Precizitás minden vizsgálati irányban

ZEISS RST-P

A ZEISS RST-P lehetővé teszi a mérési adatok gyors és dinamikus rögzítését egypontos tapintással.  

Szenzor a mérési adatok dinamikus rögzítéséhez

A műszaki jellemzők egyedülálló kombinációjának köszönhetően az RST-P kapcsoló rendszerű szenzor sokféle alkalmazást tesz lehetővé az összes vizsgálati irány kiemelkedő precizitása mellett.

ZEISS RST-P

Jellemzők

A mérési adatok gyors és dinamikus rögzítése

Ezt a szenzort a mérési adatok gyors és dinamikus felvétele jellemzi az egy pontos vizsgálaton keresztül, a tapintó hajlása és mechanikai hiszterézis nélkül.

Az RST-P duális elv szerint működik. Ez azt jelenti, hogy a tényleges vizsgáló impulzus a csomópont előtt található piezoelektronikus elemekből származik. A hárompontos felfüggesztés mechanikus csomópontként is szolgál, mely, megerősíti a tapintást és megvédi az RST-P-t a munkadarabbal fennálló érintkezés által okozott károktól és ütközésektől.

A ZEISS RST-P az egypontos mérésen keresztül gyors és dinamikus adatrögzítést tesz lehetővé

Ezen túlmenően a felfüggesztések és az irány által okozott hajlító erők nem befolyásolják a mérési eredményt: Az RST-P minden vizsgálati irányban azonos pontossággal működik. Nincs szükség különleges kalibrálásra ferde mérési feladatokhoz, vagy tapintásokhoz.

Az autó-, gépipar, szerszámgyártási és formakészítési iparágakban ez a szenzor jelenti a legjobb megoldást a prizmatikus alkatrészeken végzett lineáris mérésekhez vagy bármely felületet érintő gyors pontsorozatok felvételéhez.

Download more information