ZEISS a szemüveglencséjén

A gravírjel – Önnek garancia, részünkről biztosíték

A szemüvegkereten megszokott a márkajelzés feltüntetése. Elvégre egy konkrét márka különleges darabját választotta. Ez a lencsevásárlásnál sincs másként, a ZEISS logó egyik korrekciós lencsénkről sem hiányozhat. Önnek ez a garancia arra, hogy ZEISS lencsék vannak a szemüvegében.

Nekünk fontos, hogy azonnal egyértelmű legyen, hogy szemüvegében ZEISS lencsék találhatóak, azaz egyedi látásélményben lesz része. Célunk, hogy optimálisan lásson, minden nap és minden pillanatban, hogy a mindennapok összes apróságát élvezhesse. Ezt az ígéretet az optikai ipar különböző területein szerzett egyedi szaktudásunk, kutatásaink és az éles látás iránti rajongásunk segítségével tudjuk megtartani. Márkajelzésünk, a ZEISS precíziós lencséjén szereplő minőségi ígéretünk mindezt a tapasztalatot összefogja. 

De ne aggódjon: a márkajelzés csak Önnek és beszélgetőpartnerének szól. Észrevétlen, de azért bizonyos megvilágításnál még épp látható, és ami a legfontosabb, nem rontja a látását. A gravírozásnál használt lézer olyan hullámhosszon dolgozik, ami igen csekély behatolási mélységet tesz lehetővé. A gravírozást még a lencse felszínén sem érezni.

Nem látom a lencsémen a ZEISS „Z” gravírjelet.

Honnan tudom, hogy valóban ZEISS lencsét kaptam?

Márkázott lencséin a diszkrét ZEISS lézergravírjel garantálja az optimális és kényelmes látást. A kiváló minőségű lencsék mögött csúcstechnológiás eljárások állnak:

  • Speciális vállalaton belüli szűrőtechnológiák szavatolják az alapanyagok tisztaságát.
  • A különösen szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja a termékek kiválóságát.
  • Az innovatív antireflex rétegek gondoskodnak az optimális fényáteresztésről.
  • A CE jelöléssel rendelkező szemüveglencsékre minimum jogi követelmények vonatkoznak. A ZEISS lencsék DIN EN ISO 9001/2000 minősítéssel rendelkeznek. Ez a minősítés jóval túlmutat a minimum jogi követelményeken, a termékre vonatkozóan kimagasló minőségi szabványokon alapul, a márkázott lencsét gyártó munkatársakra nézve kimondottan szigorú feltételeket ír elő.
  • A ZEISS garantálja, hogy a lencse kiváló képalkotása minden más minőségi kritériumnál fontosabb. A ZEISS elsődleges célja, hogy tökéletes látást biztosítson.
  • A belső tesztek specifikációi még a vonatkozó szabványok előírásainál is szigorúbbak.
  • A ZEISS kezeskedik afelől, hogy a ZEISS lencséket csak szakképzett látszerészek csiszolhatják be, hogy a minőség mindvégig következetesen biztosított legyen.
  • ZEISS lencsét speciális korrekció esetén is rendelhet. Ezek számos különböző színben és réteggel állnak rendelkezésre.
  • Annak érdekében, hogy igényeinek megfelelő, személyre szabott lencsével tudjuk ellátni, a ZEISS kínálat változatos és átfogó.  
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Kezdje itt az online vizsgálatot
Látásproblémák felismerése
A szemüveg története
Látásjavító segédeszközök munkavégzéshez: Amikor a jobb látás egyszerűen nem elég

Kapcsolódó termékek