Szemüveg menedzserek számára – kiváló minőségű lencsék és keretek, személyre szabott kényelemmel

Presztízs, elegancia és maximális funkcionalitás – a vezető beosztásban lévő emberek szemüvegének sok elvárásnak kell megfelelnie.

Az íróasztalnál folytatott megbeszéléstől az e-mailek olvasásáig az okostelefonon, autóval gyorsan eljutni a reptérre, egy prezentáció egy kétórás repülőút után, majd vissza: a mobiltelefon, a laptop és az aktatáska mellett a szemüveg gyakran az egyik legfontosabb tárgy egy vezető mindennapi életében. Szeretnénk Önnek tippeket adni azzal kapcsolatban, mi teszi egy vezető szemüvegét tökéletessé.

Természetes látás minden távolságra, a személyre szabott progresszív lencséknek köszönhetően

Vezetőként Önnek gyakran kell felváltva tekintenie a közeli és közepes látótávolságban lévő dolgokra. Például a számítógépről egy papíralapú dokumentumra, vagy a dokumentumról egy személyre. Ha a közeli vagy távoli dolgokhoz vizuális segédeszközre van szüksége és progresszív lencséjű szemüveget használ, vagy szeretne használni, a lencséit ugyanolyan pontossággal személyre lehet szabni, mint egy méretre készült öltönyt. A ZEISS új Progressive Individual technológiájának köszönhetően különösen a közeli látómezőt lehet hozzáigazítani az Ön speciális látással kapcsolatos elvárásaihoz. Minél inkább az Ön személyére szabottak a progresszív lencséi, figyelembe véve a vizuális igényeit és a viselési paraméterek, annál elégedettebb lesz velük.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!

Jól látni és jól kinézni

Adjon időt magának a szemüvegkeret kiválasztásához! Engedje meg, hogy az optikus nagy alapossággal adjon tanácsot Önnek arra vonatkozóan, hogy a személyisége és a szakmai tevékenysége alapján melyik keret illik Önnek. Bizonyosodjon meg arról, hogy a keret nem csak jól néz ki, hanem illik is Önhöz. A szemüvegkeretek szintén személyre szabhatóak. A könnyű keret előnyös lehet, hiszen Ön egész nap viseli a szemüveget. Döntse el, hogy azt szeretné-e, hogy az új keret a személyiségét fejezze ki, vagy egyszerűen a lehető legkevésbé legyen feltűnő.

Maguk a lencsék szintén fontos szerepet játszanak a szemüveg megjelenésében. Még a magas dioptriájú szemüvegek sem nagyítják vagy kicsinyítik a szemet, a vékony és könnyű lencsék, melyek a ZEISS modern technológiája révén érhetők el.

Csúcsteljesítményű rétegek a kifinomult ízlésű szemüvegesek számára

A modern szemüveglencse bevonatok a szemüvegét az Ön megbízható társává tehetik a munkája során vagy szabadidejében. Ha Ön olyan személy, aki gyakran szerepel mások előtt – akár konferenciákon, az ügyfelekkel folytatott megbeszéléseken, vagy prezentációkon – a szemüveg csúcsteljesítményű tükröződéscsökkentő bevonata különösen fontos az Ön számára. Ha a szemüvegen nincs tükröződéscsökkentő bevonat, a vakító fény és a tükröződések zavarhatják mind a szemüveg viselőjét, mind azt a személyt, akihez beszél: először is a lencse hátoldalán, ami a viselőt zavarhatja, másodszor pedig a lencse elülső oldalán, ami annak a személynek zavaró, aki a viselőre néz.

Könnyítse meg a dolgokat azzal, hogy beruház egy jó minőségű rétegbe, amely a szemüvegét antisztatikussá, valamint szenny- és víztaszítóvá teszi. A Clean-coat réteg, és az antisztatikus rétegek, melyek a ZEISS kiváló LotuTec rétegét alkotják, antisztatikussá és vízlepergetővé is teszik a lencséket. Ez egyértelmű előnyökkel jár Önnek: a pihentető vizuális kényelem mellett könnyebb lesz tisztítani a szemüveglencséket. A zsíros ujjlenyomatokat szintén könnyebb eltávolítani.

Lásson jobban valamennyi fényviszonyban

Ha folyamatosan cserélgetni kell a normál szemüveget és a napszemüveget, az zavaró lehet, különösen üzleti utakon. A fototróp vagy fotokromatikus lencseként ismert fényre sötétedő lencsékkel kapcsolatos modern technológiák (például a ZEISS PhotoFusion) gyors váltást kínálnak a sötétedés és a világosodás között. Intenzív fénynél vagy napsugárzásnál olyan sötétté válnak, mint a klasszikus napszemüveg-lencsék, bent pedig teljesen kivilágosodnak. Speciális alkalmakkor, például síelésnél, sétánál vagy vezetésnél mégis inkább napszemüveget használjon, lehetőleg polarizált lencsével.

Olvasási tipp: Ideális, nyugodt látás: megmutatjuk, hogyan tudja összerakni a személyre szabott ZEISS dioptriás szemüveglencséit, lépésről lépésre. – Mindössze öt lépés a személyre szabott ZEISS lencsék felé.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit a számítógép előtt végzett munkánál figyelembe kell venni Miért könnyíti meg a munkáját a továbbfejlesztett olvasószemüveg vagy a beltéri multifokális szemüveg?
Szemüvegek pilótáknak - tökéletes látás még a felhők fölött is Akár hivatásosak, akár amatőrök, a pilótáknak olyan szemüvegre van szükségük, amely lehetővé teszi, hogy tisztán lássanak még szélsőséges fény- és időjárási viszonyok között is.
Jobb látás és nagyobb kényelem a munkahelyen Az új ZEISS officelens szemüveglencsék kényelmesebb látást biztosítanak az íróasztal, a számítógép, vagy a termelőgépek mellett egyaránt
Mindegy, hogy Ön fogorvos vagy kozmetikus – élvezze a tökéletesen éles látást professzionális szemüveggel Néhány tevékenység különleges és nagy teljesítményű szemüveglencsét igényel. Az innovatív ZEISS technika már mikroszkópikus területen is segít a jó látásban.

Kapcsolódó termékek