ZEISS INSPECT Airfoil

A lapátgeometriák ellenőrző szoftvere

A ZEISS INSPECT segít biztosítani, hogy minden zökkenőmentesen működjön a lapátgeometriát illetően. Legyen szó energiaellátásról, repülőgép- és hajóépítésről, elektromos készülékekről vagy autóiparról – a szoftver a koordináta-mérőgépek (CMM) optikai és taktilis mérési adatait egyaránt elemzi, és kompatibilis az összes általánosan használt adatformátummal. A szoftver a tervezéstől a minőség-ellenőrzésig támogatja Önt a mérési adatok hatékony elemzésében. Ön is élvezheti a lapátok és szárnyszelvények testreszabott elemzési eszközeinek előnyeit.

A ZEISS INSPECT szárnyszelvény elemzéseinek kiemelkedő elemei

A turbinák és a lapátkerekek, valamint ezek geometriájának elemzése számos iparágban fontos téma. Speciális elemzési funkcióival és hasznos 2D-s és 3D-s kiértékelési funkcióival a ZEISS INSPECT új mércét állít fel a mérési adatok megjelenítésében és kiértékelésében, valamint az ebből eredő döntésekben – rendszertől és attól függetlenül, hogy a mérést optikai rendszerrel vagy koordináta-mérőgéppel végzik.

Új funkció

3D-s lapátköz

Egyedülálló a piacon: a lapátköz digitális elemzése. Határozza meg a ZEISS INSPECT segítségével a két lapát közötti minimális háromdimenziós területet. Ez adja a geometriailag legszűkebb keresztmetszetet – függetlenül attól, hogy részterületről vagy zárt csatornáról van szó.

Fejlett kiértékelés

Virtuális kiegyensúlyozás

A digitális ikerpár értékes összeszerelési időt takarít meg. A digitális 3D-s modell alapján az összeszerelés előtt meghatározhatja a lapátok ideális sorrendjét, és így megelőzheti az egyensúlyproblémákat. A ZEISS INSPECT minden lépésnél támogatja Önt.

Egyéni

Saját funkciók létrehozása

A Python-interfész és a parancsrögzítő segítségével rögzítse a szoftverben végrehajtott összes műveletet, és mentse el azokat szkriptként. Szerkesztheti és testre szabhatja ezt a kódot, és létrehozhat olyan funkciókat, amelyek egyszerűbbé teszik a munkáját.
Vagy ha még egyszerűbbé szeretné tenni a dolgát, tekintse meg alkalmazásainkat: itt már számos olyan funkciót bevezettünk, amelyek racionalizálják folyamatait és csökkentik a folyamatingadozásokat.

Egyedi szoftverfunkciók létrehozása Python-szkript segítségével a ZEISS INSPECT szoftverben
Parametrikus szoftverkoncepció a ZEISS INSPECT minden ellenőrzési lépésének nyomon követésére
Alapszintű parametrikus alapelv

Spóroljon időt és pénzt

Ugyanaz a sorozat, új alkatrész? A ZEISS INSPECT parametrikus rendszermagjának köszönhetően nincs szükség új ellenőrzési tervre. Ez azért van így, mert a rendszer az összes ellenőrzési lépést menti a háttérben, ami lehetővé teszi, hogy újra és újra használja, vagy új körülményekhez igazítsa őket, és elkészítse a mérési jelentéseket. Üdvözöljük a hatékonyság új szintjén!

Ágazatspecifikus funkciók

Megfelelő alkalmazások a feladatai számára

Bővítse a ZEISS INSPECT funkcióinak körét a megfelelő alkalmazásokkal. A lapátos tárcsák (blisk) hatékony méréséhez szükséges alkalmazáson kívül számos más alkalmazást is talál, amelyek még inkább megkönnyítik a munkáját. Az összes alkalmazást a ZEISS Quality Suite csomagban találja.

Szárnyszelvény méréstechnikai ellenőrzése a ZEISS INSPECT szoftverben

Gyakorlati példák

Lapátos tárcsák mérése és elemzése

Ha egy tárcsa egyetlen lapátját méri és vizsgálja, a ZEISS INSPECT lehetővé teszi, hogy ezt a folyamatot hatékonyan megismételje a lapátos tárcsa többi lapátjával, azok számától függetlenül.

Vezetőlapátok mérése és elemzése

A vezetőlapát általában egy szárnylapátból, valamint egy központból és egy burkolatfedő szalagból áll. A ZEISS INSPECT segítségével a vezetőlapát teljes körű ellenőrzése is könnyen elvégezhető.

Dobok mérése és elemzése

A dobok számos lapátos tárcsából állnak. Ezeket a lapátos tárcsákat egymáshoz hegesztik, hogy dob jöjjön létre. A ZEISS INSPECT segítségével egész dobokat is ellenőrizhet.

Szolgáltatásaink

A ZEISS INSPECT szárnyszelvény-elemzésekre vonatkozó speciális alkalmazásai mellett más szolgáltatásokat is kínálunk, hogy támogassuk a mindennapi munkájában.

Minden rendszer számára nyitott

Minden rendszer számára nyitott

A szárnyszelvények és lapátok mérésére használt hardvertől függetlenül a ZEISS INSPECT támogatja az összes szokásos fájlformátumot – az optikai és taktilis mérési adatok esetében egyaránt. Ez biztosítja a befektetéseit.

Rendszeres frissítések és további fejlesztések

Rendszeres frissítések és további fejlesztések

Fejlesztéseink középpontjában ügyfeleink állnak. Ezért minden frissítés és további fejlesztés közvetlenül segíti Önt a gyakorlatban. 

Világszerte elérhető támogatás és szerviz

Világszerte elérhető támogatás és szerviz

Bárhol és bármikor: támogatási szolgálatunk online vagy személyesen is segít Önnek. Átfogó szervizünk teljes körű hozzáférést biztosít a ZEISS INSPECT szoftver rendszeres optimalizálásaihoz.

Kezdje el a ZEISS INSPECT szoftver használatát már most

Találja meg a tökéletes bevezetést a ZEISS INSPECT szárnyszelvény elemzéseihez. Legyen szó próbaverzióról, élő bemutatóról vagy akár a szoftver közvetlen megvásárlásáról – Öné a választás. Ha a kipróbálás vagy a közvetlen vásárlás mellett dönt, egyszerűen csak töltse le a ZEISS Quality Suite csomagot, amelyben majd telepíti a ZEISS INSPECT programot.

Termékbemutató

Próbálja ki a ZEISS INSPECT szoftvert élőben

Személyes bemutató a munkahelyén vagy online

Szakértőink élőben mutatják be a ZEISS INSPECT funkcióit egy egyéni gyakorlati teszt során, kifejezetten az Ön felhasználási területéhez igazodó esettel, akár a mérési adataival vagy egy demóprojekttel.

Mire számíthat a bemutató során:

 • Aktív parametrikus koncepció
 • Testreszabható funkciók
 • Alkalmazásspecifikus funkciók
 • Funkcióbővítések alkalmazásokkal
Próbaverzió

Próbálja ki a szoftvert

14 napig ingyenesen a ZEISS Quality Suite csomagban

Kezdje most a ZEISS INSPECT 14 napos próbaverziójával – szerződéses kötelezettség nélkül –, és próbálja ki a parametrikus ellenőrzést vagy az időt megtakarító sablonokat. A próbaidőszak lejárta után a licenc automatikusan a szoftver ingyenes, alapszintű verziójára áll vissza.

Az Ön próbalicence:

 • 14 napig ingyenes  
 • Nincs szükség lemondásra 
 • Teljes körű hozzáférés minden funkcióhoz 
 • Kísérő képzések és szolgáltatások a ZEISS Quality Suite csomagban

Ismeri a ZEISS Quality Suite-ot?

Használja ki digitális ökoszisztémánk előnyeit:

 • Zökkenőmentes munkafolyamatok egy helyen
 • Olyan szolgáltatások, mint az eLearnings, az online segítség és a legfrissebb metrológiai hírek.
 • Mindig naprakész a frissítésekkel