Sport + szabadidő

Így segítheti szemüvege sportolás és hobbi közben.

Hobbijaink és kedvenc sportunk életünk legemlékezetesebb pillanataival gyarapítják a mindennapjainkat. Ezekből a különleges pillanatokból jó és kényelmes látás segítségével hozhatjuk ki a legtöbbet. A sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez kifejlesztett szemüveglencsék és keretek pontosan a viselő egyedi igényeihez igazíthatók. A cél: az optimális látásteljesítmény a maximális élmény érdekében.

Az alábbi néhány tanács segítségével kiválaszthatja a sportolásához és szabadidős tevékenységeihez optimális szemüveget


Környezeti benyomásaink 80 százalékát látásunkon keresztül szerezzük, így szemünk a legfontosabb érzékszervünk. Sportolás közben elengedhetetlen a tökéletes látás. A gyenge látásteljesítmény nem csak azt jelenti, hogy a labda mellé ütünk vagy eltévesztjük a célt. Gyenge látással bizonytalanabbá is válhatunk, sőt akár sportbalesetet is szenvedhetünk. A sportszemüvegnek általános szemüvegünknél jobban kell teljesítenie, esetében a törésállóság és a tükröződés elleni védelem alapelvárás. És természetesen a munkával vagy a mindennapi feladatokkal ellentétben akkor is teljesen másra van szükségünk, amikor szikrázó napsütésben egy kabrióban utazunk. Látszerésze segít összeállítani a kedvenc szabadidős tevékenységének legjobban megfelelő szemüveget. Szemüvegét a pénztárcájához és vizuális igényeihez is tudja illeszteni. A JOBB LÁTÁS összegyűjtött néhány tanácsot és példát, amelyek segítségével könnyen kiválaszthatja az Ön igényeinek megfelelő sport- és szabadidő szemüveget. Kérdése van a sportoláshoz vagy kedvenc hobbijához szánt szemüveglencsékkel kapcsolatban?  

Polarizált lencsék – élesebb látás

Sokoldalú lencsék napszemüvegekhez, vezetéshez és számos egyéb alkalmazáshoz

Sportszemüveg az új futógenerációnak: Nike Vision Vaporwing napszemüveg futáshoz

Két nagy márka, a Nike Vision és a ZEISS összefogott, hogy megalkossa az ideális sportnapszemüveget azoknak a futóknak, akik nem spórolnak az erőfeszítésekkel.

ZEISS online látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
A legjobb napszemüvegek sportoláshoz Milyen kihívásokkal kell szembenézniük a sportolóknak sportolás közben?
Jobb látás a téli sportolás során Sok sí és snowboard rajongó, látáskorrekcióval vagy anélkül, „vakon repül” le a lejtőkről. fans of skiing and snowboarding, both with and without eyesight correction, "fly blind" down the slopes.
A 10 legfontosabb tanácsunk sportszemüvegekhez Mire érdemes odafigyelni sportszemüveg vásárlásakor? Ismerje meg részletesebben, hogyan javíthat sportteljesítményén úgy, hogy szemét is védi közben.
Téli időszak – alkalom az olvasásra Tökéletes olvasószemüveggel kedvenc detektívregénye még izgalmasabb

Sport + szabadidő 2017.10.16.

Tags:

Nem minden napszemüveg egyforma UV védelem, színezés, polarizált lencsék vagy speciális nap elleni védelem sportoláshoz – a rendelésre készült napszemüvegek megoldást kínálnak az összes lehetőségre
Beválik a progresszív lencse vadászathoz? Így segíthet vadászat közben a szemüvege.
Tökéletes látás kerékpározáskor: mely szemüveglencsék a legjobbak a kerékpárosok számára? A sebesség, a változó fényviszonyok és a levegőben lebegő részecskék különleges kihívásokat jelentenek a szemüvegnek kerékpározás közben: néhány tipp a „jobb látás”-tól.
Miért fontos napszemüveget viselni télen? A jég és a hó felszínén keletkező fényvisszaverődések miatt egy jó minőségű napszemüveg elengedhetetlen fontosságú a hideg téli hónapokban
ZEISS vizuális profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS optikust a környékén