Vízi sportok, téli sportok és golf: Sportszemüvegek összegyűjtve

Olvasson tovább és ismerje meg alaposabban sportszemüvege képességeit

A meccs kimenetelét egy tényező nagyban befolyásolja: a rendkívüli látás. Mindegy, milyen sportot űz, hogy golfozik, teniszezik vagy jégkorongozik. A jó látás nélkülözhetetlen, ha optimális teljesítményre és biztonságra vágyik: Ha egy teniszező nem tudja követni a labda útját, az hatással van az ütése időzítésére is. Játszhat profi vagy amatőr szinten, mindenképpen UV-védelmet nyújtó, egyedileg kialakított sportszemüvegre van szüksége. Életmódja alapján optikusa segít eldönteni, milyen sportszemüvegre van szüksége. Hogy élesen lásson még a lencse szélén át is, választhat téli sportokhoz tökéletes színezésű lencsét; vízi sportokhoz, vitorlázáshoz és szörfözéshez megfelelő napfény és tükröződés elleni védelmet vagy ívelt lencsét, ami véd a porral és széllel szemben. „Jobb látás sportolás közben” című összefoglalónkból megtudhatja a részleteket.

Vízisport-szemüvegek

Hogyan tud nagyszerű vízisport-napszemüveget választani, ha szeret vitorlázni, szörfözni, búvárkodni vagy úszni?

A 10 legfontosabb tanácsunk sportszemüvegekhez

Mire érdemes odafigyelni sportszemüveg vásárlásakor? Ismerje meg részletesebben, hogyan javíthat sportteljesítményén úgy, hogy szemét is védi közben.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
A legjobb napszemüvegek sportoláshoz Milyen kihívásokkal kell szembenézniük a sportolóknak sportolás közben?
Jobb látás a téli sportolás során Sok sí és snowboard rajongó, látáskorrekcióval vagy anélkül, „vakon repül” le a lejtőkről. fans of skiing and snowboarding, both with and without eyesight correction, "fly blind" down the slopes.
Sportszemüveg az új futógenerációnak: Nike Vision Vaporwing napszemüveg futáshoz Két nagy márka, a Nike Vision és a ZEISS összefogott, hogy megalkossa az ideális sportnapszemüveget azoknak a futóknak, akik nem spórolnak az erőfeszítésekkel.
A tökéletes szemüveg golfozóknak Az optimális golflövő helyzet elérésének kulcsa
Tökéletes látás kerékpározáskor: mely szemüveglencsék a legjobbak a kerékpárosok számára? A sebesség, a változó fényviszonyok és a levegőben lebegő részecskék különleges kihívásokat jelentenek a szemüvegnek kerékpározás közben: néhány tipp a „jobb látás”-tól.
Miért fontos napszemüveget viselni télen? A jég és a hó felszínén keletkező fényvisszaverődések miatt egy jó minőségű napszemüveg elengedhetetlen fontosságú a hideg téli hónapokban
Tökéletes látás minden télisport rajongónak A ZEISS bemutatja az új, divatos síszemüveg-kollekcióját
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén