Tökéletes látás minden télisport rajongónak

A ZEISS bemutatja az új, divatos síszemüveg-kollekcióját

A ZEISS bemutatja az új, divatos síszemüveg-kollekcióját

Ismét eljött ez az évszak, a sí- és snowboardszezon elkezdődött. A síelőknek és a snowbordosoknak a síszemüveg legalább olyan fontos, mint a gyorsaság vagy a megfelelő öltözet. Épp időben a szezonkezdéshez a ZEISS bevezeti az új, divatos, márkázott síszemüveg-kollekcióját.

Süt a nap, ropog a hó a sílécünk alatt, a pálya egy valóra vált álom. Eljött mindez ahhoz, hogy rászánja magát a lejtők, vagy sípályák meghódítására? Amennyiben igen, jó hírünk van az Ön számára: a ZEISS megalkotta legújabb sí- és snowboardszemüvegeit. Egy jó sí- és snowboardszemüveg sportos, ellenálló és stílusos. Ezen felül tökéletes látást kell biztosítania még extrém körülmények között is, mint például az erős, ragyogó napfény, tükröződés, vagy hóesésben egy borús napon – még a téli sportok azon szerelmesei számára is, akik szemüveget viselnek. A ZEISS sí- és snowboardszemüvegei megfelelnek valamennyi fenti követelménynek.

Tökéletes védelem az UV-sugarakkal szemben

A napsugárzás jóval erősebb hóban és a hegyekben, és a hó okozta visszatükröződések jelentősen fokozzák ezt a hatást. A ZEISS síszemüvegeket kimondottan alpesi síeléshez terveztük, hogy védjék szemét a naptól, hótól és széltől, és különösen a hegyekben előforduló fölöttébb agresszív ultraviola sugaraktól. 100%-os védelmet biztosítanak a nap UV-A és UV-B sugaraival szemben 380 nm hullámhosszig.

A ZEISS kollekció – egyszerre praktikus, sportos és divatos

Legyen a sípályán vagy nyílt terepen, síeljen családjával vagy próbáljon nagyra törő snowboard mutatványokat, legyen versenyző vagy freestyler a ZEISS síszemüvegek bármilyen télisport-rajongónak megfelelőek. Számos férfi, női és cserélhető lencsés modell közül választhat.

Tükrös réteg esetén a Flash Electric, a Multilayer és az új ZEISS Sonar közül választhat. A Flash Electric tükrös réteget úgy alakítottuk ki, hogy segítse viselőjét, hogy könnyebben meglássa a bukkanókat, jeges felületeket vagy egyéb akadályokat rossz látási viszonyok között, például hóban, havas esőben, felhős vagy borult időben. Számos különböző színben kapható a fokozott kontraszt érdekében. A Multilayer tükrös réteget ezzel szemben több rétegből alakítottuk ki, így kimondottan szikrázó fényviszonyokhoz ideális.

A ZEISS Sonar egy innovatív színezés, amelyet a Carl Zeiss Vision Sunlens speciálisan arra fejlesztett ki, hogy hóban javítsa a látást, fokozva a színeket, a fényerőt és a kontrasztot bármilyen fényviszonyok között még nagy sebesség mellett is. A hagyományos kéket kiszűrő lencsékkel ellentétben a ZEISS Sonar speciális spektrális görbével rendelkezik, ami kék csillapítóként viselkedik, de engedi, hogy némi 380-500 nm közötti kék fény elérje a szemet, hogy felismerjük a hó olyan egyenetlenségeit, mint a bukkanók és gödrök.

Így a síelés és a snowboard biztonságosabbá válik.

Továbbá a síszemüvegek kaphatók ZEISS Sonar szűrővel, a férfi modellek pedig polárszűrővel. A ZEISS Snow Goggle POL egy hőkezeléssel kialakított rózsaszín lencse, amely az alábbiakat biztosítja:

  • Kevesebb a hó és jeges felületek által keltett visszatükröződés
  • Optimalizált látás és vizuális kényelem
  • Fokozott kontraszt és részletgazdagság
  • Védelem a napfény ellen

A bepattintható betét – tökéletes látás valamennyi szemüvegviselő számára

A szemüvegviselők nyugodtabb és kényelmesebb látást élvezhetnek a síszemüvegek által. A ZEISS sí- és snowboard szemüvegekhez egy bepattintható betét illeszthető a szemüveglencse érdekében, amely tökéletes látást biztosít valamennyi szemüvegviselő számára.

Keresse a ZEISS sí- és snowboardszemüveg kollekcióját a kiemelt optikusoknál.

ZEISS Online Látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!

Ápolással és tisztítással kapcsolatos megjegyzés:

Egyszerűen tisztítsa meg a ZEISS sí-, vagy snowboardszemüvegét langyos vízzel. Ha nagyon piszkos, használjon egy semleges tisztítószert. Ezután gyorsan öblítse le és hagyja megszáradni. Ne használjon szerves oldószereket szemüvege tisztításához! LEGYEN ÓVATOS: ne törölje túl erősen szárazra a lencsék belső felületét, és semmiképp se dörzsölje erősen. Ezáltal elkerülheti, hogy a párásodásellenes bevonat megsérüljön, illetve, hogy a lencsék felülete megkarcolódjon. Ne törölje sí-, vagy snowboardszemüvegét nedves törlőkendővel!

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén

Kapcsolódó cikkek

A legjobb napszemüvegek sportoláshoz Milyen kihívásokkal kell szembenézniük a sportolóknak sportolás közben?
Jobb látás a sportolóknak Nem csak divatos: mind a profi-, mind az amatőr sportolók előnyére válik a speciális sportszemüveg
Vízisport-szemüvegek Hogyan tud nagyszerű vízisport-napszemüveget választani, ha szeret vitorlázni, szörfözni, búvárkodni vagy úszni?
Jobb látás a téli sportolás során Sok sí és snowboard rajongó, látáskorrekcióval vagy anélkül, „vakon repül” le a lejtőkről. fans of skiing and snowboarding, both with and without eyesight correction, "fly blind" down the slopes.

Kapcsolódó termékek