Szoftver optikai 3D-s mérőrendszerekhez

ZEISS colin3D

Melír

  • Tökéletesen illeszkedik a ZEISS Optotechnik optikai 3D-s mérőrendszereihez
  • Gyors háromszögháló számítás
  • Felületi összehasonlítás jegyzőkönyv funkcióval
  • Intuitív hálózatfeldolgozás
  • A kalibráció dokumentálása
  • A rendszerpontosság monitorozása
  • Magas minőségű mérési adatok automatikusan az intelligens minőségi kritériumok alapján

Innovatív funkcionalitás

A ZEISS colin3D szoftver platformot úgy alakítottuk ki, hogy ideálisan kiegészítse a COMET, a COMET Photogrammetry és a T-SCAN mérőrendszereket. A program önállóan felismeri a különálló képek egybeolvasztásához (párosításához) az ideális stratégiát és egy teljesen átdolgozott, projektorientált felhasználói felületen keresztül vezeti el az ideális eredményhez. A CAD integrálásnak köszönhetően folyamatos visszajelzést kap az alkatrész még rögzítendő felületének területeiről.

Maximális teljesítmény

A 64-bites operációs rendszerekkel és kapcsolódó hardverekkel (mint például a grafikus kártyák és a több processzoros rendszerek) szerzett több évnyi tapasztalat alapján a ZEISS colin3D új algoritmusai maximális teljesítményt és adatminőséget érnek el.

Optimális felhasználói támogatás

A ZEISS T-SCAN rendszerének gyors és hatékony elhelyezéséért a mérési terület és a szkenner a ZEISS colin3D-ben is megjeleníthető, így egyszerűbb meghatározni a letapogató ideális helyzetét. A COMETrotary és a COMETdual rotary forgóasztalokat használó alkalmazásokhoz egyszerűen hozhat létre és végezhet el mérési programokat. A mérési sorozat minden egyedi mérésén minőségi ellenőrzés fut le, és szükség esetén automatikusan megismétlődik.

Gyors háromszögháló számítás magas minőségű adatredukálás által
Gyors háromszögháló számítás magas minőségű adatredukálás által
Egyszerű színeltérés alapú összehasonlítás
Egyszerű színeltérés alapú összehasonlítás

Adatelemző funkciók

Minőségbiztosítási alkalmazásokhoz a szkennelt adatok egyszerűen best fit módszer alapján hasonlíthatók össze a CAD-modell felületével. A ZEISS colin3D egyszerű színes hibamegjelenítést tartalmaz fix értékekkel és színátmenettel. Az eltérések precízebb elemzésének érdekében a felhasználó szükség szerint egyedi feliratokat helyezhet a felületre. A mérési eredmények dokumentálásához a jegyzőkönyvek egyszerűen elkészíthetők és kezelhetők.

Download more information