Digital Lens szemüveglencsék

Ne engedje többé, hogy a digitális készülékek megterheljék szemeit!

Ki gondolta volna? Úgy tűnik, hogy naponta átlagosan akár 80-szor is ránézünk okostelefonunkra vagy egyéb digitális készülékeinkre! A közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza való gyors fókuszváltás rendkívüli terhet jelent szemünk számára. Ezt esténként gyakran észrevesszük, mivel fáj és ég a szemünk, izmaink feszülnek, sokszor még a fejünk is fáj. Szemünk erőfeszítés nélkül, gyorsan alkalmazkodik bármilyen távolsághoz, de csak egy bizonyos életkorig. Sajnos szemünk akkomodációs képessége folyamatosan romlik, egyre kevésbé tud fókuszt váltani az eltérő távolságok között. A folyamat nagyjából 30 éves kor körül kezdődik. Ezt gyakran észre sem vesszük. Ilyenkor enyhíthetik a speciális ZEISS szemüveglencsék a szemet érő terhelést.

Amit nyer vele

A ZEISS Digital Lens szemüveglencse enyhíti a szemet érő terhelést, amely az okostelefonok és egyéb digitális készülékek folyamatos használatából adódik.

  • Segítségével szemei egész nap kipihentek maradnak, még az okostelefon és tablet mellett eltöltött hosszú munkanap után is.
  • Stresszmentes látásban lesz része még akkor is, amikor folyton közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza váltogatja tekintetét.
  • Kitűnő spontán elfogadás – 100%-os ZEISS megszokási garanciával.
  • A ZEISS Digital Lens szemüveglencsét egész nap viselheti.

Kinek segít a Digital Lens szemüveglencse?

Egyre több dolgot végzünk digitálisan. Napi öt órát meghaladó okostelefon-, tablet- és számítógép-használat valódi maratont jelent szemünknek.

Ön is szenved az alábbi panaszoktól:

Szemfáradtság?

Merev nyak?

Headaches

Mi okozza a szem digitális megterhelését?

Minél többet és hosszabb ideig használjuk digitális készülékeinket, főként okostelefonunkat, annál gyakrabban ugrál a közeli és távoli tárgyak között a tekintetünk. Szemünk sugárizma folyamatosan váltogatja a fókusztávolságot. Ahogy öregszünk, már nem úgy teljesít, ahogyan kellene neki. Ilyenkor tűnik fel, hogy szemünk elfárad. Esténként észrevesszük, hogy szemünket megerőltettük, elfáradt.

Nem mindig kapcsoljuk össze azonnal az egyéb panaszainkat, például a fejfájást, nyaki fájdalmakat és a szemfáradtságot a digitális készülékek használatával. És sosem gondolnánk, hogy a digitális készülékek okozhatják homályos látásunkat. De ezek lehetnek a „számítógépes látás szindróma” első jelei. Sajnos szemünk akkomodációs képessége folyamatosan romlik, egyre kevésbé tud fókuszt váltani az eltérő távolságok között. Ez nagyjából 30 éves kor körül kezdődik.

A ZEISS Digital Lens segíti a sugárizom munkáját. Kiválósága abban rejlik, hogy nagy távoli látómezőt ölel fel, és célzott támogatást nyújt szemünknek digitális eszközök használatakor. Egész nap viselhető, első szemüvegnek is megfelelő, de tapasztalt szemüvegviselőknél is helytáll.

Így támogatja látását a Digital Lens szemüveglencse

ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén