Az optikusnál: az optikus kiválasztása bizalom kérdése!

Az optikus szakértelme elengedhetetlen a szemüvegvásárlásnál

Sajnos a szemüvegre még mindig túl sokszor a szükséges rosszként gondolunk: észrevesszük, hogy már nem látunk olyan jól, mint korábban, elmegyünk egy szemvizsgálatra, majd elkészíttetjük a megfelelő szemüveget az optikussal. Ehhez időre és pénzre van szükség. És előfordul, hogy amikor kézhez kapjuk új szemüvegünket, nem vagyunk teljesen elégedettek az eredménnyel.

Szemünk a legfontosabb érzékszervünk. A rossz látás életminőségünket is rontja, sőt veszély forrása is lehet, például a forgalomban vagy a munkahelyünkön. Sajnos a jó látás fontosságát gyakran alábecsülik.

A szemüveg minden esetben egyedi. A gyártást megelőzően senki nem tudja, hogy a viselő valójában mennyire fog jól látni vagy mennyire találja majd kényelmesnek szemüvegét a mindennapok során. A bemutatók és a próbakeretbe helyezett lencsék adhatnak egy hozzávetőleges képet az új szemüvegen keresztül tapasztalt látás minőségéről, de a kész szemüveget lehetetlenség előre kipróbálni!

Kimondottan fontos, hogy az optikus a személyes látásproblémájának, szokásainak és pénztárcájának leginkább megfelelő megoldást kínálja. Más szóval az optikus kiválasztása, mint egy orvosé is, bizalom kérdése. Mi a ZEISS-nél szeretnénk néhány tanácsot adni itt a JOBB LÁTÁS portálon ahhoz, hogyan készüljön fel mielőtt elmegy optikusához, és hogyan győződhet meg róla, hogy megfelelő segítséget kap. Célunk, hogy biztosan ugyanazt a természetes látásélményt tapasztalja új szemüvegével, mint mielőtt szemüvegre lett volna szüksége.

Ellenőrzőlista szemüvegvásárláshoz

Közellátó szemüveg, távollátó szemüveg, progresszív szemüveg, sportszemüveg, olvasószemüveg, munkahelyi szemüveg. De mit kell egy szemüvegnek tudnia?

Új szemüvege ellenére látási problémái vannak?

Új szemüvegéhez hozzá kell szoknia, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőle

Egészség + megelőzés 2017. okt. 16.

Tags:

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Kezdje itt az online vizsgálatot Végezze el az Online Látásellenőrzést és ellenőrizze látásának minőségét!
Minden, amit a ZEISS precíziós szemüveglencséiről tudnia kell A pillanat, amikor elindul a jobb látás felé vezető úton.
Keretek egy lépéssel a trend előtt Mit rejt az idei keretdivat? És mihez illenek a legjobban?
Az élet sokkal többet tartogat számunkra annál, hogy csupán egyetlen szemüveggel éljük át a kalandokat Ha Ön is hasonlóan gondolkodik, mint a legtöbb ember, valószínűleg szép számban sorakoznak szekrényében a legkülönfélébb színű és típusú cipők – mi a helyzet azonban a szemüvegünkkel?
Látásjavító segédeszközök munkavégzéshez: Amikor a jobb látás egyszerűen nem elég ZEISS precíziós nagyítók azok számára, akiknek élesen kell látniuk a részleteket a munkájuk során
Mi a különbség a személyre szabott és a hagyományos szemüveglencse között? Hogyan segíthet a szemüveglencse abban, hogy visszanyerjük természetes látásunkat?
Hogyan hozhatják ki a látásából a legtöbbet a modern korrekciós szemüveglencsék? Beszélgetés a ZEISS-szel az átfogó látásvizsgálatról és a binokuláris látásra optimalizált korrekciós szemüveglencsékről.
Eltérnek a látásvizsgálatok eredményei. Ez hogy fordulhat elő? Avagy: Mikor a legjobb látásvizsgálatot végezni?
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén