Mérési pontok gyors felvétele

ZEISS VAST XTR gold

ZEISS VAST XTR gold beépített forgótengellyel

Beépített forgótengely

A beépített forgótengelynek köszönhetően az új VAST XTR gold mérőfej mindig a mérés alatt álló jellemző irányába pozicionálja a tapintót, erőkifejtés nélkül mozogva a mélyedésekben, melynek köszönhetően bárhova eljut, ahol szükség van rá.

ZEISS VAST XTR gold

Jellemzők
A beépített forgatható csuklóval rendelkező ZEISS VAST XTR gold többféle szögállást tesz lehetővé

VAST navigator technológia

A VAST XTR gold a VAST XT gold kialakításán alapul. A VAST XTR teljes körűen támogatja a VAST navigator és VAST performance funkciókat. A VAST navigator egy szakértő rendszer, mely a kívánt pontossághoz szükséges optimális mérési sebességet javasolja.

A VAST performance funkció lehetővé teszi a tapintó számára a megszakított kontúrok sebesség és precizitás veszteség nélküli scanningjét.

Beépített forgatható csukló

A legfontosabb megkülönböztető jellemző a beépített forgócsatlakozás. Lehetővé teszi a tapintótányér elfordítását 15 fokos lépésközökkel, melynek következtében az mindig az alkatrészhez viszonyítva megfelelő szögbe pozicionálható. A beépített forgócsatlakozással felszerelt VAST XTR a hagyományos rögzített tapintókhoz hasonlóan megbízható és pontos. A felhasználók számíthatnak a megszokott precizitásra.

A mérőfej a munkadarabok széles választékán mutathatja be tudását. Ezek közé a sok jellemzővel és szögpozícióval rendelkező alkatrészek tartoznak, mint például a helikopterek és mozdonyok fogaskerék váltóházai. A VAST XTR gold forgásszimmetrikus munkadarabokhoz is alkalmas, így például szellőztetőrendszerek fogaskerekeihez vagy turbinákhoz. A forgócsatlakozásnak köszönhetően a mérőfej eléri a belső fogaskerekeket, melyek mérése eddig csak komplex tapintó konfigurációk használatával volt lehetséges.

A beépített forgatható csuklóval rendelkező ZEISS VAST XTR gold többféle szögállást tesz lehetővé

Nagyméretű és nehéz alkatrészek mérése

ZEISS XTR gold mérőfej használat közben

Az új szenzornak különösen pozitív hatása van a nagy és nehéz alkatrészekre, pl. a hajóépítő-, szélenergia- vagy nehézgépiparban.

Több mint öt tonna tömegű munkadarabok esetén nehéz a kívánt pontossághoz és munkadarab tömeghez alkalmas körasztalt találni.

ZEISS VAST XTR gold - Mérőfej beépített forgótengellyel

Download more information

VAST Probe System Equipment Catalogue, EN

VAST Probe System Equipment Catalogue, EN
oldal(ak): 72
file méret: 16046 kB

Nézze meg, hogy más vásárlók hogyan használják ezt a terméket: