Aktív scanningre készen

ZEISS VAST XT gold

A VAST XT gold biztosítja az aktív szkennelési technológia alapját.  

Belépés az aktív szkennelési technológia világába

Az aktív VAST szenzorok sora fontos szerepet játszik az összes méréstechnikai alkalmazásban, melyek maximális precizitást igényelnek nagyméretű tapintókonfigurációk mellett. A VAST XT gold szolgáltatja az aktív scanning technológia világába való belépés alapját.

ZEISS VAST XT gold

Jellemzők

Kiegészítő mérőrendszer

A VAST XT gold egy kiegészítő mérőrendszerrel van felszerelve. A mérési erő a mérési feladattól függően konfigurálható. Javítási folyamatok sorához is használatos.

Az aktív scanningen túlmenően ez a szenzor egypontos méréseket is lehetővé tesz: például a szenzornak köszönhetően rugalmasan használhatók az összetett tapintókonfigurációk és az önközpontosító tapintás is lehetséges.

Nagy sebességű szkennelés alak- és helyzetmérésekhez, görbe és szabad formájú felületek méréséhez, valamint reverse engineering feladatokhoz.
A VAST XT gold komplex mérőfejrendszerek széles körű alkalmazását teszi lehetővé.

Egy szenzor számos alkalmazási területhez

A nagy sebességű scanning képességnek köszönhetően a VAST XT gold gyakorlatilag bármely feladat teljesítésére alkalmas: alak és helyzet mérések, görbe és szabad formájú felület mérések, valamint a reverse engineering. Az alkalmazások közé tartozik a megmunkált műanyag és hungarocell, fékalkatrészek, főtengelyek, motorblokkok és turbinalapátok mérésére.

Download more information

VAST Probe System Equipment Catalogue, EN

VAST Probe System Equipment Catalogue, EN
oldal(ak): 72
file méret: 16046 kB