A látás részletesen

A jó látásnak több összetevője van – ismerje meg a látás alapjait és azt, hogyan segíthetnek a látásjavító segédeszközök.

A látás a legfontosabb az öt érzék közül: Az agyunk és szemeink közötti komplex együttműködés segítségével látjuk magunk körül a világot és mindennapjaink apró részleteit. Ezért a tökéletes látást létfontosságú, ha magas életminőségre vágyunk. A szemüvegek meghatározó szerepet játszanak ennek elérésében Olvasson tovább, és alaposan megismerheti a látás folyamatának részleteit és a hozzá kapcsolódó információkat. Olvashat az emberi szem anatómiájáról, betegségekről és olyan látáskárosodásokról, mint például a vörös-zöld színtévesztés valamint korrekciós szemüvegekről. Rétegekkel kapcsolatban is adunk néhány tanácsot. Tudta például, hogy sok különböző lencsetípus és kialakítás létezik és sokan jobban láthatnak egy személyre szabott szemüvegben?

Látásproblémák felismerése

Rövidlátás, távollátás, asztigmia és így tovább: Melyek a tipikus látásproblémák és hogyan lehet őket korrigálni?

Az emberi szem

Minden, amit érdemes tudni a látóközpontunk anatómiájáról, felépítéséről és működéséről.

A látás részletesen 2017.11.24.

Tags:

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
A szemöldök nem hazudik Mit árul el rólunk a szemöldökünk
Így készül a szemüveglencse ZEISS műanyag és üveg lencsék – minden, amit a szemüveglencsék gyártásáról tudni szeretne

A látás részletesen 2018.03.28.

Tags:

Vörös-zöld színtévesztés, vörös-zöld színvakság és teljes színvakság Milyen típusai vannak a színvakságnak és -tévesztésnek? És hogyan lehet felismerni őket?

A látás részletesen 2017.11.29.

Tags:

A szemüveg története A kezdeti „olvasókövektől” a divatos kiegészítőkig
Mit takar a szem forgáspontja? A szem egy speciális pontja, amely kiemelkedő szerepet játszik a ZEISS szemüveglencsék gyártásában
Látásjavító segédeszközök munkavégzéshez: Amikor a jobb látás egyszerűen nem elég ZEISS precíziós nagyítók azok számára, akiknek élesen kell látniuk a részleteket a munkájuk során
Kontaktlencse vagy szemüveg? Mindkettő jó választás. Ez valójában csak ízlés kérdése és persze annak a kérdése, hogy mi jó a szemének.

A látás részletesen 2017.10.16.

Tags:

A Látás Megértése: A ZEISS kutatása az alapvető látásfolyamatok területén A németországi Tübingeni Egyetemen a ZEISS Vision Science Lab alapkutatásokat végez a látás területén
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén