Jelentéskészítés a ZEISS INSPECT szoftverben

Az ellenőrzési eredmények optimális bemutatása

A létrehozott hálót simítással, ritkítással vagy finomítással, lyukak kitöltésével vagy görbületi vonalak kinyerésével szerkesztheti. A ZEISS INSPECT egy előnézeti ablakban jeleníti meg a feldolgozás állapotát. Ezenkívül a legjobb háló vagy egy átlagos háló kiszámításával meghatározható egy aranyháló. A háló szerkesztése után importálhatja a CAD-fájlokat, és elkezdheti a 3D-s ellenőrzést.

Ellenőrzési eredmények a ZEISS INSPECT szoftverrel

Az oldal nézetének testreszabása egyetlen kattintással

Ha az eredményeket jelentési oldalként szeretné menteni, ezt közvetlenül az ellenőrzési felületről teheti meg. Az előre definiált oldalelrendezésekkel könnyedén létrehozhatja a címlapot és a tartalomjegyzéket, vagy kiválaszthatja, hogy egy eredményt grafikaként vagy táblázatként jelenítsen meg. A 3D-s nézetet a jelentési oldal tartalmából is visszaállíthatja – a ZEISS INSPECT ekkor átvált a vizsgálati nézetre.

Az ellenőrzési eredmények közvetlen bemutatása

A ZEISS INSPECT prezentációs módjában bemutathatja eredményeit egy megbeszélésen. Ez lehetővé teszi a jelentés oldalainak teljes képernyőn történő megjelenítését, a jelentésben való görgetést és az adott 3D-s nézet elforgatását.

Exportálás PDF-ként

A felhasználói felületen az eredmények megjeleníthetők, szerkeszthetők és PDF-dokumentumként exportálhatók. A PDF-dokumentumok videók formájában is tartalmazhatnak szakasz-összehasonlításokat.

További lehetőségek a ZEISS INSPECT Pro licencével

Jelentéssablonok létrehozása

Egyéni sablonok létrehozása

A ZEISS INSPECT Pro licencével saját jelentéssablonokat is létrehozhat, és például minden oldalra beillesztheti a vállalkozása logóját, vagy egyéb tervezési módosításokat végezhet. Módosíthatja is a meglévő sablonokat.

Még több ZEISS INSPECT funkció

A ZEISS INSPECT legnépszerűbb funkcióit itt egyértelműen összefoglaltuk az Ön számára: A CAD-importtól a különböző vizsgálatokig és a jelentéskészítésig. Ismeri már mindet?