Tegye változatossá tapintórendszerét

Csatlakoztató elemek a ZEISS-től

A csatlakoztató elemek lehetővé teszik a komplex tapintórendszerek kialakítását. Portfóliónk a tömör kockáktól a szöges idomokon át a szabadon állítható csuklós és forgó elemekig terjed.

Csatlakoztató elemek

Tapintórendszerek létrehozása

Az elemek több módon kombinálhatók. Kérjük, vegye figyelembe a következőket:

Törekedjen a lehető legkevesebb csatlakozási pont kialakítására

A tapintórendszernek a lehető legkevesebb csatlakozó elemből kell állnia, mivel minden felülettípus mérhető. A túl sok elem használata a merevség elvesztéhez vezethet. Amennyiben megoldható, hogy egyetlen elemben több elemet kombináljon, például egy hosszabbítást és egy kockát, akkor mindig válassza ezt a lehetőséget.

Sorozatos mérésekhez rögzített csatlakozások

Sorozatos méréseknél előnyben kell részesíteni a rögzített csatlakozásokat, (pl. menetes könyökdarabok), mivel a szögek nem változnak a folyamatos működés következtében.

Mozgatható elemek a maximális rugalmasságért

A csuklókhoz hasonló mozgatható elemek növelik a tapintórendszer rugalmasságát. Bármely szög ismételten beállítható. Az integrált kúpos rögzítés lehetővé teszi a tömör szögbeállítók forgását. Így a tapintórendszer rugalmas marad.

Kiemelkedő termékjellemzők

Nyers szögbeállítók

Nyers szögbeállítóinkból egyszerű megmunkálással sarokelemek, tömör sarokelemek állíthatók elő. Így tetszés szerint kialakíthatja saját sarokelemeit.

Kúpos adapter alapú csatlakoztató elemek

Az M3 XXT csatlakozóelemek egy kúpos adapteren alapulnak. Három belső menetes torx csap biztosítja a nagy szorítóerőket. A forgó elemek számos igazítás után is könnyen állíthatók.

ThermoFit Pro csatlakozók

A ThermoFit Pro csatlakozóelemekkel biztosítható a tapintórendszer maximális merevsége. Kínálatunk emellett felcserélhető hosszabbítókból és forgó végekből álló, előre beállított komponenseket is tartalmaz. A szögdarabok, csuklós csatlakozók vagy csillagtapintók használata opcionális, ezeket használat előtt a kívánt szögbe kell állítani. A szögbeállításokat elvégezzük az Ön számára pl. lézerhegesztéssel. Mindezek révén rendkívül stabil tapintórendszerre tehet szert.

Download more information