Ismerje meg alaposabban a távoli- és az olvasószemüvegeket

Minden, amit érdemes tudni az egyfókuszú lencsékről

Tudta, hogy a szakemberek a „normál” szemüveget távoli szemüvegnek nevezik? Az olvasószemüvegek mellett ezek a leggyakoribb látásjavító segédeszközök. De mitől olyan különlegesek ezek az egyfókuszú szemüveglencsék? És mitől jó egy szemüveg? Nem csak a tökéletes lencsén van a hangsúly. A keret és annak a viselő arcához való precíz illesztése is kulcsfontosságú, ha a lehető legjobb látást szeretnénk biztosítani. Hiszen a szemüveg akkor tud jobb látást biztosítani, ha a keretet és a lencsét precízen a viselőhöz igazították. De mi az egésznek a lényege? Olvasson tovább és mindent megtudhat az olvasószemüvegekről, a távoli szemüvegekről, a lencsékről, amik kezdetben „olvasókövek” voltak, a színezett és fényre sötétedő lencsékről, a megfelelő keret kiválasztásáról és arról, manapság milyen egyszerűen lehet még magas dioptria esetén is vékony lencsét készíteni.

Mennyi szemüvegre van szüksége?

Ne kápráztassa el az itt kínálkozó opciók nagy száma!

Látásproblémák felismerése

Rövidlátás, távollátás, asztigmia és így tovább: Melyek a tipikus látásproblémák és hogyan lehet őket korrigálni?

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
És egyszer csak jobban lát – még éjszaka és gyenge fényben is A ZEISS új lencsekoncepciót vezet be a jobb látásért: élvezze a tisztább és nagyobb kontrasztú látást éjszaka és gyenge fényben is

Vezetés + mobilitás 2017.11.24.

Tags:

A szemüveg története A kezdeti „olvasókövektől” a divatos kiegészítőkig
Gyakran ismételt kérdések a ZEISS Digital Lens szemüveglencsével kapcsolatban Pontosan mi az a ZEISS Digital Lens szemüveglencse?

Vezetés + mobilitás 2017.10.16.

Tags:

Hozza ki életéből a lehető legtöbbet, és legyen része stresszmentes látásban! A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék kitöltik az egyfókuszú és a progresszív szemüveglencsék közötti hiányt a termékkínálatban.

Vezetés + mobilitás 2017.10.16.

Tags:

A legjobb szemüvegek autóvezetéshez –a biztonságos megérkezés érdekében Azonban mi az, amit az autóvezetéshez használt szemüveg megvásárlásakor figyelembe kell venni?
Miért érdemes második szemüveget is beszerezni? Sok olyan helyzet van, amely miatt a második szemüveg a lehető legfontosabb kiegészítő lehet.

Vezetés + mobilitás 2017.10.16.

Tags:

Megfelelő lencsék motorosoknak és kabrió tulajdonosoknak Nagyobb közlekedési biztonság: élvezze a vezetést megfelelő szemüveggel
Szemüveglencse-fejlesztés vezetéshez Bepillantás: így zajlott a ZEISS DriveSafe fejlesztése
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén