A látás részletesen

A jó látásnak több összetevője van – ismerje meg a látás alapjait és azt, hogyan segíthetnek a látásjavító segédeszközök.

A látás a legfontosabb az öt érzék közül: Az agyunk és szemeink közötti komplex együttműködés segítségével látjuk magunk körül a világot és mindennapjaink apró részleteit. Ezért a tökéletes látást létfontosságú, ha magas életminőségre vágyunk. A szemüvegek meghatározó szerepet játszanak ennek elérésében Olvasson tovább, és alaposan megismerheti a látás folyamatának részleteit és a hozzá kapcsolódó információkat. Olvashat az emberi szem anatómiájáról, betegségekről és olyan látáskárosodásokról, mint például a vörös-zöld színtévesztés valamint korrekciós szemüvegekről. Rétegekkel kapcsolatban is adunk néhány tanácsot. Tudta például, hogy sok különböző lencsetípus és kialakítás létezik és sokan jobban láthatnak egy személyre szabott szemüvegben?

A megfelelő lencsék optimális látáshoz

Melyik lencse a legjobb egyes látászavarok esetén?

Látásproblémák felismerése

Rövidlátás, távollátás, asztigmia és így tovább: Melyek a tipikus látásproblémák és hogyan lehet őket korrigálni?

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Kezdje itt az online vizsgálatot Végezze el az Online Látásellenőrzést és ellenőrizze látásának minőségét!
A szemöldök nem hazudik Mit árul el rólunk a szemöldökünk

A látás részletesen 2019. ápr. 23.

Tags: Látás alapjai

Így készül a szemüveglencse ZEISS műanyag és üveg lencsék – minden, amit a szemüveglencsék gyártásáról tudni szeretne

A látás részletesen 2018. márc. 28.

Tags:

Vörös-zöld színtévesztés, vörös-zöld színvakság és teljes színvakság Milyen típusai vannak a színvakságnak és -tévesztésnek? És hogyan lehet felismerni őket?

A látás részletesen 2017. nov. 29.

Tags:

Hogyan működik a színlátás? És mit jelent azok számára, akik napszemüveget viselnek?
Mit takar a szem forgáspontja? A szem egy speciális pontja, amely kiemelkedő szerepet játszik a ZEISS szemüveglencsék gyártásában
Látásjavító segédeszközök munkavégzéshez: Amikor a jobb látás egyszerűen nem elég ZEISS precíziós nagyítók azok számára, akiknek élesen kell látniuk a részleteket a munkájuk során
Kontaktlencse vagy szemüveg? Mindkettő jó választás. Ez valójában csak ízlés kérdése és persze annak a kérdése, hogy mi jó a szemének.

A látás részletesen 2017. okt. 16.

Tags:

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén