Lézeres szemműtét

ZEISS gyógyászati technológia páciensek számára

A rövidlátás, a távollátás vagy az asztigmia gyakori szembetegségek, melyeket refrakciós hibáknak neveznek. Ezek a refrakciós hibák legtöbbször lézeres szemműtéttel korrigálhatók. A szemsebészek lézeres eljárásokat alkalmaznak a szaruhártya újjáalakítására, így a fény megfelelően fókuszálódik a retinán, a látás pedig jelentősen javul.

A lézeres látáskorrekciót az 1980-as években fejlesztették ki és azóta is folyamatosan fejlődik. A lézeres műtéteknek jelenleg három típusa van, melyek különböző technológiákat alkalmaznak. Ezek a következők: PRK/LASEK, LASIK és SMILE – mindhárom műtétet gyakran végzik, és ezek járható alternatívát kínálnak a szemüvegek és a kontaktlencsék mellett.

 

SMILE Rövid útmutató a minimálisan invazív, lézeres látásjavító szemműtéthez
LASIK Rövid útmutató a leggyakrabban alkalmazott lézeres szemműtéthez
PRK/LASEK: Rövid útmutató Lézeres szemműtét a szem felszínén
A lézeres szemműtétek lehetséges kockázatai és költségei Nézze meg, hogyan hasonlíthatók össze a különböző szemműtétek
A lézeres szemműtét folyamata Ha lézeres szemműtéten gondolkodik, a sok információ kissé nyomasztóan hathat. A Jobb Látás elmagyarázza a folyamat összes lépését, és kiemel néhány fontosabb kérdést, ami felmerülhet.
Gyakran ismételt kérdések a lézeres szemműtéttel kapcsolatban Lézeres szemműtéten gondolkodik? A Jobb Látás megválaszolja a látáskorrekció ezen típusával kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket.
SMILE, LASIK vagy PRK/LASEK? Kezelések összehasonlítása Fedezze fel, hogyan hasonlíthatók össze a lézeres szemműtétek
A megfelelő klinika megtalálása Ha lézeres szemműtéten gondolkodik, fontos megtalálni az Ön egyedi igényeinek leginkább megfelelő kezelési módot és klinikát. A Jobb Látás összehasonlítja valamennyi opciót és segít megtalálni a megfelelő klinikát.
Klinikakereső Találja meg az Önnek megfelelő klinikát a közelben