Egyfókuszú lencsék

A vonzó árfekvéstől a csúcstechnológiáig

Teljesen elégedett a szemüvegével? Akár olvasáshoz vagy távollátáshoz van szüksége szemüvegre, a pontosan illesztett egyfókuszú lencse elengedhetetlen kellék. A ZEISS négy különböző minőséget kínál a hagyományos szférikustól a személyre szabott lencséig. A modern ZEISS technológia lehetővé teszi, hogy rendkívül lapos és pehelysúlyú lencséje legyen még akár magas dioptria esetén is. Optikusával közösen egyedi igényeihez igazíthatják új lencséit.

Amit nyer vele

Egyfókuszú lencsék bármilyen feltétel alapján

  • Az egyfókuszú ZEISS lencsék négy minőségi kategóriát biztosítanak, amelyek határozottan összpontosítanak vizuális igényeire.
  • A dioptria optimalizálásának eredménye még magas korrekció esetén is egy könnyen viselhető, kényelmes szemüveg és megnyerő megjelenés.
  • Nagy törésállóság, így ideális sportszemüveghez vagy gyerekszemüveghez.
  • Jobb látás éjjel: a ZEISS progresszív lencséhez rendelhet i.Scription® optimalizálást az élesebb kontraszt és az élénkebb színek érdekében.
  • További rétegeket és extrákat is választhat, például DuraVision Platinum® prémium réteget, színezett vagy PhotoFusion technológiájú fényre sötétedő lencséket.

Mikor melyik minőségi kategóriát válassza?

Éles látás, vonzó megjelenés és viselési komfort

Az egyfókuszú szemüveglencsének a teljes felületén azonos a korrekciója. Korrekciójától függően különböző alapanyagok közül választhat, így biztosan kiválaszthatja a legvékonyabb, legkönnyebb lencséket.

ZEISS Single Vision Sph: The traditional lens

1// ZEISS Monofocal Sph:

a hagyományos lencse

A ZEISS Monofocal Sph egy pontszerű leképzésű szférikus lencse. A széli homály minimálisra csökkenthető a kimagasló képminőség érdekében. A szférikus lencse lehet műanyag vagy üveg, magas és alacsony dioptriák esetén is használható olvasó- vagy távoli szemüveghez. A modern gyártási módszereknek köszönhetően a lencse kivételesen könnyű. A műanyag egyfókuszú szemüveglencse az üveghez képest akár 40%-kal csökkentheti a szemüveg súlyát.

ZEISS Single Vision AS: the lens for a better appearance

2// ZEISS Monofocal AS:

a jobb megjelenést biztosító lencse

Nagy görbületű lencse - nem, köszönöm! Forgásszimmetrikus, aszférikus elülső felszínének köszönhetően a ZEISS Monofocal AS lencse görbülete laposabb, képalkotása nagyon jó. Kimondottan alkalmas magas korrekcióhoz. Akár 20 százalékkal könnyebb és vékonyabb lencsék gyárthatók jelentősen laposabb görbülettel, hogy a szemüveg szemrevaló legyen.

ZEISS Single Vision Superb

3// ZEISS Monofocal Superb:

több szabadság a szemnek

A freeform technológia a varázslat, amely olyan különlegessé teszi ezt a lencsét – és ami kristálytiszta látást biztosít viselőjének. A lencse teljes felszínét pontról-pontra optimalizáljuk, így lesz része optimális látásban. Felejtse el a széli torzítást – az már a múlté! Minden ZEISS Monofocal Superb lencse tervezése és készítése a viselő egyedi korrekciója alapján történik beleértve a szférikus értéket, a cilindert, tengelyt, prizmát és a prizma bázisát. Az eredmény: az egyfókuszú kialakítás még nagyobb kényelmet biztosít.

ZEISS Clever Gifts

4// ZEISS Monofocal Individual:

a személyre szabott látás

Lehet még személyre szabottabb? Igen. A ZEISS Monofocal Individual lencsébe még többet beépítünk a viselő személyes paraméterei közül. Figyelembe vesszük magasabb szintű aberrációit is. Ezekre a hullámfront technológián keresztül derítünk fényt, amely lehetővé teszi, hogy a lencse felületét úgy optimalizáljuk, hogy nagyszerű látásban legyen része. A szakember minden paramétert meghatároz, majd ezeket beépítjük a freeform technológiával készülő lencse gyártása során. A ZEISS Monofocal Individual lencse kiváló spontán megszokást garantál. Egyszerűen nincs jobb módja annak, hogy a lencsét pontosan a viselő egyedi igényeihez igazítsuk.

Így tesszük lencséinket vékonyabbá és könnyebbé

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
ZEISS Vizuális Profilom Határozza meg most személyes vizuális szokásait, és találja meg személyre szabott szemüveglencséjét.
Keressen ZEISS Optikust a Környékén