Az optikusnál: az optikus kiválasztása bizalom kérdése!

Az optikus szakértelme elengedhetetlen a szemüvegvásárlásnál

Sajnos a szemüvegre még mindig túl sokszor a szükséges rosszként gondolunk: észrevesszük, hogy már nem látunk olyan jól, mint korábban, elmegyünk egy szemvizsgálatra, majd elkészíttetjük a megfelelő szemüveget az optikussal. Ehhez időre és pénzre van szükség. És előfordul, hogy amikor kézhez kapjuk új szemüvegünket, nem vagyunk teljesen elégedettek az eredménnyel.

Szemünk a legfontosabb érzékszervünk. A rossz látás életminőségünket is rontja, sőt veszély forrása is lehet, például a forgalomban vagy a munkahelyünkön. Sajnos a jó látás fontosságát gyakran alábecsülik.

A szemüveg minden esetben egyedi. A gyártást megelőzően senki nem tudja, hogy a viselő valójában mennyire fog jól látni vagy mennyire találja majd kényelmesnek szemüvegét a mindennapok során. A bemutatók és a próbakeretbe helyezett lencsék adhatnak egy hozzávetőleges képet az új szemüvegen keresztül tapasztalt látás minőségéről, de a kész szemüveget lehetetlenség előre kipróbálni!

Kimondottan fontos, hogy az optikus a személyes látásproblémájának, szokásainak és pénztárcájának leginkább megfelelő megoldást kínálja. Más szóval az optikus kiválasztása, mint egy orvosé is, bizalom kérdése. Mi a ZEISS-nél szeretnénk néhány tanácsot adni itt a JOBB LÁTÁS portálon ahhoz, hogyan készüljön fel mielőtt elmegy optikusához, és hogyan győződhet meg róla, hogy megfelelő segítséget kap. Célunk, hogy biztosan ugyanazt a természetes látásélményt tapasztalja új szemüvegével, mint mielőtt szemüvegre lett volna szüksége.

Ellenőrzőlista szemüvegvásárláshoz

Közellátó szemüveg, távollátó szemüveg, progresszív szemüveg, sportszemüveg, olvasószemüveg, munkahelyi szemüveg. De mit kell egy szemüvegnek tudnia?

Új szemüvege ellenére látási problémái vannak?

Új szemüvegéhez hozzá kell szoknia, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőle

Egészség + megelőzés 2017.10.16.

Tags:

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Minden, amit a ZEISS precíziós szemüveglencséiről tudnia kell A pillanat, amikor elindul a jobb látás felé vezető úton.
Árt a szemnek a nem megfelelő szemüveg, vagy az elégtelen világítás? Elmagyarázzuk Önnek, hogy mi történik, ha túlságosan megerőlteti a szemét
Tegye fel az alábbi kérdéseket a következő látásvizsgálat alkalmával!
Tanácsok a szemorvos kiválasztásához
Amikor a szemüvegkeret túl szoros. Jó tanácsok pihentető látáshoz és a tökéletes illesztéshez. Legyen szó a szárakról, orrnyeregről vagy a keret formájáról, számos kritikus feltétele van a tökéletes látásnak.
Carl Zeiss Vision – ahol minden alkalommal valami különlegesre számíthatunk A Carl Zeiss innovatív törekvései több mint 160 éve egyedülálló segítséget nyújtanak a látásjavításban.
Hogyan őrizzük meg a szemünk egészségét? Legfontosabb érzékszervünket védeni és ápolni kell. Sok dolog van, amit figyelembe kell venni ezzel kapcsolatban.
A jó látszerész nem sajnálja az időt ügyfeleitől Így járul hozzá az optimális látáshoz az alapos konzultáció.
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén