Minden részlet számít

Minden részlet számít

Mai felgyorsult világunkban ami nemrég még elképzelhetetlen volt, mára a mindennapjaink része. A megfelelő alkalmazkodásban minden lépés, minden részlet számít. Fedezze fel a ZEISS innovációit, amelyek tudásunk legjavát nyújtva a védelem megújult vonalát jelentik látása számára!

ZEISS – innovációk az optika világában

ZEISS lencsék új DuraVision AntiVirus Platinum UV réteggel

A piacon elsőként a ZEISS olyan szemüveglencse-réteget mutat be, amelynek antivirális hatása is van. A ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV réteget úgy alkottuk meg, hogy a ZEISS-től megszokott rendkívüli látásélmény mellett teljes UV-védelmet kínáljon, illetve a vírusok és a baktériumok 99,9%-át elpusztítsa a lencse felületén.*

Egy prémium visszatükröződést csökkentő réteg, amely megöli a vírusok és baktériumok 99,9%-át.*

  • Csökkenti a vírusok és baktériumok életben maradásának esélyét a lencse felületén
  • A ZEISS DuraVision Platinum réteg minden előnyével: a legmagasabb szintű tükröződéscsökkentés, könnyű tisztíthatóság, rendkívüli ellenállóság
  • Teljeskörű UV védelemmel
*ISO 21702:2019(E) által tesztelt burkolt vírusokra és az ISO 22196:2011(E) szerint tesztelt Gram-negatív és Gram-pozitív baktériumokra. A hatékonyság az ISO szabványok szerinti 24 óra elteltével végzett teszt alapján bizonyított. A CGI pajzs csak illusztráció.
A réteg hatását a lencse felületén fejti ki.

DuraVision AntiVirus Platinum UV réteg akció

A világjárvány elleni védekezés támogatása érdekében most minden olyan ZEISS szemüveglencséhez ajándékba adjuk az antivirális hatást, amelyhez a DuraVision® AntiVirus Platinum UV réteg elérhető.

Új ZEISS BlueGuard lencsék

Könnyebbség a szemnek. Fokozott védelem, kevesebb tükröződés.

A home office, az online oktatás és a digitális szolgáltatások előretörése miatt mi és gyermekeink is egyre több időt töltünk képernyőink előtt. Mivel ezek a képernyők káros kék fényt bocsátanak ki, most fontosabb mint valaha, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk a szemeink számára. Így csökkenthetjük az egész napos eszközhasználattal járó digitális megterhelést, mely manapság a szemszárazság és az égő szemek egyik leggyakoribb oka.

Könnyebbség a szemnek. Fokozott védelem, kevesebb tükröződés.

Az új generációs kékfény-szűrő megoldás teljeskörű UV-védelemmel nyújt még magasabb szintű biztonságot és egész napos könnyed látásélményt szemeink számára.

  • Fokozott védelem a káros kék fény és teljes védelem az UV ellen
  • Csökkenti a szem digitális terhelését
  • Esztétikus megjelenés a halványkék tükröződésnek köszönhetően

ZEISS lencsék teljes körű UV-védelemmel

Az UV egész évben, felhős időben is jelen van, és veszélyt jelent szemünkre, valamint a szemkörnyéki bőrre. Ezért minden színtelen ZEISS lencsét beépített teljes körű UV-védelemmel látunk el, hogy szemei folyamatosan egy prémium napszemüveg által nyújtott védelmet élvezhessék, kristálytiszta látás mellett. Az UVProtect Technológia UV-védelme felülmúlja az iparági elvárásokat, mivel a színtelen ZEISS lencsék 400 nm-ig szűrik ki a káros UV-sugarakat.

ZEISS lencsék teljes körű UV-védelemmel

Teljes körű UV-védelem minden színtelen ZEISS lencsén a beépített UVProtect Technológiával

  • Teljes UV-védelem a szemnek és a szemkörnyéki bőrnek
  • A védelemhez nincs szükség napszemüvegre
  • Egész évben véd, felhős időben is
  • Egy prémium napszemüveglencse védelme az egész nap viselt, színtelen lencséin

Tudjon meg többet a ZEISS UVProtect Technológiáról: