Divatosan elsőrendű magas törésmutatójú lencsék

Jobb látás és vonzóbb megjelenés az extra vékony, szuper könnyű innovatív lencséknek köszönhetően.

Azok, akik erős szemüveget viselnek, jól ismerik a problémát: Minél gyengébb a szemünk, annál vastagabb és nehezebb lencsére van szükség. Ez nem csupán kozmetikai problémát jelent a közel- és távollátó embereknek. A megoldás: magas törésmutatójú műanyag lencsék a ZEISS-től, amelyek olyan kivallóak, hogy csupán a szuper minőségük hagy nyomot.

A különleges műanyag és az optimalizált lencsekialakítás egyszerre teszi kényelmessé és divatosan elsőrendű formájúvá az innovatív gyártású, magas törésmutatójú ZEISS lencséket: A hagyományos lencsékhez képest a magas törésmutatójú lencsék akár 40%-kal vékonyabbak, ami döntő esztétikai előny. Valamint a közellátó és távollátó páciensek számára készült lencsék nem torzítják el a szemek látványát.

A kívülről domború vastag lencse lényegesen nagyítja a pluszlencsét viselő távollátók szemét. Ezt a hatást dülledő szem szindrómának nevezik, mivel hatására a szem kidülledtnek látszik.

A mínuszos lencsék ezzel szemben kisebbítik a közellátók szemeit, valamint keskenyítik az arckontúrt a szemüveg mögött. Ezek a hatások nemkívánatosak a páciensek számára, és előnytelenné teszik a profiljukat.

A magas törésmutató mindkét problémára megoldást kínál: A lencsék gyártásához használt műanyag és a tökéletesen optimalizált lencse kialakítás teljesen természetes megjelenést és verhetetlen komfortot garantál, bármilyen erős lencséről legyen is szó. A legjobb választás a súlyosabb látásproblémákban szenvedőknek: A ZEISS rendkívül vékony ZEISS Monofocal lencse– aszférikus lapos kialakításban is elérhető.

Az aszférikusan csiszolt lencsék előnyei: Vékonyabbak, mint a hagyományos gyártású lencsék, valamint kevésbé domborúak, mégis ugyanolyan korrekciót és kitűnő látást eredményeznek.

Ötletes megoldás a progresszív lencsék számára

Ötletes megoldás a progresszív lencsék számára
Akkor a lehető legtökéletesebb látást élvezheti a ZEISS magas törésmutatójú lencsének köszönhetően.

Ha olyan progresszív lencsét visel, amelybe láthatatlan átmenet van csiszolva az olvasó zóna és a távolra látó zóna között, akkor a lehető legtökéletesebb látást élvezheti a ZEISS magas törésmutatójú lencsének köszönhetően. Függetlenül attól, hogy milyen erős lencsére van szükség, a magas törésmutatójú lencse optimális látást és maximális vonzerőt nyújt egy divatos, modern szemüveg esztétikájával párosítva.


A magas törésmutatójú szemüvegek egyébként PhotoFusion X kivitelben is kaphatók. A ZEISS PhotoFusion X magas törésmutatójú lencséi automatikusan igazodnak a változó fényviszonyokhoz a lencse árnyalatának változtatásával. A tökéletes megoldás az igazán mobil embereknek, akik számára a szemüveg állandó kísérő.

Vékony és könnyű szemüveglencsék

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Hogyan fertőtleníthetem a szemüvegemet, és hogyan előzhetem meg a párásodást maszkviselés közben?
10 tanács, hogy megőrizze szeme egészségét Így előzheti meg a száraz szem és a szemfáradtság kialakulását.

Egészség + megelőzés 2019. ápr. 18.

Tags:

Glaukóma, azaz zöldhályog – minden, amit tudnia kell a vakság kialakulásának második legfőbb okáról A glaukóma egy súlyos, a szemnyomást érintő szembetegség.

Egészség + megelőzés 2019. márc. 14.

Tags:

Ezért kell egy gyerekszemüvegnek a lehető legjobb UV-védelmet biztosítania Amit minden szülőnek tudnia kell a gyerekek szemének káros UV-sugárzással (UV) szembeni védelméről.

Kapcsolódó termékek