Munka + magánélet

Jó látás a munkahelyén – ezekre érdemes odafigyelnie.

A jobb látás a munkahelyén is fontos. Ha jól lát, kevésbé terheli a szemét, a helyes testtartás pedig elősegíti a jó látást. Legyen akár programozó vagy kozmetikus, rengeteg szemüveglencse közül választhat, amiket kimondottan a különböző munkahelyi igényeknek megfelelően alakítottunk ki, így még egyedi körülmények között is kiemelkedő látást tudnak biztosítani. Talál köztük rendkívüli munkahelyi igényeknek megfelelő lencsét például pilótáknak, de olyan speciális megoldásokat is, amelyek alkalmasak olyan szakembereknek, akik számára a legapróbb részletek is hatalmas jelentőséggel bírnak, például fogorvosoknak vagy ékszerészeknek. De nagyítóink és nagyítószemüvegeink révén még komoly látáskárosodás esetén is tudunk segíteni. A számítógépes szemüveg segít, hogy munkahelyén jobban lásson és kevésbé erőltesse szemeit. Ha tovább olvas, mindent megtudhat a „Munkahelyi jobb látás” témakörben.

Szemüveg vezetők számára – kiváló minőségű lencsék és keretek, személyre szabott kényelemmel a szemnek

Tiszteletteljesség, elegancia és maximális funkcionalitás – a vezető beosztásban lévő emberek szemüvegének sok elvárásnak kell megfelelnie.

Különleges progresszív szemüvegek

Minden helyzethez létezik tökéletes progresszív szemüveg? A munkánkhoz? Kedvenc sportunkhoz vagy hobbinkhoz?

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Progresszív lencsék – apró remekművek A progresszív lencsével ellátott szemüveg ideális látást biztosít azok számára, akiknek különböző távolságok esetén van szükségük szemkorrekcióra.
Minden, amit a számítógép előtt végzett munkánál figyelembe kell venni Miért könnyíti meg a munkáját a továbbfejlesztett olvasószemüveg vagy a beltéri multifokális szemüveg?
Jobb életminőség és nagyobb függetlenség: jobb látás a nagyító látásjavító eszközökkel Milyen lehetőségek vannak, amikor már a szemüveg sem elég?
Szemüvegek pilótáknak - tökéletes látás még a felhők fölött is Akár hivatásosak, akár amatőrök, a pilótáknak olyan szemüvegre van szükségük, amely lehetővé teszi, hogy tisztán lássanak még szélsőséges fény- és időjárási viszonyok között is.
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén