ZEISS Quality Software

A vevők kihívásai a középpontban

Nagy rugalmasság kiemelkedően precíz elemzésekkel ötvözve

Kiváló minőség a gyártási folyamatban? Rendkívül egyszerű, ha rendelkezik a megfelelő eszközökkel. A ZEISS Quality Software segítségével precízen és intuitívan elemezheti az alkatrészeket. Az igényeitől függően adatértékeléseket, elemzéseket és jelentéseket hozhat létre különböző technológiákon és rendszereken átívelően. 

ZEISS Quality Suite

A ZEISS Quality Software digitális ökoszisztémájaként a ZEISS Quality Suite egyetlen központi platformon keresztül biztosít hozzáférést a különböző szoftvermegoldásokhoz, és minden szolgáltatáshoz néhány kattintással hozzáférhet. Ezenkívül naprakész maradhat a méréstechnika legújabb fejleményeivel kapcsolatban is.

Mérő- és ellenőrző szoftver

ZEISS CALYPSO

CMM adatok

A ZEISS CALYPSO az Ön univerzális metrológiai szoftvere a szabványos geometriák méretellenőrzéséhez. Koordinátamérő gépeinkkel kombinálva egy nagy teljesítményű rendszert kap egyetlen forrásból. Bővítse a szoftvert további funkciókkal a speciális követelményekhez, például a görbék, szabad alakú felületek és fogaskerekek vizsgálatához.

Bővebben

ZEISS INSPECT  

3D felszíni és térfogati adatok

Fedezze fel a ZEISS INSPECT sokoldalúságát. A szoftverrel elemezhet optikai 3D adatokat, térfogati adatokat, lapátokat és szárnyprofilokat vagy mozgóképes adatokat - függetlenül attól, hogy melyik rendszert használja. Számos hatékony funkció lehetővé teszi, hogy a szoftvert az Ön igényei szerint alakítsa. Az adatok drag & drop-on keresztüli importálása és számos felhasználóbarát sablon biztosítja a hatékony munkafolyamatokat és a pontos eredményeket.

Bővebben

ZEISS REVERSE ENGINEERING 

3D felület és térfogat adatok

A 3D szkenneléstől a CAD modellig: A ZEISS Reverse Engineering egyszerű szoftveres megoldást kínál Önnek a visszafejtéshez. Néhány irányított lépésben egy rendkívül pontos CAD-modell jön létre, amely exportálható olyan gyakori formátumokba, mint az IGES, a STEP vagy a SAT. A kiegészítő szerszámkorrekciós lehetőséggel a korrekciós folyamat során iterációs ciklusokat takaríthat meg.

Bővebben

ZEISS CALIGO

CMM adatok

A szabad formájú felületekre összpontosító ZEISS CALIGO elsősorban a karosszériaépítésben dolgozó felhasználókat célozza meg. Olyan teljes körű megoldást kap, amellyel nemcsak szabad alakú felületeket, hanem szabályos geometriákat is mérhet és értékelhet. A szoftver támogatja a vízszintes karos eszközökkel és duplex rendszerekkel végzett méréseket.

Bővebben

ZEISS GEAR PRO

CMM adatok

A GEAR PRO a fogaskerekek mérésére és részletes elemzésére szolgáló koordináta-mérőgépeit bővíti. A GEAR PRO analitikus 3D fogaskerékmodellje és a grafikusan támogatott beviteli párbeszédpanelek rendkívül hatékonnyá teszik a mérést és az adatok kiértékelését.

Bővebben

Adatkezelési szoftver

ZEISS PiWeb

Mérési adatok

A ZEISS PiWeb a különböző mérési technológiák mérési eredményeivel támogatja a döntéshozatalt a gyártócsarnokban. Ez lehetővé teszi a gyártási minőség hatékony nyomon követését az összes mérőgépen. A ZEISS PiWeb képes a tapintásos, optikai, kézi vagy CT mérések eredményeinek rögzítésére és elemzésére.

Bővebben

ZEISS Smart Services vezérlőpult

Gépi adatok

A ZEISS Smart Services Dashboard segítségével nyomon követheti ZEISS mérőgépeinek teljesítményét. Profitáljon a gépek nagyobb rendelkezésre állásából, a folyamatbiztonságból és a nagyobb termelékenységből. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kiaknázza a mérési megoldásaiban rejlő lehetőségeket.

Bővebben

A ZEISS Quality Software jövője

A ZEISS Quality Software integrált megoldásokat biztosít. Az ügyfelek saját, platformok közötti adatkiértékeléseket, elemzéseket és jelentéseket készíthetnek saját igényeiknek megfelelően.

Szolgáltatások

Élvezze holisztikus szolgáltatásaink előnyeit: átfogó képzési programunkkal és egyéb szolgáltatásainkkal, például a szakértői fórummal, a szoftvertámogatással vagy a ZEISS Quality Tech Guide online súgóval folyamatosan javíthatja az eredményeit a ZEISS Quality Software keretében. Szoftver-karbantartási megállapodásunkkal mindig naprakész lehet a legújabb méréstechnikai szoftverrel a maximális termelékenység érdekében.

Vegyen részt képzéseinken most: a helyszíni tantermi tanfolyamokon, az élő online képzéseken vagy az igény szerinti e-learning tanfolyamokon megtapasztalhatja, milyen könnyű a rendszerrel és a szoftverrel való munkavégzés.

Ossza meg ötleteit más felhasználókkal és szakértőkkel a fórumon, vagy vitasson meg konkrét felhasználási eseteket.

A ZEISS Quality Tech Guide online súgóként működik, és minden műszaki információt tartalmaz a ZEISS Quality Software vonatkozásában: optimális használat, elképzelések, munkafolyamatok és funkcionális leírások.

A ZEISS Méréstechnikai portál számos szolgáltatást biztosít, köztük többet ingyenesen. Használja ki a nap 24 órájában elérhető szolgáltatásokat a gyorsabb és könnyebb munkavégzés érdekében.

GYIK

Honnan tölthető le a ZEISS Quality Suite?

További információkat a ZEISS Quality Suite csomagról itt tudhat meg.
Ez a hivatkozás a közvetlen letöltésre mutat.

Milyen szoftvermegoldásokat tartalmaz a ZEISS Quality Suite?

Jelenleg a ZEISS Quality Suite keretében a következő szoftverekhez férhet hozzá: ZEISS INSPECT az összes változatával, ZEISS INSPECT Optical 3D, ZEISS INSPECT X-Ray, ZEISS INSPECT Airfoil, ZEISS INSPECT Correlate, ZEISS PiWeb és ZEISS REVERSE ENGINEERING. 

Milyen előnyei vannak egy szoftverkarbantartási megállapodásnak?   

A ZEISS szoftverkarbantartási megállapodással (SMA) Ön és a vállalkozása további szolgáltatásokat vehet igénybe, hogy teljes mértékben kihasználja ZEISS rendszerek teljesítményét, és elkerülje a gépleállásokat. A rendszeres szoftverfrissítések az időtálló folyamatok előfeltételei. A ZEISS szoftverkarbantartási megállapodás hosszú távú minőséget garantál és számos egyéb előnyt nyújt. Mindig naprakészen használhatja a legújabb mérőszoftvert a maximális termelékenység érdekében, ráadásul időt takaríthat meg a tervezhető és kiszámítható frissítési telepítésekkel.

Az említett szoftvertermékek kizárólag a ZEISS rendszerekkel működnek?

ZEISS rendszer nélkül is használhatja a ZEISS Quality Software különböző termékeit. Elemző szoftverünk eszközfüggetlen. A ZEISS INSPECT segítségével például a forrástól függetlenül felmérheti és elemezheti 3D-s adatait, és átfogó jelentéseket hozhat létre. A ZEISS PiWeb a méréstechnológiától függetlenül működik. 

Tudom tesztelni a ZEISS Quality Suite és a ZEISS Quality Software szolgáltatásokat?

Igen, természetesen. Az ingyenes ZEISS Quality Suite csomagot itt találja. Számos szoftverváltozatunkat tesztelheti egy ideig, például a ZEISS INSPECT szoftvert is. A ZEISS Quality Suite keretében fogadhatja és aktiválhatja a tesztlicencet. 

Ügyfeleink történetei