in the ZEISS Smart Service Dashboard allows you to store and manage various user groups with different rights. A wide variety of authorization categories can be created and assigned by an administrator: Starting with simple reader rights, through authorization for managing and grouping measuring rooms, to acknowledging status messages and collisions. The possibility to combine the assignment of rights with measuring rooms ensures an optimal coordination of the individual user groups.

A mérőgépek rendszerezése (többfajta gépkategória létrehozása)

A ZEISS Smart Services Dashboard PLUS változatának legújabb funkciójával a mérőberendezések rendszere strukturáltabban tekinthető át. A rendszerbe kapcsolt berendezések kezelésének és csoportosításának lehetőségével a ZEISS mérőrendszerek egyedi és globális módon is kategorizálhatók – az Ön saját igényeihez igazítva.
Az egyes mérőberendezések különféle rendezési lehetőségeivel – például a berendezések helyéül szolgáló mérőhelyiségenként, vagy berendezés-típusonként – azonnal láthatja a legfontosabb adatokat, és még célzottabb elemzéseket készíthet.

Több gép összevont, ÉLŐ megjelenítése

Az új funkcióval valós időben tekinthetők meg a legfontosabb berendezésadatok. A kompakt csempenézetben az olyan információk, mint a cikkszám, a mért alkatrész megnevezése, a mérés várható időtartama, illetve hogy az eredmény tűréshatárokon kívül vagy belül van-e, egyértelműen megjeleníthetők. Emellett jól megkülönböztethető, hogy egy teljes mérési terv vagy egy rész-mérési terv mérése zajlik-e. A valós idejű nézetnek köszönhetően, mindig az Öné a folyamat feletti irányítás.

ZEISS Smart Services Dashboard App

Real-time Machine Data On Your Smartphone

With the new ZEISS Smart Services Dashboard App, you have full transparency over all ZEISS machines devices individually or collectively, and access to machine data anytime, anywhere. Status messages on collisions, measurement capabilities, temperatures and other information are sent directly to your cell phone via push notification with the app. You are immediately informed about critical situations and can reduce your response time to the maximum. For ZEISS Smart Services Dashboard FREE and PLUS users, the app is available free of charge in all app stores.

ZEISS Smart Services Remote Health Check

Használja ki a tervezett ellenőrzések előnyeit.

Jegyzőkönyvbe foglalt proaktív elemzéseket és diagnózisokat, valamint ezekből levont prediktív javaslatokat kaphat koordináta-mérőgépeinek mechanikai és elektronikai alkatrészeire vonatkozóan távolról, a ZEISS szakembereitől.

Szánjon rá egyetlen órát, tegye koordináta mérőgépét még megbízhatóbbá és növelje a rendelkezésre állási időt.

A ZEISS Smart Services Remote Health Check felhasználási lehetőségei:

  • Két karbantartás között: garantált megbízhatóság és üzemidő..
  • Közvetlenül karbantartás előtt: legyen a karbantartás még eredményesebb és hatékonyabb. Koordinátamérő-gépe még hamarabb lehet ismét üzemkész.
  • Bármikor ezen kívül: a működőképesség átláthatóbbá válik, a megbízhatóság és a rendelkezésre állás garantált.

A ZEISS Smart Services Remote Health Check zökkenőmentes futásához legalább egy ZEISS Smart Services Remote Health Check Kit-tel kell rendelkeznie az adott cégnek. A KIt megvásárolható itt: ZEISS Metrology Shop.

Maximális átláthatóság

Ugyanolyan komolyan vesszük az adatok biztonságát, mint Ön. Az alábbi listában láthatja a rendszerünkben tárolt és azon keresztül megosztott adatok teljes listáját.

Felhasználói számítógép

Számítógép megnevezése

Hardver információk

Operációs rendszer adatai

Mérőszoftver

Fő verzió

Javítócsomag verziója

Javítócsomag száma

Licensz információk

Telepített szervizcsomag

MEGJEGYZÉS: Ennek során nem történik meg a személyes vagy ügyfélspecifikus adatok (pl. felhasználói adatok, mérési eredmények vagy programok) továbbítása. A lista bármely módosításához az Ön előzetes beleegyezésére van szükség.

Mérőgép vezérlő

Gyártási szám

Firmware verzió

Vezérlőpult típusa

Mérőgép típusa

Futtatási üzemmód

Hőmérséklet

Ütközési adatok

Hosszú távú adatok: a tapintók összes teljesítményadata, üzemórái, gyorsulásai, megtett kilométerei.

Operációs rendszer

Hibaüzenetek

CM Observer információk

ZEISS Smart Services

Növelje termelékenységét

Használja ki a ZEISS Smart Services szolgáltatások folyamatosan fejlődő világát – és profitáljon a személyre szabott digitális megoldásokból.

Gyors és egyszerű telepítés

Folyamatos fejlődés

Globálisan skálázható

Személyre szabott használat

Csatlakozzon most!

Lépjen velünk kapcsolatba itt

  • Jelentkezzen be és profitáljon a az egyik legújabb digitális szolgáltatásunk előnyeiből!