Kontaktlencsék -

minden, amit érdemes tudni a szemüveg alternatívájáról

Nem mindig kell új szemüveg. Van, hogy a kontaktlencse is gondoskodni tud az optimális látásról. Nyaralás és sportolás közben, pusztán esztétikai szempontból vagy egészségi állapotunk miatt a kontaktlencse vonzó alternatívája a szemüvegnek. De ez nem mindig van így. A legtöbb kontaktlencse-viselő esténként szemüvegben pihenteti a szemét. És azt tudta, hogy még az UV-védelmet nyújtó kontaktlencse használata mellett is mindig szüksége van napszemüvegre, ha szeretné elkerülni a sugárzás okozta problémákat? Az UV-védelmet nyújtó kontaktlencsék sem fedik teljesen a szemet, így nem biztosítanak elegendő védelmet. Ha tovább olvas, mindent megtudhat, amit érdemes tudni a kontaktlencséről és arról, hogyan lehet része kivételes látásban szemüveg nélkül.

10 tanács kontaktlencséhez

Milyen kontaktlencsék állnak rendelkezésünkre, melyik mire képes és milyen szempontokat kell figyelembe venni a jobb látás érdekében?

Egészség + megelőzés 2017. nov. 21.

Tags:

ZEISS EnergizeMe szemüveglencse

Felfrissülés a fáradt szemnek.

2017. okt. 18.

Szemüveg, kontaktlencse vagy lézeres műtét – melyik a jó Önnek?

Körülbelül az emberek felének van látásproblémája. Ezt azonban most már könnyű korrigálni, mivel gyakorlatilag az összes látásproblémára van megfelelő megoldás.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén