Garantált csúcsteljesítmény scanningben

ZEISS VAST gold

Aktív scanning szenzor

Az ideális szenzor kontakt szkenneléshez

Az aktív scanning szenzor jobb dinamikát kínál a csökkentett mozgó tömegekből és az optimalizált csatlakozásokból eredő nagyobb merevségnek köszönhetően.

ZEISS VAST gold

Jellemzők

Gyors szkennelés navigator technológiával

A VAST gold ideálisan alkalmas szenzor a taktil scanninghez és egypontos mérésekhez maximálisan 800 mm hosszú és 600 g tömegű tapintók használata mellett. A VAST gold-dal aszimmetrikus tapintó konfigurációk is használhatók.

A VAST gold a magas scanning sebesség mellet a navigator technológiáról is ismert. A beépített ütközésvédelemnek köszönhetően a VAST gold nagyon robusztus. A dinamikus csillapítás folyamatos működést tesz lehetővé.

A tapintóerő hozzáilleszthető a tapintó geometriájához és a munkadarab anyagához, és mindig állandó értékű - 50 és 1000 millinewton között programozható.

A VAST gold maximális teljesítmény mellett teszi lehetővé a taktilis és az egypontos mérést is.
VAST gold a ZEISS Xenos-szal kombinálva a legnagyobb mérési teljesítmény érdekében

Fokozott mérési teljesítmény

Különösen a navigator technológiával történő kombináció esetén - a Carl Zeiss objektumorientált CALYPSO szoftvere automatikusan generálja a mérési stratégiákat - a VAST gold jelentősen megnöveli a mérési teljesítményt és a termelékenységet. A Performance Package-ben megtalálható FlyScan és QuickChange technológiák maximális termelékenységet biztosítanak.

A FlyScan rövid mozgási útja akár 40%-os időmegtakarítást is eredményezhet. A QuickChange funkció akár 60%-kal is felgyorsítja a mérő tapintók automatikus cseréjét.

A legnagyobb rugalmasság

A ZEISS REACH technológia segítségével az innovatív állítható tapintó -135° és 135° között bármilyen szögpozícióba állítható. Az új szögpozíciót másodpercek alatt beállíthatja, ezzel időt és tárolóhelyet takarítva meg a fix pozíciójú tapintórendszerek esetében.

A ZEISS VAST gold mérőfejjel történő kombinációnak köszönhetően az állítható tapintó stabilitása rendkívüli pontosságot biztosít.

ZEISS REACH technológiával

Download more information