Ajándék antivirális
hatás a ZEISS-től

ZEISS Lencsék DuraVision®
AntiVirus Platinum UV réteggel

Ajándék antivirális
hatás a ZEISS-től

ZEISS Lencsék DuraVision®
AntiVirus Platinum UV réteggel

A 21. század egyre több új normát hoz életünkbe. A megfelelő alkalmazkodásban minden lépés, minden részlet számít. Tudásunk legjavára van szükség!

ZEISS – innovációk az optika világában:

ZEISS Lencsék DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteggel

A piacon elsőként a ZEISS olyan szemüveglencse réteget mutat be, amelynek antivirális hatása van. A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV réteget úgy alkottuk meg, hogy a ZEISS-től megszokott rendkívüli látásélmény mellett teljes UV védelmet kínáljon, illetve a vírusok és a baktériumok 99,9%-át elpusztítsa a lencse felületén.*

A világjárvány elleni védekezés támogatása érdekében most minden olyan ZEISS szemüveglencséhez ajándékba adjuk az antivirális hatást, amelyhez a DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteg elérhető.

A DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteg minden gyártott, műanyag ZEISS szemüveglencséhez rendelhető, a DriveSafe és EnergiseMe lencsék kivételével.

Vegye igénybe limitált akciónkat, regisztráljon az ajándék antivirális hatásért:

Unable to load form.

Regisztrációját követően a megadott email címre elküldjük Önnek a saját voucher kódját, amelyet az optikában felmutatva válthat be és lehet Öné az ajándék antivirális hatás.

Az akciós ajánlat 2021. április 6. és 2021. május 8. között érvényes. Egy email címmel egy regisztráció lehetséges.

A voucher az akcióban résztvevő ZEISS partner optikáknál váltható be. Keresse meg az Önhöz legközelebb eső optikát:

Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó ajánlatok

* ISO 21702:2019(E) által tesztelt burkolt vírusokra és az ISO 22196:2011(E) szerint tesztelt Gram-negatív és Gram-pozitív baktériumokra. A hatékonyság az ISO szabványok szerinti 24 óra elteltével végzett teszt alapján bizonyított. A CGI pajzs csak illusztráció.

A réteg hatását a lencse felületén fejti ki.