Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen

Az új ZEISS officelens szemüveglencsék kényelmesebb látást biztosítanak az íróasztal, a számítógép, vagy a termelőgépek mellett egyaránt

A modern technológia irányítja és megkönnyíti életünket otthon és a munkahelyen is. Időnk nagy részében csúcstechnológiás készülékekkel és kijelzőkkel dolgozunk. Ezek segítenek nekünk abban, hogy gyorsabbak és hatékonyabbak legyünk. Ha hosszabb időn át kell összpontosítanunk, például, amikor munkahelyünkön számítógépet, okostelefont, tabletet vagy más készülékeket használunk, akkor jól kell látnunk kis és közepes távolságokra. Az olvasószemüvegek, sőt még a progresszív lencsék sem ideálisak erre a látómezőre. Gondolt már arra, hogy kifejezetten az Ön munkájára szabott szemüveget viseljen?  

Sok ember számára a munka világa egyre gyorsabbá és sokrétűbbé válik. A számítógépek és más készülékek a modern munkahelyen fontos szerepet töltenek be. Éppen ezért fontos, hogy képesek legyünk hosszabb ideig hatékonyak lenni. Látásunk itt kulcsfontosságú, különösen, amikor képernyők és kijelzők előtt dolgozunk. A szemünknek naponta több órán keresztül kell bírnia a megerőltetést közeli és köztes látómezőkben.

Lehet, hogy Ön már olvasószemüveget vagy progresszív lencsét visel munkahelyén, ennek ellenére megfigyelhető, hogy gyakran nagyon természetellenes testtartást veszünk fel, ha ilyen szemüveget használunk.

Olvasószemüveg viselése a munkahelyen:

Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen

Az olvasószemüveg nagyon közeli távolságra ideális. Ha szeretnénk jobban látni a szöveget és képeket, automatikusan közelebb hajolunk a képernyőhöz. Ezáltal rossz testtartást veszünk fel, ami a nyak és a hát megerőltetését okozhatja.

Modern progresszív lencsék viselése a munkahelyen:

Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen

A progresszív lencsével minden távolságra jól láthatunk. A progresszív lencse alsó részével a hozzánk közeli tárgyakat láthatjuk. Képernyő előtt dolgozva a lencse alsó részén keresztül nézünk ki. Ehhez fel kell emelni fejünket, hogy a lencsének ezen részén keresztül tisztán lássunk. Ha ez a testtartás hosszú ideig fennáll, akkor túlzott megerőltetésnek tesszük ki nyakunkat és vállunkat.

Új ZEISS officelens szemüveglencsék a kényelmesebb látásért.

Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen
Új ZEISS officelens szemüveglencsék a kényelmesebb látásért

Az új ZEISS officelens szemüveglencsék a viselő személyes igényeire szabottak és kényelmes testtartást eredményeznek. Ezek a szemüveglencsék nagyon nagy látómezőt kínálnak kis és közepes távolságokra (fél méter és négy méter között). Ezáltal a lehető legjobban láthatunk és dolgozhatunk pontosan abban a tartományban, amit a munkánk megkövetel. Fejünk és nyakunk természetes, nyugodt helyzetben lesz egész nap.

Jobb látás ZEISS officelens szemüveglencsékkel három testre szabott változatban:

A Carl Zeiss Vision által fejlesztett, maximális köztes távolságot (Maximum Intermediate Distance = M.I.D.) meghatározó, új technológiának köszönhetően a Zeiss officelens szemüveglencsék a szemüvegviselő látótávolság-igényeinek megfelelően készíthetők el. Kedvező árú modellektől kezdve nagyon pontos igényekhez szabott egyedi megoldásokig minden elérhető nálunk. A szemüveglencsék gyártására a szemüvegviselő munkahelyén nap mint nap szükséges maximális látótávolság alapján kerül sor. Az M.I.D. érték az a távolság egy térben, amit a szemüvegviselőnek tisztán és élesen kell látnia.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!

Négyféle szemüveglencsét kínálunk:

  • „Near" officelens: Ezzel a kialakítással a maximális távolság, amire a szemüvegviselőnek élesen kell látni, két méterre van beállítva. Ez a változat olyan személyeknek ideális, akik főleg számítógép előtt dolgoznak vagy sokat olvasnak.
  • „Room" officelens: Ezzel a szemüveglencsével a maximális távolság négy méterre van beállítva, így a viselő az olvasótávolságra és a közvetlen környezetre láthat. A „Room” modellt olyan személyeknek terveztük, akik például vásárlókkal foglalkoznak és ezzel párhuzamosan a képernyő előtt is dolgoznak.
  • "Book"(könyv) office lens: A „Book” (könyv) kialakítás kiszélesített látótérrel rendelkezik egy méteres olvasótávolságig. Az olvasószemüveggel szemben, melyek általában személyre szabott fix olvasótávolságra vannak tervezve, a „Book” (könyv) jelentősen nagyobb látóteret garantál, így könnyedebb olvasási élményt is.
  • „Individual" officelens: Ez a változat a szemüvegviselő egyedi igényeire van szabva. Az optimális maximum látótávolság nagyfokú pontossággal van megállapítva. Ezen kívül a viselő centrálási adatait, közeli munkatávolságát és szemüvegkeret méreteit is figyelembe vesszük a szemüveglencse gyártása során. 


A ZEISS officelens szemüveglencsék, csakúgy, mint a progresszív szemüveglencsék, egyfókuszú lencsék, elérhetők az Ön ZEISS optikusánál különböző változatokban (officelens Plus, officelens Superb és officelens Individual), többfajta anyagból és tulajdonságokkal.

ZEISS officelens szemüveglencsék nem csak munkahelyre

Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen

A ZEISS officelens szemüveglencsék abban is segítenek, hogy szabadidőnkben is jobban lássunk, olvasás, tévénézés, főzés, internetezés, online csevegés, vagy hangszeren játszás közben Az Ön optikusa készséggel ad tanácsot és segít kiválasztani a legjobb megoldást a ZEISS officelens szemüveglencsék közül.

Látás az irodában

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Szemüveg vezetők számára – kiváló minőségű lencsék és keretek, személyre szabott kényelemmel a szemnek Tiszteletteljesség, elegancia és maximális funkcionalitás – a vezető beosztásban lévő emberek szemüvegének sok elvárásnak kell megfelelnie.
Minden, amit a számítógép előtt végzett munkánál figyelembe kell venni Miért könnyíti meg a munkáját a továbbfejlesztett olvasószemüveg vagy a beltéri multifokális szemüveg?
Szemüvegek pilótáknak - tökéletes látás még a felhők fölött is Akár hivatásosak, akár amatőrök, a pilótáknak olyan szemüvegre van szükségük, amely lehetővé teszi, hogy tisztán lássanak még szélsőséges fény- és időjárási viszonyok között is.
Mindegy, hogy Ön fogorvos vagy kozmetikus – élvezze a tökéletesen éles látást professzionális szemüveggel Néhány tevékenység különleges és nagy teljesítményű szemüveglencsét igényel. Az innovatív ZEISS technika már mikroszkópikus területen is segít a jó látásban.

Kapcsolódó termékek