A pillanat, amikor mérföldköveket állít fel.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

Jóval az iparági szabvány fölött. Ez a ZEISS szintje.

A ZEISS több mint 170 éve valóságos optikai erőmű. A ZEISS csoport négy divíziója az optikai ipar különböző területein kiváló tudást képvisel, így a legjobb felszerelésekkel lehetővé teszi a fogyasztók és a kutatók számára, hogy történelmi mérföldköveket fektessenek le. A folyamatos fejlődés volt az, ami újra meg újra hozzásegítette a vállalatot a technikai vívmányok létrehozásához; és mindig is a ZEISS csoport mozgatórugója volt. Rendíthetetlenül törekszünk arra, hogy csúcstechnológiás és innovatív termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, melyek minduntalan magasabbra teszik a mércét az optikai iparban.

A ZEISS Vision Care minden egyes termékénél hasznosítja a ZEISS Csoporton belül szerzett üzleti tudást, így a világot kompromisszumok nélküli éles látással ajándékozza meg és új szintet állít a szemüveglencse-iparban.  

Szeretne többet tudni arról, hogy optikai termékeinkkel és szolgáltatásainkkal milyen területeken segítünk ügyfeleinknek?

Látásjavítás / Fogyasztói optika

Látásjavítás / Fogyasztói optika

A ZEISS Consumer Products kimagasló minőségű fényképezőgép- és kameraobjektíveket kínál, a távcsövei közelebb hozzák a távoli tárgyakat és élesebb képet adnak azokról. A ZEISS Vision Care a prémium minőségű szemüveglencsékre fókuszál.

Kutatás és minőségbiztosítás

Kutatás és minőségbiztosítás

A ZEISS Industrial Metrology (Ipari méréstechnika) megbízható, magas minőségű mérési technológiákat kínál és kimagasló technológiai szolgáltatásokat nyújt. A Microscopy (Mikroszkópia) divízió a legapróbb részletek láthatatlan világába biztosít betekintést.

Félvezetőgyártás-technológia

Félvezetőgyártás-technológia

A ZEISS Semiconductor Manufacturing Technology fejlett litográfiai optikát kínál az egyre kisebb és gyorsabb mikrochipek ultravékony áramköreinek gyártásához. áramköreinek gyártásához.

Orvosi készülékek

Orvosi készülékek

A ZEISS Medical Technology orvosokat segít szerte a világban, hogy pácienseik ismét élesen láthassanak és újra élvezhessék életük minden fontos pillanatát.