Fedezze fel a virtuális befogást

Kevesebb erőfeszítés, alacsonyabb költségek: virtuális befogás

A 3D-s méréstechnikai szoftverünkben a virtuális befogás szimulálja az alkatrészek befogását, és lehetővé teszi a felhasználó számára a befogott állapot kiszámítását a valós, szabad állapotban lévő alkatrész adatainak felhasználásával. Ez a lépés teljes körűen integrálva van a ZEISS INSPECT munkafolyamatába, és nem kell elhagynia a jól bevált szoftverfelületet.

A virtuális befogás előnyei

A virtuális befogás előnyei

A virtuális befogással csökkenti a rögzítések költségeit. Nincs többé szükség az egyes folyamatlépésekhez szükséges többszöri tervezésre és gyártásra. A teljes felület szabadon hozzáférhető a méréshez. A felhasználó által kevésbé befolyásolt, megbízható vizsgálati eredményeket kap, amelyek nagyobb megismételhetőséget tesznek lehetővé.

Melegen hengerelt alkatrészek egyszerű mérése

Az univerzális beállítás és a ScanBox 3D mérőgép segítségével nincs többé szüksége egyedi rögzítőelemekre, és felgyorsíthatja a gyártási folyamatokat.

Melegen hengerelt alkatrészek egyszerű mérése

Felfüggeszthető alkatrészek virtuális befogása

A virtuális befogási technológiával elkerülhetők a többszörös mérési hurkok olyan alkatrészek esetében, amelyeket jellemzően négy alátámasztási ponttal rendelkező mechanikus rögzítőkön mérnek.

További lehetőségek

3D-s méréstechnikai szoftverünk virtuális befogási modulja kiterjeszti a virtuális rögzítés alkalmazási körét az olyan kiegészítő alkatrészekre, mint a járművek ajtajai vagy szárnyai. Ezenkívül a felhasználók egy jelentési oldalon megjeleníthetik a szabad és a befogott állapotot is, anélkül, hogy kétszer kellene mérniük.

Pneumatikus rögzítés

Kifejlesztettük az univerzális pneumatikus eszközt a gravitációs kompenzációhoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alkatrészeket, különösen a lemezalkatrészeket szabad állapotban helyezzék el, és így előkészítsék azokat a későbbi virtuális befogási folyamatra.

Még több ZEISS INSPECT funkció

A ZEISS INSPECT legnépszerűbb funkcióit itt egyértelműen összefoglaltuk az Ön számára: A CAD-importtól a különböző vizsgálatokig és a jelentéskészítésig. Ismeri már mindet?