A ráncok megelőzése

Ne felejtse el viselni a napszemüvegét!

Miről ismerhetünk fel egy cserzett arcbőrű tengerészt? Természetesen mindnyájan jól tudjuk, hogy a szeme körüli mély ráncok elárulják a foglalkozását. Ő az, aki nem hajlandó napszemüveget viselni, amikor órákon át a tűző napon a fedélzeten áll. Ha nem akar úgy kinézni, mint egy tengerész, akkor legjobb, ha megvédi a szemét a túlzott napsütéstől, különben az Ön szeme körül is szarkalábak keletkezhetnek.

A napozás minden bizonnyal az egyik legpihentetőbb és legélvezetesebb időtöltés. Jót tesz az elmének, a testnek és a léleknek. A napnak nyugtató hatása van, és szép, napbarnított színt is ad.

Azonban amikor kilép a napfényre, elsősorban a szemeit kell megvédenie, és napszemüveget kell viselnie. Amikor védelem nélkül teszi ki az arcát a napsugarak hatásának, különösen az intenzív UV sugaraknak, akkor nemcsak a napégést kockáztatja, hanem kárt okozhat a retinájának, és még ráncok is kialakulhatnak. Sokan elfelejtenek napvédő termékeket használni a szem környékén.

A túl sok napfény kiszárítja a vékony és érzékeny bőrt a szemek körül, emiatt a bőr elvékonyodik. Eleinte csak a kis szarkalábak megjelenését fogja észrevenni. Az idő múlásával ezek egyre mélyebb ráncokká alakulnak. A szem természetes védekező reflexei azt okozzák, hogy túl erős fény hatására az emberek hunyorognak, és ez kedvez a ráncok kialakulásának. A jó napszemüveg egyszerű és azonnali védelmet nyújt.

Használja ki ennek a tökéletes megelőzési módnak az előnyeit és válasszon a látszerészénél UV védelemmel ellátott lencséjű, divatos napszemüvegek széles választékából. A szeme és a bőre ezért örökre hálás lesz.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Így készül a napszemüveg Milyen lépésekből áll a napszemüveggyártás? Ismerje meg, milyen alapanyagokat használunk a napszemüveggyártásban, és hogyan keltik életre az ötleteiket a tervezők!

Életmód + divat 2018.07.03.

Tags: Napszemüvegek

A divatos napszemüveg története Minden évtizedet igen egyedi stílus jellemez.

Életmód + divat 2018.07.03.

Tags: Napszemüvegek

Gyorsan sötétedik. Gyorsan világosodik: fényre sötétedő lencsék a ZEISS-től Szabadban vagy zárt helyiségben: 24 órán át kitűnő látás a ZEISS által gyártott PhotoFusion fényre sötétedő lencsékkel

Életmód + divat 2017.11.24.

Tags: Napszemüvegek

Hogy a fény ne vakítson el A napszemüveg divatos kiegészítő, de ennél is fontosabb, hogy nélkülözhetetlen UV-védelmet biztosít szemünknek.

Életmód + divat 2017.10.16.

Tags: Napszemüvegek

Kapcsolódó termékek