Szemrevaló napszemüvegek, melyek szakszerűen védik szemeit

Ízelítő a as nyár lenyűgöző, új színeiből.

Nyár van, a napszemüvegek ideje. Megnéztük, mi rejlik az idei év leglenyűgözőbb színei mögött: A JOBB LÁTÁS összefoglalja a legújabb napszemüvegtrendeket és a legfontosabb információkat a ZEISS napszemüveglencséiről, az innovatív fényre sötétedő lencséiről és az új, izgalmas ZEISS színezettlencse-kínálatról.

Szeme szakszerű védelme szemrevaló napszemüveglencsékkel

Nagy, kerek formák, mutatós neon színek és színezett lencsék bármilyen elképzelt árnyalatban – ez csak néhány a as nyár legújabb napszemüvegtrendjei közül! És a legeslegújabb trend? Pontosan meghatározott árnyalatú, személyre szabott napszemüveglencse-színezések, amelyeket úgy terveztek, hogy növeljék viselőjük látáskomfortját, fokozzák jó hangulatát és egyedi, divatos stílus teremtsenek. A ZEISS színkínálat számos lehetőséget kínál az olyan vidám színektől kezdve, mint a Spicy red és a Pretty pink a jelenlegi ízlést tükröző különféle abszorpciós szinteken át egészen az elegánsabb, felső kategóriás lehetőségig, azaz a "Black tint"-ig, amely akár 95 %-os fényelnyeléssel tűnik ki. De mi van akkor, ha a megálmodott szín nincs a katalógusban? Ez sem gond! ZEISS optikusa bármilyen árnyalatú napszemüveglencsét elkészít, amit Ön elképzel. Csak mutasson egy mintát és hamarosan elkészül a maga nemében igazán páratlan napszemüveg - végül is miért ne lehetne egyszerre kedvérevaló és funkcionális? Ne felejtse: ha szemüveges, napszemüveglencséit dioptriájával is elkészíttetheti – csak kérdezze ZEISS optikusát.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!

Legelegánsabb napszemüvegkeretei

Az idei év legnagyobb szenzációja, hogy ismét divat a kultikus, kerek "John Lennon" szemüveg, habár az eredetinél kissé díszesebb formában. Mutatós színekben és színezett vagy tükrös lencsékkel kaphatók a friss változatok, amelyek egy cseppet sem mondhatók "yesterday"-nek. Az 1950-es és 60-as évek "macskás" napszemüvegei szintén újra divatosak, így teljesen összhangban vannak a retro karcsúsított ruhákkal és kiszélesedő szoknyákkal, s még Grace Kelly legendás eleganciájából is valamit visszaadnak a mai divatban. Az Aviator típusú napszemüvegek szintén visszatértek. Ez a klasszikus forma szinte bármilyen öltözethez illik, férfiak számára letisztultabb kialakításban is kapható, valamint olyan trendi csúcstechnológiás anyagokból is készül, mint a titán és karbon. A kalandvágyóbbak vagy az elkötelezett hippik sem fognak csalódni: pazar részletek, díszítések és rátétek, strasszok, miniatűr napraforgók, gyöngyök és kagylóhéjak tarkítják az idei nyár számos keretét és lencséjét.

Sötét és sötétebb – változó fényviszonyokhoz alkalmazkodó intelligens napszemüveglencsék.
Melyik a kedvenc színe és stílusa?


A minőségi napszemüveglencsék többet nyújtanak a szimpla UV-védelemnél

A profi napszemüveglencsék nem csupán védik szemünket a káros UV sugárzástól. A viselő egyedi igényeinek megfelelő speciális szűrőkkel ellátott lencsék jelentősen javítják a látást az erős napsütésben, például a visszatükröződés csökkentésével vagy a kontraszt fokozásával. Lásson többet, lásson jobban - és ne csak síelés, biciklizés vagy motorozás közben! A ZEISS napszemüveglencsékkel még a legszélsőségesebb fényviszonyok között sem kell lemondania a minőségről: A ZEISS Skylet® napszemüveglencsék a legerősebb napfényben is tökéletes látásélményről gondoskodnak, miközben 100 százalékos UV-védelmet és a hagyományos napszemüvegekhez képest kiváló kontrasztot biztosítanak. ZEISS optikusa bármilyen használatra tud megfelelő modellt ajánlani - például a Skylet® fun lencsét ködös, párás, rossz látási viszonyokhoz, vagy a Skylet® sportot 90 százalékos fényáteresztéssel, vakító napsütéshez. A kimondottan kimagasló vizuális kényelem érdekében ez a változat polárszűrővel is kombinálható. A polarizált lencsék lecsökkentik a nap vizes vagy fémes felületeken jelentkező zavaró visszatükröződését, így viselőjének kényelmes, pihentető látásélményt biztosítanak. Optikusa szívesen tájékoztatja a számos rendelkezésre álló lehetőségről.

Tökéletes védelem és optimális látásélmény: a ZEISS innovatív fényre sötétedő lencséi

Unja, hogy mindenhová két szemüveget visz magával? Ha szemüveget hord és gyakran ki-be jár normál fényviszonyok mellett, akkor hasznára válhat, ha a ZEISS PhotoFusion modern, fényre sötétedő lencséivel alternatív napvédelmi megoldást választ. Ezek a lencsék hamarabb reagálnak a változó fényre, mint a fényre sötétedő lencsék korábbi generációi, napfényben gyorsan elérik legsötétebb árnyalatukat, beltérben pedig hamar teljesen kivilágosodnak. Ezzel együtt 100 százalékos UV-védelmet biztosítanak bármilyen árnyalatnál, mindig magas optikai minőség mellett. A ZEISS PhotoFusion fényre sötétedő lencsék igény szerint kaphatók szürke és barna színben is, és tökéletesen kiegészítik a modern kereteket, amelyek az idei nyáron nagy slágerek lesznek a hírességek körében.

A napszemüvege védi Önt - de Ön védi-e a napszemüvegét?

Napszemüveget a tengerparton, szabadság alatt vagy a sportpályán használunk, ahol ki van téve mindenféle környezeti hatásnak és igénybevételnek. Ha a napszemüvegét egy életre meg akarja tartani, akkor a szakemberek szerint a legjobb, ha a lencsét megfelelő réteggel védi a karcolások vagy más típusú károsodások ellen - például a ZEISS DuraVision® Platinum. A műanyag lencséket ez a bevonat az előző generációknál akár háromszor keményebbé teszi. A DuraVision® Platinum bármely napvédő lencse kiváló kiegészítője. Ellenáll a szennyeződéseknek, kimagaslóan strapabíró és csekély a maradványreflexe.

Hogyan találom meg a nekem megfelelő napszemüveget?

Napszemüveg vásárlásakor sok mindenre kell gondolni, de a legfontosabb általános szabály ez: minél világosabb a bőre, annál halványabb legyen a keret és a lencse színe. Vagyis a túl élénk színek nem illenek a világos bőrhöz, mert nagyon sápaszt a kontraszt. A szakemberek a "normálisan" világos bőrhöz fehér vagy hasonlóan diszkrét színű keretet vagy akár halvány, átmenetes színezést javasolnak. A sötétebb bőrtónusok előnye, hogy szinte bármilyen színnel kombinálhatók. Az erős, szembeötlő színek a sötét bőrrel feltűnő kontrasztot alkotnak és így nagyszerűen megfelelnek a napszemüvegkeretének és lencséjének. A napszemüveg formájának kiválasztása is sokat számít. Itt talán a leghasznosabb általános szabály az, hogy vékony archoz legjobban egy vékony keret illik, vagy ha valami szemrevalóbbat keres, akkor egy vastagabb keret javaslunk, a közepén résekkel az aviator stílusához hasonlóan. Ez biztosítja, hogy a napszemüveg harmonikus egységet alkosson az arccal anélkül, hogy teljesen uralná azt.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Így készül a napszemüveg Milyen lépésekből áll a napszemüveggyártás? Ismerje meg, milyen alapanyagokat használunk a napszemüveggyártásban, és hogyan keltik életre az ötleteiket a tervezők!

Életmód + divat 2018.07.03.

Tags: Napszemüvegek

A divatos napszemüveg története Minden évtizedet igen egyedi stílus jellemez.

Életmód + divat 2018.07.03.

Tags: Napszemüvegek

Gyorsan sötétedik. Gyorsan világosodik: fényre sötétedő lencsék a ZEISS-től Szabadban vagy zárt helyiségben: 24 órán át kitűnő látás a ZEISS által gyártott PhotoFusion fényre sötétedő lencsékkel

Életmód + divat 2017.11.24.

Tags: Napszemüvegek

Hogy a fény ne vakítson el A napszemüveg divatos kiegészítő, de ennél is fontosabb, hogy nélkülözhetetlen UV-védelmet biztosít szemünknek.

Életmód + divat 2017.10.16.

Tags: Napszemüvegek

Kapcsolódó termékek