DIGITAL LENSMADE BY ZEISS

A pillanat, amikor szeme pihen, miközben az élet egyre okosabbá válik

Ezért a pillanatért dolgozunk.

DIGITAL LENSMADE BY ZEISS

Digital Lens szemüveglencsék

Ne engedje többé, hogy a digitális készülékek megterheljék szemeit!

Ki gondolta volna? Úgy tűnik, hogy naponta átlagosan akár 80-szor is ránézünk okostelefonunkra vagy egyéb digitális készülékeinkre! A közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza való gyors fókuszváltás rendkívüli terhet jelent szemünk számára. Ezt esténként gyakran észrevesszük, mivel fáj és ég a szemünk, izmaink feszülnek, sokszor még a fejünk is fáj. Szemünk erőfeszítés nélkül, gyorsan alkalmazkodik bármilyen távolsághoz, de csak egy bizonyos életkorig. Sajnos szemünk akkomodációs képessége folyamatosan romlik, egyre kevésbé tud fókuszt váltani az eltérő távolságok között. A folyamat nagyjából 30 éves kor körül kezdődik. Ezt gyakran észre sem vesszük. Ilyenkor enyhíthetik a speciális ZEISS szemüveglencsék a szemet érő terhelést.

Loading the player...
 • Amit nyer vele

  Amit nyer vele

  Előnyök szemüvegviselőknek

  A ZEISS Digital Lens szemüveglencse enyhíti a szemet érő terhelést, amely az okostelefonok és egyéb digitális készülékek folyamatos használatából adódik.

  • Segítségével szemei egész nap kipihentek maradnak, még az okostelefon és tablet mellett eltöltött hosszú munkanap után is.
  • Stresszmentes látásban lesz része még akkor is, amikor folyton közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza váltogatja tekintetét.
  • Kitűnő spontán elfogadás – 100%-os ZEISS megszokási garanciával.
  • A ZEISS Digital Lens szemüveglencsét egész nap viselheti.

 • Digital Lens szemüveglencse: kinek való?

  Kinek segít a Digital Lens szemüveglencse?

  Egyre több dolgot végzünk digitálisan. Napi öt órát meghaladó okostelefon-, tablet- és számítógép-használat valódi maratont jelent szemünknek.

  Ön is szenved az alábbi panaszoktól:

   

  Szemfáradtság?

  ZEISS Digital Lens szemüveglencse

  Merev nyak?

  ZEISS Digital Lens szemüveglencse

  Fejfájás?

  ZEISS Digital Lens szemüveglencse

  Mi okozza a szem digitális megterhelését?

  Minél többet és hosszabb ideig használjuk digitális készülékeinket, főként okostelefonunkat, annál gyakrabban ugrál a közeli és távoli tárgyak között a tekintetünk. Szemünk sugárizma folyamatosan váltogatja a fókusztávolságot. Ahogy öregszünk, már nem úgy teljesít, ahogyan kellene neki. Ilyenkor tűnik fel, hogy szemünk elfárad. Esténként észrevesszük, hogy szemünket megerőltettük, elfáradt.

  Nem mindig kapcsoljuk össze azonnal az egyéb panaszainkat, például a fejfájást, nyaki fájdalmakat és a szemfáradtságot a digitális készülékek használatával. És sosem gondolnánk, hogy a digitális készülékek okozhatják homályos látásunkat. De ezek lehetnek a „számítógépes látás szindróma” első jelei. Sajnos szemünk akkomodációs képessége folyamatosan romlik, egyre kevésbé tud fókuszt váltani az eltérő távolságok között. Ez nagyjából 30 éves kor körül kezdődik.

  A ZEISS Digital Lens segíti a sugárizom munkáját. Kiválósága abban rejlik, hogy nagy távoli látómezőt ölel fel, és célzott támogatást nyújt szemünknek digitális eszközök használatakor. Egész nap viselhető, első szemüvegnek is megfelelő, de tapasztalt szemüvegviselőknél is helytáll.

 • Technológia

  Így támogatja látását a Digital Lens szemüveglencse

  Loading the player...

Az Ön személyre szabott lencséi:
A ZEISS termékek lehetnek a legjobb választások az Ön számára.

Az ön rétege: erős, könnyen tisztítható és remek antireflex réteget tartalmaz

ZEISS DuraVision ® Platinum és Silver

A rétegek remekművekké teszik a műanyag szemüveglencséket. Keményebbé teszik a lencséket, ezáltal azok ellenállnak a szennyeződésekkel szemben és könnyebben tisztíthatók.

Fedezze fel, mit tehetnek önért a ZEISS Premium rétegek

Ha egész nap számítógéppel dolgozik, ideje új megoldást találnia szemeinek.

DuraVision ® BlueProtect

Minden eddiginél több kék fénynek vagyunk kitéve, a készülékek kijelzői által kibocsájtott sugárzás és az olyan modern fényforrások, mint a LED miatt. Sokan azt veszik észre, hogy a lámpák és kijelzők által kibocsájtott kék fénytől elfáradnak és kényelmetlenül érzik magukat.

Így működik a DuraVision BlueProtect

Éles látás egész nap, minden nap

Tisztítómegoldások a ZEISS-től

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. A szemüveg tisztításának a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért ilyen széles a ZEISS tisztítómegoldások választéka.

Gyors törlés vagy alapos tisztítás? A ZEISS-nél megtalálja azt a tisztítómegoldást, amire szüksége van

Nem ez az ideális termék?

Nincs szüksége segítségre ahhoz, hogy a közeli tárgyakat felismerje?

ZEISS egyfókuszú szemüveglencsék

A ZEISS négy különböző minőséget kínál a hagyományos szférikustól egészen a személyre szabott lencséig, amelyet pontosan az ön vizuális igényeinek megfelelően gyártunk.

Ismerje meg részletesebben, hogyan lehet különösen lapos és könnyű lencsét gyártani még komoly látásproblémák esetére is.

Kiváló, spontán elfogadást nyújtó progresszív lencsét keres?

ZEISS progresszív szemüveglencsék

A progresszív szemüveglencsék valódi optikai remekművek. Személyre szabott segítséget nyújtanak szemének közelre, távolra és a kettő között mindenhova.

A ZEISS négy teljesítményszintet kínál, hogy biztosan megtalálja a megfelelő progresszív lencsét.

Személyre szabott tanács: keressen optikust a környékén

Kiváló, spontán megszokást nyújtó progresszív lencsét keres?
Végezze el tesztünket: számítógépes látás szindrómában szenved?

A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket az ismerőseivel