Jogi tájékoztató

Ez a jogi tájékoztató erre a weboldalra és domainre vonatkozik. Nem vonatkozik a ZEISS-vállalatok weboldalaira és domainjeire, amelyeken például nemzeti törvények miatt eltérő jogi információk szerepelnek. Olvassa el tehát a felkeresett ZEISS-weboldalak vagy használt programok jogi tájékoztatóját.

Bizonyos esetekben a ZEISS weboldalai külső, nem ZEISS-vállalatok által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket tartalmaznak, amelyekre nem vonatkoznak ezek a jogi tájékoztatók.

A ZEISS-domaineken közzétett információk hivatkozhatnak olyan termékekre és szolgáltatásokra, amelyeket még nem reklámoztak vagy tettek elérhetővé az Ön országában. Az ilyen jellegű információk nem jelentik azt, hogy a ZEISS-nak szándékában áll később forgalomba hozni ezeket a termékeket vagy szolgáltatásokat az Ön országában. Amennyiben szükséges, felveheti a kapcsolatot a helyi értékesítési szervezetünkkel, amelynek munkatársai örömmel tájékoztatják ezen termékek és szolgáltatások elérhetőségéről. A weboldalunkon található termékek és szolgáltatások bemutatói nem minősülnek kötelező érvényű ajánlattételnek.

Ha egy szoftver díjmentesen elérhető és letölthető, a ZEISS nem vállal felelősséget a szoftver letöltéséből és használatából eredő károkért. A szoftver letöltése és használata kizárólag a felhasználó saját kockázatára történik, és a ZEISS nem vállal felelősséget vagy garanciát érte, kivéve a ZEISS részéről tanúsított szándékosság vagy súlyos gondatlanság esetén.

Több helyen említünk és biztosítunk külső weboldalakra mutató linkeket. Csak azután járunk el így, hogy teljesen meggyőződtünk az érintett szolgáltató komolyságáról. Azonban a ZEISS nem felelős ezen weboldalak adatvédelmi feltételeiért vagy tartalmaiért, ezért nem vállal felelősséget sem e tekintetben.

A ZEISS fenntart minden jogot a saját weboldalak tartalmát és elrendezését illetően. A weboldalainkon található szellemi tulajdonok és brandjeink védelem alatt állnak. A weboldalainkon található szövegek, képek és grafikák, valamint ezek elrendezése stb., továbbá az animációk és a szoftverek is szerzői jogi és más törvények védelme alá esnek. Így tehát a részleges vagy teljes reprodukció, ábrázolás vagy lejátszás szigorúan tilos az előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül. Ez a weboldal semmilyen licencet nem biztosít a szellemi tulajdon használatára. A ZEISS fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes tájékoztatás nélkül módosítsa, felfüggessze vagy lezárja a weboldalakat.

A weboldalakon található tartalmak szigorú felügyelete ellenére sem vállalunk felelősséget azok helyességéért, pontosságáért, teljességéért vagy folyamatos elérhetőségéért. A jogilag megengedett mértékig nem vállalunk felelősséget a weboldalunk használatából, illetve a weboldalunkon elérhető információk felhasználásából eredő közvetlen vagy közvetett károkért vagy bevételkiesésért. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy kiegészítsük a biztosított információkat.


© Carl Zeiss AG – Utolsó módosítás: 2016. április