Általános útmutató a jobb látáshoz

Segítünk kiválasztani új lencséit.

Napjainkban körülbelül 200 millióan viselnek Carl Zeiss Vision szemüveglencsét. Több mint 30 országban 9 900 munkatársunk dolgozik együtt nap mint nap a „jobb látásért”, valamint nem csak nagy pontosságú szemüveglencsék, hanem mérőműszerek és diagnosztikai eszközök fejlesztésében is részt veszünk. Az optika területén a Carl Zeiss Vision egyike a világ vezető cégeinek. Szeretnénk, ha ezt a szakértelmet Ön is hasznosítani tudná.

Amit a JOBB LÁTÁSSAL ajánlunk Önnek?
Szemünk olyan egyedi, mint az ujjlenyomatunk, és egyetlen más érzékszervünk sem engedi ilyen intenzíven érzékelni és megtapasztalni környezetünket. Ezért különösen fontos, hogy ezt az egyediséget teljes mértékben figyelembe vegyük a pácienssel való konzultáció, a diagnózis megállapítása és a ZEISS szemüveglencsék gyártása folyamán.

A JOBB LÁTÁS célja, hogy minél több információt biztosítson, hogy látásjavító megoldásainkkal, lencséinkkel és az emberi látással kapcsolatban minden kérdésére megtalálhassa a választ. Emellett betekintést engedünk a Carl Zeiss Vision színfalai mögé is. Megmutatjuk, milyen ZEISS precíziós szemüveglencséket és látásjavító megoldásokat kínálunk. Lehetőséget adunk arra is, hogy feltegye kérdéseit és megossza velünk a tapasztalatait.

A legfontosabb JOBB LÁTÁS témák röviden

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén