Egyfókuszú lencsékMADE BY ZEISS

A pillanat, amikor élvezheti az élet szépségét.

Ezért a pillanatért dolgozunk.

Egyfókuszú lencsékMADE BY ZEISS

Egyfókuszú lencsék

A vonzó árfekvéstől a csúcstechnológiáig

Teljesen elégedett a szemüvegével? Akár olvasáshoz vagy távollátáshoz van szüksége szemüvegre, a pontosan illesztett egyfókuszú lencse elengedhetetlen kellék. A ZEISS négy különböző minőséget kínál a hagyományos szférikustól a személyre szabott lencséig. A modern ZEISS technológia lehetővé teszi, hogy rendkívül lapos és pehelysúlyú lencséje legyen még akár magas dioptria esetén is. Optikusával közösen egyedi igényeihez igazíthatják új lencséit.

 • Amit nyer vele

  Amit nyer vele

  Előnyök szemüvegviselőknek

  Egyfókuszú lencsék bármilyen feltétel alapján

  • Az egyfókuszú ZEISS lencsék négy minőségi kategóriát biztosítanak, amelyek határozottan összpontosítanak vizuális igényeire.
  • A dioptria optimalizálásának eredménye még magas korrekció esetén is egy könnyen viselhető, kényelmes szemüveg és megnyerő megjelenés.
  • Nagy törésállóság, így ideális sportszemüveghez vagy gyerekszemüveghez.
  • Jobb látás éjjel: a ZEISS progresszív lencséhez rendelhet i.Scription® optimalizálást az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.
  • További rétegeket és extrákat is választhat, például DuraVision Platinum® prémium réteget, színezett vagy PhotoFusion technológiájú fényre sötétedő lencséket.
 • Egyfókuszú lencsék: kinek melyik való?

  Mikor melyik minőségi kategóriát válassza?

  Éles látás, vonzó megjelenés és viselési komfort

  Az egyfókuszú szemüveglencsének a teljes felületén azonos a korrekciója. Korrekciójától függően különböző alapanyagok közül választhat, így biztosan kiválaszthatja a legvékonyabb, legkönnyebb lencséket.

   

  1// ZEISS Monofocal Sph: a hagyományos lencse

  A ZEISS Monofocal Sph egy pontszerű leképzésű szférikus lencse. A széli homály minimálisra csökkenthető a kimagasló képminőség érdekében. A szférikus lencse lehet műanyag vagy üveg, magas és alacsony dioptriák esetén is használható olvasó- vagy távoli szemüveghez. A modern gyártási módszereknek köszönhetően a lencse kivételesen könnyű. A műanyag egyfókuszú szemüveglencse az üveghez képest akár 40%-kal csökkentheti a szemüveg súlyát.

  2// ZEISS Monofocal AS: a jobb megjelenést biztosító lencse

  Nagy görbületű lencse - nem, köszönöm! Forgásszimmetrikus, aszférikus elülső felszínének köszönhetően a ZEISS Monofocal AS lencse görbülete laposabb, képalkotása nagyon jó. Kimondottan alkalmas magas korrekcióhoz. Akár 20 százalékkal könnyebb és vékonyabb lencsék gyárthatók jelentősen laposabb görbülettel, hogy a szemüveg szemrevaló legyen.

  3// ZEISS Monofocal Superb: több szabadság a szemnek

  A freeform technológia a varázslat, amely olyan különlegessé teszi ezt a lencsét – és ami kristálytiszta látást biztosít viselőjének. A lencse teljes felszínét pontról-pontra optimalizáljuk, így lesz része optimális látásban. Felejtse el a széli torzítást – az már a múlté! Minden ZEISS Monofocal Superb lencse tervezése és készítése a viselő egyedi korrekciója alapján történik beleértve a szférikus értéket, a cilindert, tengelyt, prizmát és a prizma bázisát. Az eredmény: az egyfókuszú kialakítás még nagyobb kényelmet biztosít.

  4// ZEISS Monofocal Individual: a személyre szabott látás

  Lehet még személyre szabottabb? Igen. A ZEISS Monofocal Individual lencsébe még többet beépítünk a viselő személyes paraméterei közül. Figyelembe vesszük magasabb szintű aberrációit is. Ezekre a hullámfront technológián keresztül derítünk fényt, amely lehetővé teszi, hogy a lencse felületét úgy optimalizáljuk, hogy nagyszerű látásban legyen része. A szakember minden paramétert meghatároz, majd ezeket beépítjük a freeform technológiával készülő lencse gyártása során. A ZEISS Monofocal Individual lencse kiváló spontán megszokást garantál. Egyszerűen nincs jobb módja annak, hogy a lencsét pontosan a viselő egyedi igényeihez igazítsuk.

 • Technológia

  Így tesszük lencséinket vékonyabbá és könnyebbé

Az Ön személyre szabott lencséi:
A ZEISS termékek lehetnek a legjobb választások az Ön számára.

Az ön rétege: erős, könnyen tisztítható és remek antireflex réteget tartalmaz

ZEISS DuraVision ® Platinum és Silver

A rétegek remekművekké teszik a műanyag szemüveglencséket. Keményebbé teszik a lencséket, ezáltal azok ellenállnak a szennyeződésekkel szemben és könnyebben tisztíthatók.

Fedezze fel, mit tehetnek önért a ZEISS Premium rétegek

Ha egész nap számítógéppel dolgozik, ideje új megoldást találnia szemeinek.

DuraVision ® BlueProtect

Minden eddiginél több kék fénynek vagyunk kitéve, a készülékek kijelzői által kibocsájtott sugárzás és az olyan modern fényforrások, mint a LED miatt. Sokan azt veszik észre, hogy a lámpák és kijelzők által kibocsájtott kék fénytől elfáradnak és kényelmetlenül érzik magukat.

Így működik a DuraVision BlueProtect

Éles látás egész nap, minden nap

Tisztítómegoldások a ZEISS-től

Mindig bosszantó egy piszkos lencse. A szemüveg tisztításának a lehető legkíméletesebbnek, legegyszerűbbnek és leghatékonyabbnak kell lennie. Ezért ilyen széles a ZEISS tisztítómegoldások választéka.

Gyors törlés vagy alapos tisztítás? A ZEISS-nél megtalálja azt a tisztítómegoldást, amire szüksége van

Nem ez az ideális termék?

Ön a digitális készülékek megszállottja?

ZEISS Digital Lens szemüveglencse

Ki gondolta volna? Úgy tűnik, hogy naponta átlagosan akár 80-szor is ránézünk okostelefonunkra vagy egyéb digitális készülékeinkre! A közeli és távoli tárgyak közötti oda-vissza való gyors fókuszváltás rendkívüli terhet jelent szemünk számára.

Tudjon meg még többet a szemünket érő digitális megterhelésről, és arról, ezen hogyan segíthet egy megfelelő lencse

Sokat vezet?

ZEISS DriveSafe

Ha bonyolult helyzetekben, például viharban, éjszaka, pirkadatkor vagy szürkületben kell vezetni, sokan bizonytalanok, és úgy érzik, a szemüvegük nem nyújt megfelelő támaszt számukra.

Tudjon meg többet a vezetéshez optimalizált és mindennapi használatra alkalmas szemüveglencsékről

Személyre szabott tanács: keressen optikust a környékén

ZEISS optikusa örömmel mutatja be Önnek a rendelkezésre álló lehetőségeket, majd összeállít egy egyfókuszú szemüveget. Optikuskereső

A ZEISS optikus partnereinek keresése

Ossza meg ezt a cikket az ismerőseivel