A maximális rugalmasság alapja

ZEISS RDS

Az RDS forgatható mérőfejtartó különösen alkalmas az összetett alkatrészek méréséhez, ahol a jellemzők sok tapintót igényelnek különböző térbeli irányokkal.

Well-suited for measuring complex parts

Kategóriájának legjobb forgatható mérőfejtartója, számos pozíciója segítségével gyakorlatilag lehetővé teszi az összes szög elérését.

ZEISS RDS

Jellemzők
ZEISS DotScan is available in three sizes for different measuring ranges.

Az RDS forgatható mérőfejtartó különösen alkalmas az összetett alkatrészek méréséhez, ahol a jellemzők sok tapintót igényelnek különböző térbeli irányokkal. 20 736 pozíciót képes elérni 2,5-fokos lépésekben - az összes alkatrész jellemző elérését lehetővé téve. Ezt a +/- 180 fokban forgatható vízszintesen és függőlegesen elrendezett forgótengelyek teszik lehetővé.

Továbbá a kapcsoló és mérő típusú szenzorokhoz szánt RDS-CAA rövidebb kalibrálási időt eredményez: csak néhány térbeli szögpozíció kalibrálására van szükség. A programozás folyamán az RDS könnyen pozicionálható a vezérlőpulton található botkormány segítségével, rövidebb programozási idők elérését lehetővé téve. Szabványos, kompakt és multiszenzoros konfigurációval ellátott kialakítások állnak rendelkezésre.