A ZEISS INSPECT parametrikus koncepciója

Egyszerűen legyen hatékonyabb

A ZEISS INSPECT átveszi a munkát

Parametrikus rendszermagjának köszönhetően a ZEISS INSPECT automatikusan ment minden egyes ellenőrzési lépést: ezzel minden munkalépés nyomon követhető, megismételhető és szerkeszthető. Nincs szükség arra, hogy új mérési tervet hozzon létre a sorozat másik alkatrésze esetén – a parametrikus koncepcióval egyszerűen csak töltse be az új mérési adatokat a projektbe. A szoftver automatikusan és azonnal újra kiszámítja az eredményeket.

Nyomon követhetőség

A ZEISS INSPECT nyomon követhetőségi funkciójával megtudhatja, hogyan történt az ellenőrzési eredmények kiszámítása. Ez a passzív parametrikus számítás megjeleníti a különböző elemek függőségeit.

Például láthatja, hogy a szoftver melyik mérési alapelvet használja az elemzéshez. Azt is láthatja, hogy mely pontok határozzák meg a síkot, és hogy ezek a pontok mennyire pontosan vannak felépítve.

Nyomon követhetőség
Projektsablonok létrehozása

Projektsablonok létrehozása

A projektsablonok segítségével könnyedén átviheti az ellenőrzést más alkatrészekre. A szoftver minden egyes lépést ment a projektsablonban, majd alkalmazza az új alkatrészre. Az ellenőrzést projektsablonként is mentheti, és ugyanazt az ellenőrzési folyamatot újra felhasználhatja. Minden értékelési folyamat szkriptelés, előzetes tervezés vagy felhasználói beavatkozás nélkül történik.

Több alkatrész összehasonlítása

A trendelemzésekkel több alkatrészt hasonlíthat össze egyetlen projekten belül. Trendelemzésre és statisztikai folyamatszabályozásra több szakasz használható. Az elemzés során statisztikai színdiagramokat kap a tartományra és a szigmára vonatkozóan. Az SPC-paramétereket is tartalmazza. Ezenkívül megjeleníti a trendet táblázatok és diagramok révén.

Több alkatrész összehasonlítása

Még több ZEISS INSPECT funkció

A ZEISS INSPECT legnépszerűbb funkcióit itt egyértelműen összefoglaltuk az Ön számára: A CAD-importtól a különböző vizsgálatokig és a jelentéskészítésig. Ismeri már mindet?