Hasznos ajándéktippek szemüvegviselők számára

A tökéletes szemüvegtoktól a stílusos kiegészítőkig: ajándéktippjeinkkel garantáltan rátalálhat a megfelelő ajándékra, minden szemüvegviselő számára.

Legyen szó akár Karácsonyról, születésnapról, vagy évfordulóról, apróbb ajándékról a legkisebb családtagjai számára, vagy egy különleges alkalomból vásárolt komolyabb meglepetésről - számtalan alkalom és lehetőség kínálkozik arra, hogy meglepje szemüvegviselő szeretteit. Melyik szemüvegtok a jó választás? Tisztában van azzal, milyen széles a kiegészítők skálája? A JOBB LÁTÁS olyan ajándéktippekkel szolgál, amelyekkel garantáltan mosolyt csalhat bármely szemüvegviselő arcára.

A jó szemüvegtok olyan, mint egy szemüveg széf - kicsivel vonzóbb változatban

Egy megfelelő szemüvegtok nélkülözhetetlen kiegészítő minden szemüvegviselő számára. Melyik szemüvegtok felel meg a legjobban saját ízlésünknek? Egy gravírozás, vagy kedves felirat, esetlegesen a megajándékozott személy kezdőbetűinek megjelenítése a szemüvegtokon igazán személyre szabott ajándék lehet, egy hétköznapi tárgy helyett.

A tokok színét, alakját és anyagát illetően is rendkívül nagy a választék, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző, tökéletes szemüvegtokot. A pehelykönnyű, filcből, bőrből, gyapjúból, vagy selyemből készült tokoktól kezdve a különösen erős, keményfedelű tokokig, amelyek nemesfából, vagy fémből készülnek. Napjainkban már olyan szemüvegtokok is kaphatóak, amelyek különleges tartókapcsokkal rendelkeznek, így ezeket a ruháihoz illesztheti, de öntapadó tokok közül is választhat, amelyek rendkívül praktikusak autóban történő tárolás esetén, vagy amelyek egy ragasztócsíkkal rendelkeznek, amely segítségével tetszőleges helyzetben rögzítheti őket, és gombnyomásra nyitódnak. Mindez lehetővé teszi, hogy kényelmesen kivegyük, majd visszategyük a szemüveget.

Bármelyik stílus mellett is teszi le a voksát, ügyeljen arra, hogy a szemüvegtok belseje megfelelően párnázott legyen mindkét oldalon. Ez ugyanis elnyeli az ütéseket és rázkódást, valamint optimális védelmet nyújt a benne tárolt szemüveg számára. Sportszemüvege számára egy speciális tokot is választhat, amely még nagyobb tárhellyel rendelkezik a kiegészítők számára, vagy szükség esetén vízálló tokot is választhat.

Tipp a tökéletes szemüvegtok kiválasztásához: javasoljuk, hogy végezze el a pontos méréseket a tok kiválasztását megelőzően, különösen az olyan szemüvegkeretek esetén, amelyek az átlagostól eltérő mérettel rendelkeznek, ha összecsukja őket - ilyenkor a túl szűk hely a tok belsejében kritikus lehet.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!

Lásson jobban és nézzen ki jobban - stílusos kiegészítők, amelyek nagyban megkönnyítik a szemüvegviselő emberek mindennapjait

Számos kiegészítő látássegítő eszköz közül válogathat a jobb látás érdekében, mint például: olvasáshoz használatos nagyítók és lámpák, napvédő csiptető, amelyet könnyen és gyorsan ráilleszthet bármely szemüvegre, illetve egyes vonzó, divatos extrák. A különféle kivitelben készülő csiptetők és kapcsok segítségével nemcsak praktikus mindennapi segítséget kaphat szemüvege kabáthoz, övhöz, vagy blúzhoz történő csiptetéséhez, de ezzel egyidejűleg divatos elemet adhat hozzá a teljes összeállításhoz, hasonlóan a brosstűkhöz, vagy egyéb kiegészítőihez. A különleges szemüvegtartó láncok szintén stílusok és formatervezések széles skálájában kaphatóak. Alapelvük az egyszerűség és praktikusság - minden kiegészítő végén egy kis karika található, amelyen keresztül az összecsukott szemüveget az egyik szemüvegszár segítségével beakaszthatja. Ez azt jelenti, hogy a szemüveget biztonságosan viselheti testén minden alkalommal, amikor épp nem használja, majd igény szerint újra felveheti őket. Mindez az eseti olvasók számára lehet hasznos, vagy az olyan helyzeteknél a munkahelyén, amikor gyakran le kell vennie szemüvegét.

Tipp: a különleges anyagból (pl. neoprénből) készült szemüvegpántok ideális választást jelenthetnek a sportolók számára, mivel biztonságos illeszkedést nyújtanak mindenkor, és izzadás esetén sem mozdulnak el.

Egy különleges távcső igazán hasznos ajándék lehet mindazon szemüvegviselők számára, akik kedvelik a nagy sétákat, vagy utazásokat - segítségükre lehet ugyanis abban, hogy ne maradjanak le a természet és a táj egyetlen részletéről sem. Könnyen használhatóak, mivel a szemüvegviselők számára készült távcsöveket pontosan a tulajdonosuk látásához tudjuk igazítani, ezen kívül szemüveggel és szemüveg nélkül is használhatóak.

Teljeskörű káprázás-védelem a téli, vagy nyári erős napfényhez. Egy jó napszemüveg az év bármely szakaszában megfelelő védelmet biztosít szeme számára.

A napvédelmet illetően számos ajándéktippünk van a szemüvegviselők számára - évszaktól függetlenül. A dioptriás napszemüvegek kényelmes látást és hozzáadott biztonságot nyújtanak, például síelés, vagy autóvezetés közben, hasonlóan a színezett napvédő csiptetőkig, amelyeket könnyen hozzáilleszthet napi viseletű szemüvegéhez. Olyankor is ideális választást jelenthetnek, ha az adott személy nem szeretné magával hordani a tartalék szemüvegét. A napszemüvegek terén rendkívül sok megoldás közül választhat, hogy megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő darabot - a klasszikus stílusos kiviteltől kezdve a sportosabb változatokon át a kifejezetten divatos szemüvegekig. Az egyes modellek és opciók széles választéka minden igény kielégítő megoldást nyújtanak.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Így készül a napszemüveg Milyen lépésekből áll a napszemüveggyártás? Ismerje meg, milyen alapanyagokat használunk a napszemüveggyártásban, és hogyan keltik életre az ötleteiket a tervezők!

Életmód + divat 2018.07.03.

Tags: Napszemüvegek

A divatos napszemüveg története Minden évtizedet igen egyedi stílus jellemez.

Életmód + divat 2018.07.03.

Tags: Napszemüvegek

Gyorsan sötétedik. Gyorsan világosodik: fényre sötétedő lencsék a ZEISS-től Szabadban vagy zárt helyiségben: 24 órán át kitűnő látás a ZEISS által gyártott PhotoFusion fényre sötétedő lencsékkel

Életmód + divat 2017.11.24.

Tags: Napszemüvegek

Ívelt, vékony vagy színes: A ZEISS lencsék mindig minden kritériumnak megfelelnek! Divatos keret és precíziós szemüveglencse? Ez a kihívás a legkiemelkedőbb optikai szaktudást teszi szükségessé.

Életmód + divat 2017.10.16.

Tags:

Kapcsolódó termékek