Garantált csúcsteljesítmény scanningben

ZEISS VAST gold

Aktív scanning szenzor

Az ideális szenzor kontakt szkenneléshez

Az aktív scanning szenzor jobb dinamikát kínál a csökkentett mozgó tömegekből és az optimalizált csatlakozásokból eredő nagyobb merevségnek köszönhetően.

ZEISS VAST gold

Jellemzők

Gyors szkennelés navigator technológiával

A VAST gold ideálisan alkalmas szenzor a taktil scanninghez és egypontos mérésekhez maximálisan 800 mm hosszú és 600 g tömegű tapintók használata mellett. A VAST gold-dal aszimmetrikus tapintó konfigurációk is használhatók.

A VAST gold a magas scanning sebesség mellet a navigator technológiáról is ismert. A beépített ütközésvédelemnek köszönhetően a VAST gold nagyon robusztus. A dinamikus csillapítás folyamatos működést tesz lehetővé.

A tapintóerő hozzáilleszthető a tapintó geometriájához és a munkadarab anyagához, és mindig állandó értékű - 50 és 1000 millinewton között programozható.

A VAST gold maximális teljesítmény mellett teszi lehetővé a taktilis és az egypontos mérést is.
VAST gold a ZEISS Xenos-szal kombinálva a legnagyobb mérési teljesítmény érdekében

Fokozott mérési teljesítmény

Különösen a navigator technológiával történő kombináció esetén - a Carl Zeiss objektumorientált CALYPSO szoftvere automatikusan generálja a mérési stratégiákat - a VAST gold jelentősen megnöveli a mérési teljesítményt és a termelékenységet. A Performance Package-ben megtalálható FlyScan és QuickChange technológiák maximális termelékenységet biztosítanak.

A FlyScan rövid mozgási útja akár 40%-os időmegtakarítást is eredményezhet. A QuickChange funkció akár 60%-kal is felgyorsítja a mérő tapintók automatikus cseréjét.

A legnagyobb rugalmasság

A ZEISS REACH technológia segítségével az innovatív állítható tapintó -135° és 135° között bármilyen szögpozícióba állítható. Az új szögpozíciót másodpercek alatt beállíthatja, ezzel időt és tárolóhelyet takarítva meg a fix pozíciójú tapintórendszerek esetében.

A ZEISS VAST gold mérőfejjel történő kombinációnak köszönhetően az állítható tapintó stabilitása rendkívüli pontosságot biztosít.

ZEISS REACH technológiával

Download more information

VAST Probe System Equipment Catalogue, EN

VAST Probe System Equipment Catalogue, EN
oldal(ak): 72
file méret: 16046 kB