A látás részletesen

A jó látásnak több összetevője van – ismerje meg a látás alapjait és azt, hogyan segíthetnek a látásjavító segédeszközök.

A látás a legfontosabb az öt érzék közül: Az agyunk és szemeink közötti komplex együttműködés segítségével látjuk magunk körül a világot és mindennapjaink apró részleteit. Ezért a tökéletes látást létfontosságú, ha magas életminőségre vágyunk. A szemüvegek meghatározó szerepet játszanak ennek elérésében Olvasson tovább, és alaposan megismerheti a látás folyamatának részleteit és a hozzá kapcsolódó információkat. Olvashat az emberi szem anatómiájáról, betegségekről és olyan látáskárosodásokról, mint például a vörös-zöld színtévesztés valamint korrekciós szemüvegekről. Rétegekkel kapcsolatban is adunk néhány tanácsot. Tudta például, hogy sok különböző lencsetípus és kialakítás létezik és sokan jobban láthatnak egy személyre szabott szemüvegben?

Látásproblémák felismerése

Rövidlátás, távollátás, asztigmia és így tovább: Melyek a tipikus látásproblémák és hogyan lehet őket korrigálni?

Az emberi szem

Minden, amit érdemes tudni a látóközpontunk anatómiájáról, felépítéséről és működéséről.

A látás részletesen 2017.11.24.

Tags:

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
A szemöldök nem hazudik Mit árul el rólunk a szemöldökünk
Így készül a szemüveglencse ZEISS műanyag és üveg lencsék – minden, amit a szemüveglencsék gyártásáról tudni szeretne

A látás részletesen 2018.03.28.

Tags:

Vörös-zöld színtévesztés, vörös-zöld színvakság és teljes színvakság Milyen típusai vannak a színvakságnak és -tévesztésnek? És hogyan lehet felismerni őket?

A látás részletesen 2017.11.29.

Tags:

A szemüveg története A kezdeti „olvasókövektől” a divatos kiegészítőkig
Nincs egyetlen olyan arc, amelyik szimmetrikus, és nincs két olyan ember, akinek a két szeme ugyanolyan távolságra van egymástól. A szemüveglencsék csak akkor tudnak teljes hatékonysággal működni, ha a szemüvegkeretet pontosan beállítják az adott személyhez.
Mennyi szemüvegre van szüksége? Ne kápráztassa el az itt kínálkozó opciók nagy száma!
Tökéletes látás gyermekeknek A gyermekszemüvegeknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük
Miért lát mindenki másképp? Gazdagabb színek, jobb látás éjszaka, fokozott kontraszt – hogy jobban kihasználhassuk a látásunkban rejlő lehetőségeket.
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén