Kristálytiszta előnyök a szemüvegesek számára

ZEISS szemüvegtörlő kendők szemüvegekhez és más optikai felületekhez.

Az ingujj, a nyakkendő vagy a zsebkendő sokszor kéznél van, de ezek sajnos nem igazán alkalmasak a modern szemüvegek lencséinek tisztítására. A lencsék ilyen durva anyagokkal végzett tisztítása enyhe sérülést okoz, különösen a műanyag lencséknél. A szennyeződés és a helytelen tisztítás miatt keletkező karcolásnyomok elhomályosítják a szemüveglencsék tisztaságát. Nehéz átlátni rajtuk, és korlátozzák a viselőjük látását. A ZEISS most a kiváló minőségű szemüveglencsékhez optimálisan illeszkedő, szakszerű tisztítási megoldásokat kínál.

A ZEISS nedves szemüvegtörlő kendői a hatóanyagok egyedi összetételének köszönhetően gyengéden és alaposan tisztítanak. Független vizsgálatok* igazolják, hogy a mikrofinomságú szövetek a leghatékonyabb – tíz más termékkel összehasonlítva gyengéd, karcolástól mentes – tisztítást nyújtják. Ezek a szövetek különösen finom szerkezetűek, ami nem sérti meg a korszerű szemüveglencséket vagy bevonatukat. Két hatóanyag speciális, agresszív hatású tisztítószerektől és mesterséges illatanyagoktól mentes kombinációjával vannak benedvesítve. Egyedi csomagolásuknak köszönhetően a kendőket bármilyen helyzetben gyorsan elő lehet venni, és tartós eredményeket biztosítanak: jobb látást és hosszabb élettartamú szemüveglencséket.

A ZEISS új törlőkendői más optikai felületek és LCD kijelzők, pl. digitális kamerák, laptopok, okos telefonok és mobiltelefonok tisztítására is alkalmasak.

Letöltés

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Hogyan ápoljam a dioptriás szemüvegemet? Amennyiben megfelelően ápolja a szemüvegét, sokkal tisztábban lát majd. Tippeket is adunk.

Egészség + megelőzés 2017. okt. 16.

Tags:

Kapcsolódó termékek