Vezetés + mobilitás

Folyton úton van? Segítünk, hogy jobban lásson, ha sokat vezet vagy ha rendszeresen használja a mobil eszközeit.

A mai világ rengeteg kihívást jelent látásunk, így szemünk számára is, amikor vezetünk vagy a mobilunkat használjuk. Az okostelefonok, laptopok és a különböző digitális eszközök mellett a közeli tartomány kiterjedése megváltozott, emiatt a szemet digitális terhelés éri. De mit értünk egyáltalán manapság jó látás alatt és hogyan tudjuk még tovább tökéletesíteni? Milyen előnyei vannak egy vezetéshez kifejlesztett szemüvegnek? Hogyan segít nekünk netezés vagy az okostelefonunk használata közben egy olyan szemüveg, amit a digitális szemterhelés enyhítésére terveztek? A mai világ rengeteg kihívást jelent látásunk, így szemünk számára is, amikor vezetünk vagy a mobilunkat használjuk.

És egyszer csak jobban lát – még éjszaka és gyenge fényben is

A ZEISS új lencsekoncepciót vezet be a jobb látásért: élvezze a tisztább és nagyobb kontrasztú látást éjszaka és gyenge fényben is

Vezetés + mobilitás 2017.11.24.

Tags:

Gyakran ismételt kérdések a ZEISS Digital Lens szemüveglencsével kapcsolatban

Pontosan mi az a ZEISS Digital Lens szemüveglencse?

Vezetés + mobilitás 2017.10.16.

Tags:

ZEISS online látásellenőrzés Milyen jól látja a kontrasztot és a színeket? Itt gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti látását!
Hozza ki életéből a lehető legtöbbet, és legyen része stresszmentes látásban! A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék kitöltik az egyfókuszú és a progresszív szemüveglencsék közötti hiányt a termékkínálatban.

Vezetés + mobilitás 2017.10.16.

Tags:

Miért érdemes második szemüveget is beszerezni? Sok olyan helyzet van, amely miatt a második szemüveg a lehető legfontosabb kiegészítő lehet.

Vezetés + mobilitás 2017.10.16.

Tags:

Megfelelő lencsék motorosoknak és kabrió tulajdonosoknak Nagyobb közlekedési biztonság: élvezze a vezetést megfelelő szemüveggel
Tippek a progresszív lencsék kényelmesebb viselésére. Bárki gyorsan hozzászokhat a tökéletesen beállított progresszív lencsékhez.
ZEISS vizuális profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS optikust a környékén