ZEISS CALENO

Multiszenzoros Horizontális Karosgép

A nagy teljesítményű optikai és taktilis szenzorok kombinációjával a ZEISS CALENO biztosítja a maximális temelékenységet és precizitást.

Több, mint Robot. Hambot.

A Hambot egy új generációja a Horizontális Karosgépeknek a méréstechnikában, ami egyesíti egy robot teljesítményét és a hagyományos karosgépekben rejlő lehetőségeket.

ZEISS CALENO -ban egyesül egy mérőgép pontossága, a kollaboratív rendszer és a kimagasló multi szenzoros rendszer automata eszközcserélővel. A maximális sokoldalúság és a legnagyobb teljesítmény képességek biztosítják a nagyobb utazási sebességet, gyorsulást és pontosságot a mérőhelyiségben és a gyártás közelében.

A ZEISS EagleEye optikai rendszer a ZEISS CALENO-ban lehetővé teszi a mérési idő akár 85% -kal történő csökkentését a minőség és a pontosság veszélyeztetése nélkül *.

*Egy felmérés alapján. 450 elem mérését a ZEISS PRO duális karján végeztük, EagleEye rendszerrel (complete body & white)

Termelékenység és pontosság

A maximális sokoldalúság és a legnagyobb teljesítmény képességek biztosítják a nagyobb utazási sebességet, gyorsulást és pontosságot a mérőhelyiségben és a gyártás közelében.

Frissítési lehetőségek

A ZEISS CALENO könnyen frissíthető különféle lehetőségekkel és kombinációkkal, az ügyfelek igényei alapján. Testreszabható és teljesen konfigurálható, hogy megfeleljen a speciális hatékonysági és teljesítménykövetelményeknek.

Biztonsági lehetőségek

A kezelőt és a mérőrendszert egy többrétegű biztonsági rendszer védi. A súrlódó hajtások korlátozzák az energiát. Ütközés esetén az összes tengely és az Y-kar kapcsolósínének túláramvédelme azonnal leállítja a rendszert.

Teljes borítások

Minden gép teljesen burkolt, modern kialakítású, biztosítva a hőszigetelést és a nedvességvédelmet.

Új non-indexing DSC fej

A nagy dinamika, a kiváló precizitás és a pontosság lehetővé teszi a DSC számára, hogy különféle mérési feladatokat végezzen. Mind taktilis, mind optikai mérőfejekkel működik. Lehetővé teszi akár 800 mm-es oldalkinyúlással történő munkát és gyors forgási sebességet kínál. A passzív tapintó töltőnek sem sűrített levegőre, sem áramra nincs szüksége.

ZEISS CALENO technikai adatok

Mérőtér egészen

 

X [mm]

Y [mm]

Z [mm]

Egyoldalú

7000

1600

3000

Kétoldalú

7000

3086

3000

Hosszmérési hiba

 

Hőmérséklet

Hiba [μm]

Szabvány

16°C –24°C

from 27 + L /80 ≤70

Nagy pontosságú opció

16°C –24°C
18°C –22°C

from 25 + L /100 ≤60
from 18 + L/125 ≤125

Maximális sebeség és gyorsulás

 

V térbeli

A térbeli

Szabvány

260 mm/s

1000 mm/s2

Performance opció fényvédővel

866 mm/s

1500 mm/s2

Watch the Rock 1 show