Gyorsabban világos. Gyorsabban sötét.

ZEISS PhotoFusion X szemüveglencse

Szemüveglencsék felejthetetlen pillanatokhoz és optimális látáshoz

A ZEISS négy különböző minőséget kínál a hagyományos szférikustól a személyre szabott lencséig.

30 éves kor fölött a szem kezdi elveszíteni akkomodációs képességét. Ezt gyakran észre sem vesszük. Ilyenkor enyhíthetik a ZEISS Digital Lens szemüveglencsék a szemet érő terhelést.

A progresszív szemüveglencséket pontosan Önhöz és vizuális szokásaihoz kell igazítani. A ZEISS Progressive kínálat négy teljesítményszintet és hét technológiát biztosít, melyek közül néhány most először jelenik meg.

Mivel egyszerre kell a digitális kijelzőkre és az Önt körülvevő világra koncentrálnia, a szeme fokozott vizuális igénybevételnek van kitéve. A ZEISS SmartLife lencséket erre terveztük.

Van valami lebilincselő az autóvezetésben. Bonyolult helyzetekben, például viharban, éjszaka, pirkadatkor vagy szürkületben mégis sokan bizonytalanok, és úgy érzik, a szemüvegük nem nyújt megfelelő segítséget számukra.

Ha a nap nagy részét egy képernyő előtt töltjük, megfájdulhat nyakunk, hátunk és vállunk. Ennek gyakran az az oka, hogy nem megfelelő típusú szemüveget hordunk.

A rétegektől a műanyag lencsék mindennapjaink remekműveivé válnak: a rétegek védelmet nyújtanak, megelőzik a tükröződéseket, megkönnyítik a tisztítást és keményebbé teszik a lencsét.

Ha a márkajelzés rajta van, a ZEISS minőség garantált. Ismerjen meg más ZEISS termékeket is!

Mitől olyan különleges a ZEISS minőség?

Nekem az összes lencse ugyanolyannak tűnik – hogyan lehetek biztos benne, hogy ZEISS márkájú lencsét kapok?

A Carl Zeiss innovatív törekvései több mint 160 éve egyedülálló segítséget nyújtanak a látásjavításban.

A személyre szabott megoldáshoz rengeteg tapasztalat, matematika és a szemüvegviselő igényeinek pontos ismerete szükséges

A lencsén elhelyezett diszkrét lézergravírjellel a ZEISS kimagasló precizitást és minőséget garantál. Annak érdekében, hogy új szemüveglencséi a mindennapjai során előforduló összes szituációban megbízhatóan helytálljanak, összegyűjtöttünk néhány információt és tanácsot Önnek.

Szeretne általános információkat szemüvegekről és a jó látásról?

Ezek a cikkek segíthetnek.

Közellátó szemüveg, távollátó szemüveg, progresszív szemüveg, sportszemüveg, olvasószemüveg, munkahelyi szemüveg. De mit kell egy szemüvegnek tudnia?

Avagy: Mikor a legjobb látásvizsgálatot végezni?

Keskeny vagy kerek archoz keres teli vagy fúrt keretet? Esetleg kimondottan női szemüveg után kutat? Bármiről is legyen szó, kifejtjük, milyen arcformák léteznek és adunk néhány tanácsot ahhoz, hogy könnyebben megtalálhassa az arcához tökéletesen illő szemüveget.

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén