Minden tudnivaló a felületkezelésekről -

Milyen előnyöket biztosítanak a felületkezelések?

Felületkezelések: Bár gyakorlatilag láthatatlanok, tőlük válik hatékony eszközzé a szemüveg. Egy keményréteg védelmet nyújt a karcokkal szemben. Egy prémium kategóriás antireflex réteg csökkenti a zavaró visszatükröződéseket. A felületkezelések nagyban javíthatják a látáskomfortot, megkönnyíthetik a lencse tisztán tartását és arról is gondoskodnak, hogy hosszabb legyen a szemüveg élettartama. Egy műanyag lencsén a szemben védelmet nyújtó réteg különösen ellenállóvá teszi a szemüveget a sérülésekkel szemben. És azt tudta, hogy ma már vannak olyan modern rétegek, amik kiszűrik a kék UV-fényt, így bármilyen szituációban védelmet tudnak biztosítani a szemnek, tehát például akkor is, ha órákon át a számítógép előtt dolgozik? A kínálat olyan nagy, hogy összeállítottunk egy gyors útmutatót, hogy könnyebben eligazodjon a CleanCoat, a kemény- és az antireflex rétegek valamint az egyéb felületkezelések világában.

Kék fény: a jó és a rossz

Mennyi kék fényre van szükségünk? Mikor és hogyan kell védekeznünk vele szemben?

Tíz tanács a megfelelő réteg kiválasztásához

JOBB LÁTÁS új rétegekkel a nagyobb kényelem és tartósság érdekében

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Ideális esetben a szemüveglencse-rétegnek mindenre képesnek kell lennie A JOBB LÁTÁS a DuraVision® Platinum, az eddigi legerősebb ZEISS szemüveglencse-réteg termékmenedzserével beszélget
Állandó tiszta látás a csúcstechnológiás rétegeknek köszönhetően Innovatív szemüveglencse-rétegek, melyek optimálisan védik szemüveglencséjét és növelik látáskomfortját
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén