Ismerje meg alaposabban a távoli- és az olvasószemüvegeket

Minden, amit érdemes tudni az egyfókuszú lencsékről

Tudta, hogy a szakemberek a „normál” szemüveget távoli szemüvegnek nevezik? Az olvasószemüvegek mellett ezek a leggyakoribb látásjavító segédeszközök. De mitől olyan különlegesek ezek az egyfókuszú szemüveglencsék? És mitől jó egy szemüveg? Nem csak a tökéletes lencsén van a hangsúly. A keret és annak a viselő arcához való precíz illesztése is kulcsfontosságú, ha a lehető legjobb látást szeretnénk biztosítani. Hiszen a szemüveg akkor tud jobb látást biztosítani, ha a keretet és a lencsét precízen a viselőhöz igazították. De mi az egésznek a lényege? Olvasson tovább és mindent megtudhat az olvasószemüvegekről, a távoli szemüvegekről, a lencsékről, amik kezdetben „olvasókövek” voltak, a színezett és fényre sötétedő lencsékről, a megfelelő keret kiválasztásáról és arról, manapság milyen egyszerűen lehet még magas dioptria esetén is vékony lencsét készíteni.

Mennyi szemüvegre van szüksége?

Ne kápráztassa el az itt kínálkozó opciók nagy száma!

Látásproblémák felismerése

Rövidlátás, távollátás, asztigmia és így tovább: Melyek a tipikus látásproblémák és hogyan lehet őket korrigálni?

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Hogyan fertőtleníthetem a szemüvegemet, és hogyan előzhetem meg a párásodást maszkviselés közben?
És egyszer csak jobban lát – még éjszaka és gyenge fényben is A ZEISS új lencsekoncepciót vezet be a jobb látásért: élvezze a tisztább és nagyobb kontrasztú látást éjszaka és gyenge fényben is

Vezetés + mobilitás 2017. nov. 24.

Tags:

A szemüveg története A kezdeti „olvasókövektől” a divatos kiegészítőkig
Ívelt, vékony vagy színes: A ZEISS lencsék mindig minden kritériumnak megfelelnek! Divatos keret és precíziós szemüveglencse? Ez a kihívás a legkiemelkedőbb optikai szaktudást teszi szükségessé.

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

Tippjeink a pihentetőbb nyaraláshoz Amit a szemüvegviselőknek tudniuk kell nyaralásuk előtt

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

Maximális komfort az ultravékony, szuperkönnyű szemüvegekkel A kevesebb néha több! Az alábbi tippeket követve szuperkönnyű szemüveglencsékhez és keretekhez juthat.
Mini stíluskalauz, amely a végletekig mehet: szemüveg és divat – verhetetlen csapat Ezek az ötletek garantálni fogják, hogy minden alkalommal magára vonja a figyelmet

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags: Szemüveg divat

Szupervékony, szuperkönnyű lencse, amely kiváló látást biztosít A középvastagság-optimalizálás még jobbá teszi a szemüveglencséket: lássunk jobban, és nézzünk ki még jobban

Életmód + divat 2017. okt. 16.

Tags:

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén