computer, laptop, mobile phone and digital tablet pc
computer, laptop, mobile phone and digital tablet pc
ZEISS méréstechnikai webáruház

Könnyű online hozzáférés.

Nyomógombok, méréstechnikai kiegészítők, képzés és szoftverek egyetlen kattintásra.

A ZEISS méréstechnikai webáruházban gyorsan és könnyen megtalálhatja és megrendelheti a mérőeszközeinek megfelelő termékeket.

A ZEISS webáruház portfóliója

Kibővített portfólió

Tapintók, méréstechnikai kiegészítők, képzés, mikroszkópok és akár felújított rendszerek is kaphatók – válogasson kedvére a ZEISS több mint 5500 terméke között! Folyamatosan dolgozunk a portfólió bővítésén. Így további újdonságokra számíthat!

Eltávolított szűrők

Az új szűrési funkciókkal és frissített, felhasználóbarát felületünk révén még gyorsabban megtalálja a keresett termékeket. Vagy használja az optimalizált keresési funkciót, hogy közvetlenül a keresett terméket tekintse meg.

Egyszerű keresés a webáruházban
Új fizetési lehetőségek

Új fizetési lehetőségek

és szállítási lehetőségek

A különböző országokban eltérő fizetési lehetőségeket biztosítunk, például az előre fizetett egyenlegeket. Ez egy értékjóváírás, amelyből a megrendeléseit fizetheti. Élvezheti expressz termékeink előnyeit is. Ezeket a megrendelés másnapján kiszállítjuk.

A legnagyobb tapintóportfólió

A ZEISS méréstechnikai webáruházban több mint 4500 tapintó kapható a szabványos kategóriában. Ez azt jelenti, hogy szinte bármelyik alkalmazási területhez megtalálja a megfelelő tapintót. Ha esetleg mégsem találja meg, amire szüksége van, speciális tapintógyártással is foglalkozunk, hogy az igényeinek megfelelő tapintót biztosíthassuk.

Nyomógomb-portfólió