De-Warp

Műanyag alkatrészek zsugorodásának virtuális kompenzálása

Mérje meg az alkatrészeket rögzítés nélkül

Deformálódás kompenzálása

A De-Warp segítségével az alkatrészeit virtuálisan befogott állapotban mérheti meg. Nincs szükség rögzítésre. A De-Warp időt és pénzt takarít meg.

Selejt mennyiségének csökkentése

A De-Warpban található virtuális erők segítségével ellenőrizheti, hogy az alkatrész méretei a későbbi összeszerelésnél a tűréshatáron belül vannak-e.

Mérje meg helyesen az alkatrészeit

Egyetlen teljes méréssel két eredményt kaphat (befogás nélkül/befogva), és összehasonlíthatja őket a CAD-modellel.

Hogyan működik a De-Warp?

A De-Warp alkalmazás nagy teljesítményű algoritmusokat tartalmaz a deformálódás és zsugorodás virtuális kompenzálására. Ez először teszi lehetővé, hogy mechanikus rögzítőelemek használata nélkül valósítson meg túlkorlátozott viszonyítási pontokat.

Ez az innovatív technológia a speciálisan kifejlesztett Voxelizerre épül. A deformációs modelleket a virtuális befogás alapjaként számítja ki. A „Remove Warpage” (Zsugorodások eltávolítása) funkcióval virtuális erőt alkalmaz az alkatrészre több befogási pont meghatározásával. Így az alkatrész egyetlen kattintással átkerül a befogott állapotba. A CAD-modellel való teljes térbeli összehasonlítás során a mérési eredmény könnyen átváltható a két állapot (befogás nélkül/befogva) között.

A De-Warp használata

A De-Warp ingyenes alkalmazásként érhető el a ZEISS INSPECT Optical 3D és a ZEISS INSPECT X-Ray szoftverlicenc termékeihez. Ha már rendelkezik a teljes verzióval, bármikor hozzáadhatja és használhatja az alkalmazást. Használja ki a lehetőséget, hogy 14 napig ingyenesen tesztelje a szoftvert, beleértve a De-Warp alkalmazást is.

ZEISS INSPECT Optical 3D

ZEISS INSPECT Optical 3D

Az Ön szoftvere a 3D-s vizsgálatokhoz: tegye könnyen láthatóvá a minőséget.

ZEISS INSPECT X-Ray

ZEISS INSPECT X-Ray

A ZEISS INSPECT X-Ray segítségével 2D-ben és 3D-ben is megjelenítheti a térfogatokat és metszeteket a teljes körű kiértékeléshez és jelentéskészítéshez.