ZEISS REVERSE ENGINEERING

Felületrekonstrukció és szerszámkorrekció

Szeretne CAD-modelleket gyorsan és egyszerűen létrehozni sokszöghálókból vagy pontfelhőkből? Vagy szeretné csökkenteni a szerszám-optimalizálási iterációkat a formagyártásban, és javítani a CAD-adatokat az additív gyártáshoz?
Mindez lehetséges a ZEISS REVERSE ENGINEERING segítségével.

Automatizált

Interaktív irányított munkamenetben

Rendkívül pontos – még a kifinomult szabadformájú felületek esetében is

Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan hozhat létre CAD-modelleket alkatrészekhez a ZEISS REVERSE ENGINEERING segítségével. A szerszámok és nyomtatott alkatrészek CAD-adatainak korrekciójához lépjen ide, és tudjon meg mindent a szerszámkorrekció lehetőségről.

Robusztus felületrekonstrukciós szoftver

Szkenneljen be egy alkatrészt a ZEISS INSPECT vagy bármely más szoftver használatával, és importálja az STL- vagy PLY-adatokat és ASCII-formátumokat a ZEISS REVERSE ENGINEERING szoftverbe. Mindössze néhány irányított lépésből rendkívül pontos CAD-modell készül, amelyet exportálhat olyan elterjedt formátumokba, mint az IGES, STEP vagy SAT.

Mire számíthat

Rendszerfüggetlen

Rendszerfüggetlen

Teljesen mindegy, hogy az STL-adatokat 3D-szkennerrel, röntgenes CT-rendszerrel vagy koordináta-mérőgéppel hozza létre. A ZEISS REVERSE ENGINEERING bármilyen mérőrendszerből képes importálni a mérési adatokat.

Irányított munkamenet

Irányított munkamenet

A ZEISS REVERSE ENGINEERING interaktívan és lépésről lépésre vezeti Önt végig a CAD-modell létrehozásán és a szerszámkorrekción. Ez jelentősen csökkenti a betanítási kiadásokat.

Nagy pontosság

Nagy pontosság

Bármennyi nyers pontot importálhat a szkennelési adatokból – nincs korlát. Így rendkívül pontos felületeket hozhat létre.

Nagy funkcionalitású készlet

Nagy funkcionalitású készlet

Szerkessze mérési adatait az STL-adatokat érintő gyakorlati funkciókkal, például lyukak kitöltésével vagy felületek elsimításával. Ezt követően kombinálhatja vagy összevonhatja az újonnan létrehozott CAD-felületeket, ferde vágásokat vagy sugarakat adhat hozzá, valamint logikai műveleteket vagy volumenfüggvényeket (kihúzás, pásztázás, söprés) alkalmazhat. Az eredmény egy megbízható CAD-modell.

CAD-modellek bármilyen formához

Geometriai alkatrészek

Hatékony funkciók a szabványos geometriai formájú alkatrészekhez: exportálja adatait a ZEISS REVERSE ENGINEERING programba, és máris nekiláthat ezek létrehozásának, kombinálásának, kinyerésének és beállításának. A szoftver végigvezeti Önt a teljes folyamaton – egészen addig, amíg el nem éri pontosan a kívánt eredményt.

Szabadformájú felületek

A ZEISS REVERSE ENGINEERING különböző funkciókat kínál a rendkívül pontos szabadformájú felületek eléréséhez. Az adatok konvertálásakor használja például a „Surface approximation to points” (Felület közelítése pontokhoz) lehetőséget, és hagyja, hogy a szoftver lépésről lépésre végigvezesse Önt a folyamaton, amíg az alkatrész létre nem jön.

Organikus formák

A szoftver speciális mérnöki eszközökkel rendelkezik az áramló, organikus formák pontos újramodellezéséhez. Ebben a legjobb az, hogy mindössze néhány kattintással importálhatja a szkennelési adatokat a teljes 3D-s modellbe, még kifinomult objektumtervek esetén is. Tekintse meg a videót, hogy lássa, hogyan működik.

Még gyorsabb CAD-modell a 2D-s vázlatkészítésnek köszönhetően

Az új funkcióval még több időt takaríthat meg a CAD-modell létrehozásakor – különösen, ha összetett geometriákról van szó. A vázlat funkció alapelve: a vázlatok metszeti síkokban készülnek, amelyeket a méretek és korlátozások meghatározásával optimalizálnak. Az utolsó lépésben a vázlatokból egy egérkattintással egyszerűen létrehozhatók a karosszériák.

Minden, amire szüksége van

Funkciók

ZEISS REVERSE ENGINEERING Termékopció – szerszámkorrekció

CAD-importálás
– STEP, IGES, SAT


Háló/pontok importálása
– STL, G3D, PLY, OBJ, CSV, TXT

Illesztés

Fejlett illesztési funkciók
– Legjobb illesztés / Felületi illesztés
– Manuális/Automatikus

Hálószerkesztés

Fejlett hálószerkesztési funkciók
– Pontok megfordítása

Automatikus hálóalapú felületkészítés (Autosurfacing)

Nagy pontosságú szabadformájú felületek modellezése

2D-s vázlat
– Geometriák
– Korlátok
– Méretek

Fejlett CAD-/felületi funkciók
– Felületek emelése
– Felületek cseréje

Legjobb illesztés / 2D-s és 3D-s geometriai elemek manuális létrehozása

Névleges és valós adatok összehasonlítása

Fejlett elemzési funkciók
– Alámetszések azonosítása
– Kényszerített bonthatóság ellenőrzése
– Tervezési szög elemzése (CAD és STL)

Jelentéskészítés

CAD-exportálás

Szerszámkorrekció az öntőforma-készítésben

A ZEISS REVERSE ENGINEERING akár 50%-kal csökkenti az iterációs ciklusok számát a szerszámkorrekciós folyamatban. Tudjon meg többet a ZEISS REVERSE ENGINEERING szoftver mellett elérhető termékopciós szerszámkorrekcióról.

Erőteljes páros: ZEISS INSPECT és ZEISS REVERSE ENGINEERING

 A zökkenőmentes munkafolyamat elérhető a ZEISS INSPECT ellenőrző szoftverrel.

A ZEISS méréstechnikai szoftvereit egy központi platform egyesíti: a ZEISS Quality Suite. Megszakítás nélküli adatáramlást biztosít, és végigkíséri a teljes munkafolyamaton.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha a ZEISS INSPECT vizsgálati szoftver segítségével gyűjti, optimalizálja és állítja be a szkennelési adatait, akkor a feldolgozott adatokat egyetlen kattintással átviheti a ZEISS REVERSE ENGINEERING szoftverbe. Automatikusan létrehoz egy új projektet, így azonnal elkezdheti a CAD-modellezést.

Érdekli ez a lehetőség?

Termékbemutató

Tapasztalja meg élőben a ZEISS REVERSE ENGINEERING működését

Személyes bemutató

Szeretne többet megtudni a ZEISS REVERSE ENGINEERING szoftverről és élőben megtapasztalni, milyen gyorsan lehetséges a CAD-modellek létrehozása?
Lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen további információkat vagy akár a saját privát bemutatóját is!

Mire számíthat:

  • Fejlett reverse engineering képességek
  • Irányított munkamenet bemutatása
Próbaverzió

Próbálja ki a szoftvert

14 napig ingyenesen a ZEISS Quality Suite csomagban

Ki akarja próbálni a szoftvert a döntés meghozatala előtt? 14 napig ingyenes hozzáférést adunk a teljes verzióhoz, beleértve a ZEISS REVERSE ENGINEERING összes funkcióját is. Így saját maga győződhet meg a szoftver működéséről.

Az Ön próbalicence:

  • 14 napig ingyenes
  • Nincs szükség lemondásra
  • Teljes körű hozzáférés minden funkcióhoz
  • Kísérő képzések és szolgáltatások a ZEISS Quality Suite csomagban

Ismeri a ZEISS Quality Suite-ot?

Használja ki digitális ökoszisztémánk előnyeit:

  • Zökkenőmentes munkafolyamatok egy helyen
  • Olyan szolgáltatások, mint az eLearnings, az online segítség és a legfrissebb metrológiai hírek.
  • Mindig naprakész a frissítésekkel